Ik vind het zakjes.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

7 REACTIES

 1. Heeft de éénmansraadvanstate Frans Timmermans al gereageerd? Hij zou toch de nonsens van de Europese Commissie tegenhouden. Als winkeliers slim zijn laten ze het tasje 1/100 cent kosten en ronden ze naar beneden af.

  DzVzTkM [7] reageerde op deze reactie.

 2. @Yourke [2]:

  Veel mensen gebruiken die tasjes in de auto en ik gebruik ze voor het plastic afval, dan heb ik niet de hele maand die grote zak in de keuken staan.

 3. Het zakje is niet schadelijk voor het milieu, maar de productie ervan. Stop een plastic zakje in de grond en over 30 jaar ziet het er nog precies hetzelfde uit, zonder schade voor het milieu toch!
  Wat moet ik kiezen, help!!!

  DzVzTkM [7] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.