opstelten1Iedere zondagmiddag vanaf 17 uur is er weer een nieuwe aflevering van Vrijheid radio op www.revolutionfm.nl

In deze aflevering wachten we grote spanning op de komst van Toine manders in ons virtuele café Libertaria, waar hij ons de laatste stand van zaken zal komen mededelen omtrend de deelname van de Libertarische Partij aan de Provinciale Statenverkiezingen.

Verder hebben ook nog de volgende nieuwsberichten:

2 REACTIES

  1. Werkelijk een aanfluiting die zogenaamde vrijheidradio.

    De hele tijd praten over Toine Manders die zogenaamd nog komt en dan uiteindelijk stom gepraat over een ham-kaas vagina die met de vingers uit elkaar getrokken twee hamlappen zijn met gesmolten kaas ertussen?

    Libertarische radio? Weg ermee!

    pcrs [2] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.