zondag, 1 maart 2015
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De beloftes van Kim Winkelaar

logo lpWaarom op Kim Winkelaar stemmen? De LP kandidaat voor de provinciale staten Zuid Holland geeft zijn geloofsbrieven en beloftes af.

https://www.youtube.com/watch?v=9sBKtym8A0I

Zelf heb ik een allergie voor politiek en met name verkiezingsbeloftes ontwikkeld. De volgende video vind ik daarom beter, maar dat kan een subjectief oordeel zijn:

https://www.youtube.com/watch?v=r6ai4t-zOUQ

Hier brengt Kim de libertarische boodschap volgens mij een stuk duidelijker onder de woorden. En hij speelt ook de morele kaart uit. Terecht. Succes met de campagne gewenst.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Naam * schreef op : 1

  Succes ermee! Ik kan niet op je stemmen in “Het Reservaat” alhier.

  Het is eigenlijk treurig dat teleurgestelde PVDA/VVD stemmers het waarschijnlijk gaan proberen bij CDA/D66/PVV/SP. Als of dat ook maar iets gaat veranderen aan de status quo. Tien jaar geleden begon Wilders met tamelijk liberale uitgangspunten, maar daar is nu niets meer van over. Voor de 100% staat kun je op de SP rekenen. En D66 – heeft net als het CDA – al zijn principes aan de duvel verkocht.

  Persoonlijk zou ik als LP niet meteen beginnen over “afschaffen van de overheid”, maar over 10% minder overheid in de komende 4 jaar. 10% minder belasting, 10% minder regels, 10% minder boetes, 10% minder chagrijnige zuurpruimen aan overheidsloketten.

  Naam * [2] reageerde op deze reactie.

 2. Naam * schreef op : 2

  @Naam * [1]:
  Aanvullend: 10% => niet omdat ik zo voorzichtig zou zijn. Maar je moet mensen laten wennen aan ‘minder’ in plaats van ‘meer’. En dat is al ambitieus genoeg voor een samenleving die voor elke pietluttigheid wil dat de overheid “er iets aan doet”.

 3. Ratio (auteur van dit artikel) schreef op : 4
  Ratio

  @meh [3]: Ondanks mijn afkeer van de politiek moet ik constateren dat het Ron Paul is die zorgde voor een sterke opkomst van het libertarisme. Dat betekent dat een politicus toch verandering kan brengen. Ik ben misschien een beetje kritisch in mijn stukje, maar wens Kim alle succes met het verspreiden van zijn boodschap.

 4. Scrutinizer schreef op : 5

  Inhoudelijk sta ik volledig achter KiWi.
  Ook qua stijl en taal vind ik zijn stukken steeds pareltjes.
  Helaas komt ie “op TV” m.i. niet zo goed tot zijn recht.
  Ik kan sowieso niet op hem stemmen.
  Helaas, want anders had ie mijn stem zeker.
  Ik hoop dan ook dat vele anderen wel op hem stemmen, maar om dat doel te bereiken zou een mediatraining misschien geen kwaad kunnen…