we are changeVandaag is bekend geworden dat de verzekeraar Reaal, met een door Wouter Bos geschatte waarde op moment van verkrijging van 1,1 miljard euro, verkocht wordt aan een Chinees bedrijf voor 150 miljoen……Staatssecretaris Jetta Klijnsma mag aan we are change Rotterdam uitleggen waarom de PvdA wel doorpakt bij de redding van de banken en verzekeraars maar dat de rijen bij de voedselbank onder een PvdA kabinet steeds langer worden

15 REACTIES

 1. @Staatssecretaris Jetta Klijnsma mag aan we are change Rotterdam uitleggen waarom de PvdA wel doorpakt bij de redding van de banken en verzekeraars maar dat de rijen bij de voedselbank onder een PvdA kabinet steeds langer worden…

  Dat vind ik wel een erg sterke vraag, alhoewel ook zeer voor de hand liggend.

  Kan ze onze werklozen en bijstandsgerechtigden niet gelijk ook aan de Chinezen verkopen? HA HA HA HA!!!

 2. En dan moet je nu eens opletten. Maar ben gewaarschuwd, het gaat nog steeds allemaal over de PvdA: Dus ga eerst in een stevige stoel zitten voordat je de volgende links na elkaar aanklikt en houdt de verbandtrommel in je buurt:

  1. 700 banen erbij in nieuwe Zeeuwse vakantieparken

  http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/700-banen-erbij-nieuwe-zeeuwse-vakantieparken

  2. Nieuwe wet Asscher dupeert recreatiesector

  http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-nieuws/nieuwe-wet-asscher-dupeert-recreatiesector-1.4769355

 3. Ik kan het mevrouw Klijnsma niet kwalijk nemen, ze is nou eenmaal dom,.
  Die denkt werkelijk dat die 100 miljoen uit de lucht komt vallen.
  In Den Haag produceren ze niets, dus ze moeten eerst afnemen voordat ze kunnen geven.
  De mensen die in de rij staan, staan daar omdat het van hun is afgenomen.
  Eerst je benen breken, dan zeggen; ‘gelukkig is het zou dat we krukken voor u hebben.’
  Ik zou je in je bek spugen en dan breekt het niet met het NAP.

  BSN [7] reageerde op deze reactie.

 4. Vrouw baan van 32 uur en haar man van 40 uur. En dan naar de voedselbank? Nou, dan is het wel erg gesteld met ons. Klijnsma: “Miljarden, gelukkig, uit gemeenschapsgeld van rijk naar arm. Daar ben ik ontzettend blij mee”. Tweemaal gelukkig. Wat een feest toch, dat nivelleren. Trouwens ze ontweek die vraag over die redding volledig. Verder goed initiatief van interviewer.

  Matthijs [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Plato [4]: Jammer dat je nooit de hand ziet de in dit soort spreekpoppen zit.
  Trouwens, de mensen in de rij hebben vast en zeker allemaal gestemd, dus ze moeten niet zeiken.
  Je hebt je verantwoordelijkheden overgedragen aan van die spreekpoppen en verwacht met je stem winst te maken. Jammer maar helaas pindakaas. Lekker weer stemmen.. Misschien kan Wilders welvaart uit het niets toveren.

 6. Ze vindt het prima, dat vrijwilligers van de voedselbank mensen aan voedsel helpt, maar zeer strikt uitgelegd is het inkomen en moet het in mindering worden gebracht.

 7. @BSN [7]: Een terechte opmerking. Om dit soort transacties in de schaduw te houden, moet je ook slim zijn.
  Een stelling die ik al eerder bij andere artikelen heb geplaatst. Om in deze arena te kunnen overleven, moet je een rat zijn. En dat betekent ook dat zij alleen maar aan zich zelf denken en dus graaien wat zij kunnen.
  Ratten weten precies wanneer het schip zinkt. Je weet wanneer het einde is gekomen als je veel meer van dit gedrag ziet en als je ziet vluchten.
  Hoe groter de overheid, hoe meer van dit soort mensen er werkzaam zijn.

 8. “mensen hebben elkaar nodig” ik denk dat dat waar is, maar of mensen een overheid nodig is een andere vraag. Goed filmpje met lef.

 9. @Michiel [14]:

  Nee hoor, ik ken hier niemand. ACP ken(de) ik wel maar ook alleen maar van oeverloos internetgediscussieer, ook op andere fora. Ik ben zo goed als jáááren niet actief geweest hier maar ik heb wel altijd regelmatig een kijkje genomen. Waarom weet ik niet. Er zijn er in de loop der jaren heel wat gekomen en weer vertrokken hier. Ik denk omdat het gaat vervelen. Ik zelf zal het ook niet lang meer maken hier denk ik, tot grote vreugde van de vrijspreker ongetwijfeld 🙂 Er wordt steeds dezelfde plaat gedraaid. Men komt niet verder. Bovendien zal iedereen die echt kan denken vroeg of laat inzien dat libertarisme een dwaalleer is. I sure have. En dat duurde niet eens zo lang. Verder ben ik op geen enkel ander forum actief. Ik lees wel zeer veel op enkele ongelofelijk interessante, buitenlandse, websites.

Comments are closed.