Moskee GoudaVeel kranten en tijdschriften schrijven over deze “volkswoede”.*****Dit omdat een wethouder Tetterode, en B&W (???) besloten een moskee door te duwen. Terwijl erbij gezegd wordt dat de gemeenteraad dit niet kan terugdraaien. Daar wordt alleen maar over de verkeersstromen en dergelijke gepraat!!

Een van de leuke dingen in dit geritsel is dat er ook een muur gebouwd wordt tussen de moskee en een school zodanig dat (1500 ??) moslims die willen gaan bidden onderweg niet worden afgeleid door onderwijzeressen die naar die school gaan.

Details laat ik weg, het gaat om deze essentie:

Verbazend is dat normaal voor de grootste flauwe kul een gemeenteraad moet/mag beslissen, maar voor dit geval kennelijk niet.
Uiteraard komt dan de vraag wat er hier aan de hand is.
Wie verdient hier wat aan?
Wat kan het volk, de buren uit de omtrek nog doen??

Is dit nu de Nederlandse democratie?
Iemand een verklaring?

 

34 REACTIES

 1. Verklaring? Misschien: Er is een onofficiele agenda die regenten verplicht om aan de expansie van Islam mee te werken. En om deze zonodig te faciliteren met subsidies en verkettering van mensen die zo’n giga haatpaleis in hun stadje ongepast vinden. Ik zou het gekruip van de politici niet kunnen verklaren.

  En oh oh wat doen de regenten hun best om de religieuze achterlijkheid te faciliteren. Rost van Tonningen, Mussert e.d. destijds, waren maar amateurs vergeleken met het ‘goed volk’ van PVDA, D66, Groenlinks en ook VVD en CDA. In de jaren 30 en 40 sprak niemand van “Nazi-fobie”.

  Naam * [2] reageerde op deze reactie.
  G.Deckzeijl [17] reageerde op deze reactie.

 2. Islamisering… Als blanke geboren Nederlander een thema waar ik me absoluut zorgen over maak. Maar zo vraag ik mezelf af… Zijn die zorgen terecht? Ik zie de onthoofdingen, ik zie dat er een piloot levend wordt verbrand, ik zie foto’s van homo’s die van een hoog ge bouw worden gegooid, ik zie hoe een stel dat vreemd ging wordt gestenigd. Die islam wijs ik met iedere vezel in mijn lichaam af. En ik roep dan ook iedereen op om op z’n minst waakzaam te zijn en goed te kijken wat er om je heen gebeurt.

  Terug naar de Megamoskee. Hier worden duidelijk de wensen en gevoelens van de buurtbewoners volkomen genegeerd. NIEMAND daar in de buurt zit te wachten op zo’n gebouw. NIEMAND zit te wachten op een “Goudse Muur”. En waarom dit toch word doorgedrukt? Naar mijn mening alleen maar omdat er een clubje politiek correcte ambtenaren lief willen zijn voor moslims.

  Misschien moeten we eens een discussie aanzwengelen waarin het thema centraal staat dat segregatie als samenlevingsvorm toestaat. Het is overduidelijk dat moslims bij elkaar kruipen (zie de wijken in de grote steden, waar je als blanke Nederlander niet meer veilig doorheen kan gaan).

  Als je naar de kern van de mens kijkt is segregatie helemaal niet gek of raar. Immers iedereen leeft graag samen met een min of meer gelijk gerichte buurman. Islam en onze Joods/Christelijke westerse cultuur mixen nou eenmaal niet. Hoe dat komt? Geen idee, maar het is nou eenmaal zo.

  Om met elkaar te leven heb je beide partijen nodig. En die partijen zien elkaar eigenlijk niet zitten. Dus zou je de gedachte kunnen omvatten om niet MET elkaar te leven, maar NAAST elkaar. In vrede en respect voor ieders stukje op de aarde. De multiculturele samenleving was een alleraardigst idee. We moeten echter ook durven te benoemen dat dit project is mislukt. Zolang we dat niet doen zullen we blijven doormodderen op dit pad en zullen zowel moslims als westerlingen zich steeds onveiliger gaan voelen. Angst regeert, terwijl liefde zou moeten regeren.

  Wees lief voor uw dierbaren
  Pendragon

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Pendragon [3]:
  “Wees lief voor uw dierbaren”
  Ja, en tolerant voor alle anderen. TOTDAT er dreigigen met geweld komen.
  En dan komt de moeilijkheid dat iemand die zichzelf moslim noemt een aanhanger is van koran en sharia. En daarin wordt actief geweld tegen niet-moslims gepromoot.
  Anders dan in de bijbel van de christenen, zelfs al staan daar oude gewelddadige verhalen in. Deze worden echter niet als gedragslijn aanbevolen.
  Is daarom een “eenvoudige” moslim een bedreiging??

  WijRos [5] reageerde op deze reactie.
  Pendragon [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Hub Jongen [4]:

  re. Anders dan in de bijbel van de christenen

  Beste Hub, ik zou Deuteronomium in de bijbel nog maar eens doorlezen. Dan zie je dat er weinig verschil is tussen wat Mozes voorschrijft en wat het huidige sharia inhoudt.

  Gelukkig heeft het orthodoxe deel van de Joden niet al te veel macht anders zouden ze een soortgelijk juridisch beleid voeren als de moslims.

  In tegenstelling van Mohammed was Christus iemand die met liefde regeerde. Helaas zijn de huidige politici (o.a. Obama en Rutte) te weinig onderlegd dit in te zien. Zij spreken over de Islam alsof zou het een religie zijn die liefde predikt. Nou, Mohammed heeft daar nooit geen misverstanden over lagen bestaan.

 5. re. Is dit nu de Nederlandse democratie?

  Nederland is nooit een democratie geweest. Door de gelaagdheid heeft de overheid altijd de mogelijkheid om “fouten”, door de kiezers gemaakt te “herstellen”.

  Nu worden stemlijsten volledig geballoteerd door de overheid om deze fouten tot een minimum te beperken.

  Echte democratieën heb je in Zuid Amerika, daarom is het daar ook altijd een bestuurlijke puinhoop.

 6. @Hub Jongen [4]: Ik denk dat wij door de media bang worden gemaakt voor moslims. Ik denk dat de meeste moslims doodgewone mensen zijn die ook gewoon een normaal leven willen leiden zonder geweld, zonder angst. Wij echter zien alleen de slechte dingen van de moslims. Neemt niet weg dat ik eerlijk moet bekennen dat ik niet zit te wachten op een door sharia gecontroleerde staat.

  js mill [9] reageerde op deze reactie.

 7. DE MEESTE MENSEN ZIJN AARDIG!!!!!

  Geloof en politiek behoort niet inde open bare ruimte, maar binnen af gebakende gebieden te worden beleden.
  Zodat anders denkende daar geen aanstoot aan gaan nemen.

  Een en ander geregeld op DEMOCRATISCHE grondslag!

 8. @Pendragon [7]:
  Het gaat niet om de moslims zelf, maar om de ideologie. Islam is een verwerpelijke IDEOLOGIE.

  Hoef je van mij niet aan te nemen, lees de bronnen zelf. Dan leer je:
  -islam predikt dualisme : man – vrouw en moslim – kafir
  -islam eist wereldheerschappij, islam betekent dan ook ONDERWERPING
  -islam predikt dat moslims geweld moeten gebruiken tegen kafirs.
  -islam predikt dat indien u zich bedenkt, u dood moet

  Ieder mens kan als hij de bron nagaat deze haat-ideologie verwerpen. Indien moslims dat niet doen, hebben ze wat uit te leggen. Das haben wir nicht gewusst telt dan niet meer. Moslims doodgewone mensen, alleen als ze de islam verwerpen.

  Pendragon [11] reageerde op deze reactie.

 9. @Pendragon [11]:
  Dat is nou net het punt. In de kern gaat het christendom, hindoisme, jodendom om gelovigen van de eigen groep.
  De islam wil iedereen onderwerpen, eventueel als dhimmy gedogen mits onderwerping aanvaardt en extra belasting aanvaardt en betaald.
  Dat is uniek en zeer onacceptabel. Islam is daarmee een vanuit de brongeschriften een direct gevaar voor iedereen die niets met de islam heeft. De islam zou verboden moeten worden. Geen andere haat-ideologie krijgt deze vrijheid onder het mom van religie. Jou verlangen om met rust gelaten te worden is voor de islam niet relevant. U wordt geassimileerd op voorwaarde van de islam. Vrede zij met u.

 10. “Wat kan het volk, de buren uit de omtrek nog doen??”

  Gewoon, wat elk autochtoon normaal mens zou willen doen.

  Platbranden.

  Reken maar dat in Turkije of Marokko een op die manier doorgedrukte kerk dat lot zou wachten.

 11. Er wordt dus een muur gebouwd omwille van hetgeen mensen (moslims) geloven? Een muur om groepen mensen van elkaar te kunnen scheiden? En de Nederlandse overheid stemt hiermee in? Bovendien ondanks een strikte ‘scheiding van kerk en staat’? Maar dit betekent dan toch ook dat als blanke mensen ‘geloven’ dat zwarte mensen inferieur aan blanken zijn, dat zij dan nu ook muren kunnen gaan bouwen om zodoende de zwarten van de blanken te kunnen scheiden? Of andersom? En dit betekent toch ook dat autochtone Nederlanders die ‘geloven’ dat moslims inferieur aan anderen zijn, muren om moslims kunnen bouwen? Of andersom? Nog voorbijgegaan aan hetgeen de Nederlandse grondwet hierover zegt…

  Ik geloof niet dat wij al eerder zo uitgebreid op een Vrijspreker- artikel zijn ingegaan!

  Onderzoek: Is de Europese Unie een fascistische organisatie?
  http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/307-onderzoek-is-de-europese-unie-een-fascistische-organisatie

  Met de complimenten retour!

  BSN [15] reageerde op deze reactie.

 12. @BSN [15]: daar ben ik het mee eens, het blanke ras ( de cultuur van individualiteit en samenhorigehid) heeft zijn werk gedaan. een oude tactiek om een cultuur te vernietigen is om een meerdere volken te verplaatsen tussen die cultuur.
  Bij de UN moet ik altijd denken aan het volgende artikel dat in the memory hole is gegaan.
  ehttp://profam.org/press/wcf.pr.090205.htm

  G.Deckzeijl [18] reageerde op deze reactie.

 13. Het is absurd dat het mohammedanisme zoveel vrij baan krijgt van de (extreem)-collectivisten in dit land. Vooral partijen als PvdA, GroenLinks en D’66 zijn de wegbereiders van deze totalitaire ideologie. Sowieso mogen er nooit en te nimmer privileges zijn voor religies en dus zeker niet voor zo’n ideologie. Dus geen vergunning voor het bouwen van een moskee. Dit moet tevens de laatste zijn. Voor gewelddadige ideologieen mag geen plaats zijn in Nederland.

 14. @Sander [22]:

  Ja, dat heeft hij gezegd ja.

  “.. dan zou de beschaving van het moderne Europa kunnen vallen, zoals de beschaving van het oude Rome is gevallen”.

  Maar aan die ondergang van de Europese beschaving, welke thans in sneltreinvaart wordt geïmplementeerd, heeft de grote hypocriet Churchill zelf het grootste aandeel door Duitsland de oorlog te verklaren in plaats van het juist te steunen.

  Sander [25] reageerde op deze reactie.

 15. @BSN [23]: 3 september

  Hitler ontvangt het ultimatum van Groot-Brittannië waarin het gesommeerd wordt om voor 11.00 uur bekend te maken dat het zijn troepen uit Polen zal terugtrekken, zo niet dan zal Groot-Brittannië zich vanaf 11.00 uur in staat van oorlog beschouwen met het Derde Rijk. Duitsland negeert dit ultimatum.

  4 september
  De belastingen in Duitsland stijgen met 50%.

  Dussuheuuuuuu…….

  BSN [27] reageerde op deze reactie.

 16. @Libertarier [24]: Dat klopt, tenzij deze Libertarische gemeenschap in alle vrijheid is overeengekomen, op individuele basis, dat zij naast het NAP ook het NIP en het NMP willen respecteren. Of indien een enclave binnen die Libertarische gemeenschap aldus zou besluiten. Toch?

 17. @Sander [25]:

  Ja, eeh, wat is je punt precies? Ze staan op het punt aangevallen te worden door een agressieve staat. En Duitsland weigert zich onder druk te laten zetten door een oorlogshitser zoals elk soeverein land dat zou weigeren. Mogen ze zich van jou niet voorbereiden op de verdediging of zo? Is dat het?

  Wat heeft oorlogshitser Churchill bereikt door zich tegen Duitsland te keren? Een land wat helemaal geen oorlog wilde, zéker niet met Engeland waarvoor Hitler grote bewondering had. Hij heeft bereikt; het einde van het Britse rijk, iets wat ik overigens niet berouw, en de bezetting van west Europa door de USA die ons compleet leegbloed, en een nachtmerrie van een halve eeuw in oost Europa door de USSR. En nu dan de massa import uit de derde wereld wat het einde betekent van Europa.

  Well done Churchill! Je hebt je zionistische meesters goed gediend.

  Sander [29] reageerde op deze reactie.
  Sander [30] reageerde op deze reactie.

 18. @Libertarier [24]:

  Dat is de bevestiging dat libertarisme lak heeft aan preservatie van de eigen cultuur. Een dwaalleer dus wat, indien succesvol, zal resulteren in een wereldwijde traditieloze, cultuurloze, identiteitsloze zee van lege huls zombie consumenten. Precies zoals het grootkapitaal dat graag ziet. En jullie kennelijk ook.

 19. @BSN [27]: Beste BSN, het gaat er mij om dat ook nu weer de belastingtarieven met enormiteit verhoogt zullen gaan worden, vanuit historisch perspectief bewezen. En dat dit zomaar van het ene op het andere moment zal kunnen plaatsvinden. En GAAT plaatsvinden.

  Dus als de zaken blijven lopen zoals ze lopen… dan maak je borst maar al vast nat!

  BSN [31] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.