slaveDe Amerikaanse politie lijkt steeds meer op een bezetter dan op een beschermer. Onderstaande video laat het laatste dieptepunt zien. Een agent komt op een melding af van een sneeuwballen gevecht, trekt zijn wapen, en richt dit op 5 jongeren. Jongeren die gelukkig meteen hun handen omhoog steken om niet te worden doodgeschoten. ZIEK!

https://www.youtube.com/watch?v=Qxig7k-U0r4

Er is echter ook een andere versie. De andere versie van het verhaal is die van de dappere agent die samen met een collega direct reageert op de melding van een vuurwapen incident. En een groep zwarte jongeren ziet die overeenkomen met de beschrijving van de betrokkenen. Een agent achtervolgt een wegrennende verdachte (en raakt hem kwijt). Terwijl de andere agent in zijn eentje de 5 jongeren onder bedwang houdt. (bron)

https://www.youtube.com/watch?v=LxNf6cU9QnA

Na al het gelieg en gedraai bij andere schietincidenten van maar al te vaak in de rug geschoten verdachten weet ik het ook niet meer. Een ding is wel duidelijk. Na alle incidenten en doorgeschoten wetgeving. En dat is dat in Amerika de politiestaat in een ver gevorderd stadium is.

5 REACTIES

 1. re. En dat is dat in Amerika de politiestaat in een ver gevorderd stadium is.

  Dat is in elk geval een juiste conclusie. Het is echter onze vriend en bevrijder wordt ons wijs gemaakt dus mag er niet over gepraat en gepubliceerd worden door onze staatsmedia.

  Naam * [2] reageerde op deze reactie.

 2. @WijRos [1]:
  De hoernalisten van de staatsmedia zijn steeds lachwekkender. Lees ze niet (te veel) en waarom zou je hen nog je geld geven? Het is jammer dat er zo weinig echt onafhankelijke journalisten zijn, meestal niet geliefd bij de overheid zoals Brenno de Winter.

  @Artikel: De politie daar is gewoon een criminele bende. Lees maar de verhalen (bijvoorbeeld op Inforwars of Lew Rockwell) over “civil forfeiture”. Als je verdacht wordt van “criminele activiteiten” (zonder enig bewijs daarvoor) dan mag men alles wat je bezit in beslag nemen. Dat geld wordt dan weer gebruikt om wapens aan te schaffen of om de lege pensioenfondsen te vullen.

  Ik vermijd dat land, waar ik eens graag kwam, voorlopig. Er zijn zat leuke(re) alternatieven.

 3. De Amerikaanse politiestaat is in een zeer gevorderd stadium.

  Omdat een steeds groter deel van de bevolking afhankelijk is van de toenemende dictatoriale overheid.

  Zo´n 50 miljoen Amerikanen zitten in de armoedeval (foodstamps, housing benefits, Medicare, Medicaid, Obamacare etc.) en zijn afhankelijk van diezelfde overheid voor hun overleving. Hoe langer de crisis duurt hoe meer armoede dus hoe meer overheid, dus hoe meer dictatuur. De jaren 30 onder Roosevelt zijn instructief geweest hoe zoiets zich ontwikkelt. In de jaren 40 mocht je zelfs je baan niet verlaten zonder toestemming van de overheid. Er werden concentratiekampen opgericht voor het Japanse deel van de bevolking.
  Dat geeft dus aan waar je mee te maken gaat krijgen als de economie verder naar beneden gaat.

  Het is te hopen dat een Amerikaanse staat (Texas, Alaska, Delaware) zich gaat afscheiden van Washington, zoals ook in 1861 is geprobeerd met de Confederates en een eigen vrij systeem gaat opzetten. Geen NSA, CIA, militair-industrieel complex, vampierbanken of een toenemende politiestaat, waarbij je alles kwijtraakt als je meer dan $500 vervoert in je auto (Civil Asset Forfeiture)..

  Wordt geen Amerikaans staatsburger, want dan ben je een gevangene van Washington. Het kost sowieso al duizenden dollars om van je Amerikaanse paspoort af te komen en als Amerikaan is het vrijwel onmogelijk om een buitenlandse rekening te openen. Niemand wil je hebben vanwege FATCA.

  Bovendien mocht je in het buitenland wonen als Amerikaan blijf je nog gewoon onderdaan en belastingplichtig aan de malafide IRS, de Amerikaanse belastingdienst, die meer op een stasi lijkt.

  Met andere woorden de VS is een Orwelliaanse natie geworden in de afgelopen decennia.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 4. Ook toen ze ons “bevrijdden” was dat een opportunistische daad. Duitse tanks reden op amerikaanse olie in WO2.
  Het is daar goed ziek en hier volgt, zeker Hub. Iedereen is per definitie slecht? Ik hoorde een politie persoon ooit eens zeggen dat iedereen in principe verdacht is en in principe crimineel. Mooi, dat geld voor hun dan ook en is het gelijk spel. Ik geloof dat de mens in vrijheid geen behoefte heeft om gekke dingen te doen.
  Er komt een nieuwe burgeroorlog in de USA, het moet eerst nog erger worden.

Comments are closed.