Moskee GoudaVeel kranten en tijdschriften schrijven over deze “volkswoede”.*****Dit omdat een wethouder Tetterode, en B&W (???) besloten een moskee door te duwen. Terwijl erbij gezegd wordt dat de gemeenteraad dit niet kan terugdraaien. Daar wordt alleen maar over de verkeersstromen en dergelijke gepraat!!

Een van de leuke dingen in dit geritsel is dat er ook een muur gebouwd wordt tussen de moskee en een school zodanig dat (1500 ??) moslims die willen gaan bidden onderweg niet worden afgeleid door onderwijzeressen die naar die school gaan.

Details laat ik weg, het gaat om deze essentie:

Verbazend is dat normaal voor de grootste flauwe kul een gemeenteraad moet/mag beslissen, maar voor dit geval kennelijk niet.
Uiteraard komt dan de vraag wat er hier aan de hand is.
Wie verdient hier wat aan?
Wat kan het volk, de buren uit de omtrek nog doen??

Is dit nu de Nederlandse democratie?
Iemand een verklaring?

 

34 REACTIES

 1. @Sander [29]:

  Ja, dat is wel waar. Maar in die context gesteld zou ik maar wát graag belasting gaan betalen om het huidige genocide proces te stoppen en omkeren, oftewel de verdediging van mijn land. No problem here. Nu worden de belastingopbrengsten deels juist gebruikt ten gunste van dit proces. En betalen voor mijn eigen genocide ben ik niet zo happig op.

  Sander [32] reageerde op deze reactie.

 2. Het is cultureel Marxisme aka politieke correctheid, geboren in de Frankfurt Shule. Ook verantwoordelijk voor de opkomst van het feminisme.

  Het vernietigen van de Westerse cultuur, het einde van kapitalisme. Het einde van de verzorgingsstaat. Mensen onderdrukken d.m.v. sharia, dit is een geleidelijk proces en een oorlog versneld zo’n proces. Al onze vrijheden zullen worden ontnomen. De bewoners in Gouda vernamen de plannen voor de mega-moskee uit de krant, dat wil dus zeggen dat het bewust misleidend beleid wordt gevoerd ten gunste van moslims.
  Het benadelen en vernietigen van de autochtoon.
  De held uithangen als er haatpredikers worden tegengehouden, geen woord over de bewoners, die hun huis nooit aan de straatstenen meer kwijtraken en dus gedoemd zijn om daar te blijven wonen, geen commentaar. Mensen in Groningen idem.

  Het opzettelijk liegen in de media, het achterhouden van misdrijven (opsporing verzocht). Kijk naar Zweden, Ierland, Duitsland etc.

  De lijn die gevolgd wordt is die van Agenda 21 van de Verenigde Naties, voor een duurzame toekomst.
  Een Neo-fascistische Marxistische agenda. Depopulatie staat op op die agenda.

  The History of Political Correctness
  https://www.youtube.com/watch?v=EjaBpVzOohs

  https://sites.google.com/site/ncfwhistleblowers/-agenda-21
  Max Horkheimer, Walter Benjamin, Theodor Adorno, Herbert Marcuse. Jürgen Habermas, Alfred Schmidt, Karl Wittfogel.

  Volg de geldstromen.

  BSN [34] reageerde op deze reactie.

 3. @Erik [33]:

  Inderdaad, de Frankfurt School, een 100% JEW party. Dit zeggen = anti semitisme. Ik ben kennelijk dus een anti semiet. Geen wonder ook, want zij die zich als de enige echte semieten beschouwen werken non-stop aan mijn genocide. Dus uiteraard ben ik dan inderdaad anti semiet. Welke rechtgeaarde blanke is dat dan niet vraag ik me af? Antwoord, een blinde.

Comments are closed.