Geen enkele mens heeft ooit een andere mens overheerst om de andere tot voordeel te zijn

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

4 REACTIES

  1. Daarom heet de heerser ook niet mens, maar staat en overheid. En die heerst niet over mensen, maar over personen. Dat zijn dan staatsburgers en die ficties zijn via een BSN-nummer geketend met rechten en plichten. Een BSN-nummer is een ont-mensd iets. Een reductie van wat ooit een levend mens was met onvervreemdbare geboorterechten.

  2. Toch wel, namelijk de ouders, en misschien nog wel meer, zoals leraren die je iets bijbrengen, of als je in het leger hebt gezeten, allerlei instructie (met krijgstucht) over hoe iemand zijn eigen land moet verdedigen. De vraag zou dus allereerst zijn, accepteer je mensen die die autoriteit pertinent niet willen, nog wel als je medelanders of kun je die ook uitstoten uit de gemeenschap zo van zoek het zelf maar lekker uit dan? Dat lijkt me de meest logische reactie in plaats van de boel bij elkaar houden met onwillige (Libertarische) “honden” so to speak.

    Harrie Custers [4] reageerde op deze reactie.

    • @Pteranodon [2]: Dus de meerderheid (nog wel?) mag met dwang heersen over de minderheid? Het recht van de sterkte dus eigenlijk.
      Tja, dan moet je maar met de kudde meebewegen niet waar. Samen gezellig naar het slachthuis.

  3. Dus gewoon dat libertariërs geen belasting hoeven te betalen maar dan wel voor het gebruik van onze wegen een vergoeding moeten betalen. Ik ga er van uit dat zieke, zwakke en misselijke libertariërs zich wel gewoon kunnen verzekeren of vanwege hun sympathieke gedrag, door anderen worden verzorgd op vrijwillige basis uit liefde en dat ook de nooddruftige libertariërs via die weg geld hebben om zich via wegen te kunnen verplaatsen door het “buitenland” (datgene wat geen eigen grond is voor hun).

Comments are closed.