NachthemelGIs de EU een opzetje tot Wo3? ‘Oorlogsverklaring Griekenland aan EU’ *****

‘Als jullie ons niet steunen, dat sturen wij vluchtelingen’. Dat zijn de dreigende woorden van de Griekse minister van Defensie Panos Kammenos van regeringspartij de Onafhankelijke Grieken. ‘Als ze (de EU-lidstaten) uithalen naar Griekenland, dan moeten ze weten dat de vluchtelingen papieren krijgen en naar Berlijn zullen gaan,’ sprak hij tot partijgenoten, melden verschillende media, waaronder het Duitse tijdschrift Der Spiegel.

Hij dreigt de vluchtelingensluis naar Europa open te zetten als de Europese Unie (EU) zijn land niet onder zijn voorwaarden helpt. Onder de vluchtelingenstroom zullen ongetwijfeld ook terroristen van Islamitische Staat (IS) zijn, waarschuwde hij zondag. Als er IS-terroristen bijzitten onder deze vluchtelingen, heeft de EU dat aan zichzelf te wijten, door zijn houding tegen Griekenland in de schuldenkwestie, aldus de minister van Defensie.

Soortgelijke waarschuwingen zijn eerder uit Athene gekomen. Onderminister van Binnenlandse Zaken Giannis Panousis zei ruim een week geleden hetzelfde. Vrijdag waarschuwde minister van Buitenlandse Zaken, Nikos Kotzias, in Riga ervoor dat zijn land in geval van een verdere economische neergang de toegangspoort kan worden voor ‘miljoenen immigranten en duizenden jihadisten’. (Dit alles volgens een bericht in Elsevier)
http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/3/Griekse-minister-dreigt-EU-met-IS-terroristen-1721519W/

Dus Griekenland waarschuwt dit keer bij monde van haar minister van defensie, en bij herhaling, dat het IS-terroristen naar de overige EU- lidstaten gaat sturen indien die overige lidstaten het failliete Griekenland niet (financieel) zullen blijven steunen.
Dit alles betekent echter concreet niet anders dan een officiële oorlogsverklaring aan de EU. Want hoe kun je een dreiging van het grootschalig inzetten van gewelddadige en terroristische troepen door een heuse minister van defensie anders benoemen?
En bedenk dat je het dan nog steeds over ‘je vrienden’ hebt, Griekenland betreft immers een EU lidstaat. So called ‘vluchtelingen’ inzetten als wapentuig…

En die wetenschap laat toch wel een geheel ander licht over ‘Europa’ schijnen als het politiek beloofde ‘nooit meer oorlog’ door Europese verbroedering. Het tegendeel blijkt steeds meer een waarheid, een waarheid die zelfs de meest stekeblinde niet langer meer kan ontgaan, een waarheid waar zeer velen al jarenlang voor waarschuwen en voor gewaarschuwd hebben.

Maar indien je nog weer wat verder doordenkt dan is deze kwestie nog veel hemelschrijnender dan wellicht gedacht. Het betreft hier immers voor het eerst dat een hoge EU-lidstaat functionaris publiekelijk erkent dat het sturen van grote groepen vluchtelingen, meest islamitisch, gelijk staat aan een heuse oorlogshandeling. Want betrof het géén oorlogshandeling dan zou het tegelijk een loos dreigement betreffen. Maar het is geen loos dreigement. De Griekse minister van defensie is immers bloedserieus, met de nadruk op héél veel bloed.

En als de politieke erkenning dan nu officieel een feit is, dat het verplaatsen van grote groepen vluchtelingen in resultaat tot feitelijke, fysieke oorlogshandelingen tegen de eigen bevolking resulteert, wat moeten we dan nog met open (binnen)grenzen? Is hij die open grenzen verheerlijkt, tegen beter weten, en onbeperkt vluchtelingen wil blijven verwelkomen, dan nog iets anders dan een feitelijke oorlogshitser?
Betreft de EU een (verkapt) masterplan ter bevordering van oorlogshandelingen op Europees grondgebied? Tegen haar eigen burgers?

Maar betrekken we bij dit alles bovendien de wetenschap dat zelfs de voormalig soldaten van het eens zo legendarisch en daadkrachtig Franse vreemdelingenlegioen de Franse staat nu in de rug aanvallen, doordat ze van broodheer veranderen en dienst nemen bij de Jihad-troepen van IS(IS), dan kunnen we ons zelfs afvragen

Het was immers niemand minder dan de Franse minister van defensie die bij het aankondigen van meerdere miljoenen voor de terreurbestrijding bekend maakte dat de eerste twaalf voormalig Franse soldaten zich alreeds gemeld hebben bij de Jihadisten in Syrië en Irak.

Betreft de EU een False Flag operatie? Is de EU een opzetje tot Wo3?

Artikel van Nachthemel

11 REACTIES

 1. Ondertussen blijkt ook RTLZ- columnist prof. Rene Tissen er niet meer 100% zeker van dat het Grieks revolutionair avontuur zich op vreedzame wijze zal kunnen blijven ontwikkelen: “…We moeten optreden! Ze doen het in alle opzichten zo slecht dat ik het niet langer voor ondenkbaar hou dat Europa agressief zal moeten optreden, bijvoorbeeld als Griekenland doorvoerland voor asielzoekers wordt. Een binnen-Europese oorlog zal er niet komen, maar helemaal overtuigd daarvan ben ik niet…”

  http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/column/rene-tissen/als-de-wijn-de-man

 2. @dan kunnen we ons zelfs afvragen…

  …dan kunnen we ons zelfs afvragen of de EU juist een masterplan betreft ter bevordering van wereldwijde oorlogshandelingen?

 3. Laat maar komen hoor, die vluchtelingen. Oost-Groningen is toch vrijwel leeg en het lijkt me interessant om te zien hoe de vluchtelingen daar hun eigen mini-maatschappij in elkaar knutselen. er gaat wel een muur omheen, even Israël vragen of ze nog een stukje in voorraad hebben.

 4. @Sander

  Dat plan is een Zionistisch plan en zou in werking moeten treden als de situatie voor een klein landje in het midden oosten onhoudbaar wordt.. wat het inmiddels is. We (Europa en de Russen) worden opgeofferd, overduidelijk: voor de derde keer!

  Tenminste volgens een meneer die luisterde naar de naam Benjamin Freedman… http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_H._Freedman trap niet in de antisemitisme stempel, de meneer was zelf Joods… hij was anti Zionist en terecht.

 5. Worden de Grieken nog steeds geholpen door Goldman Sachs en aanverwante broeders die het land met leugens de EU heeft binnengeloodst? Goldman Sachs en vele van dergelijke banken met hun adviseurs zijn namelijk meesters in psychologische oorlogvoering en behendig in het schuiven en goochelen met cijfers en die precies weten hoe het spel gespeeld moet worden (want ze zijn uitvinders van het spel) en hoe zaken af te dwingen op een manier waar de Gomorra nog een puntje aan kan zuigen. Psychologische oorlogvoering ten voeten uit!

  Als de EU ballen had gehad, maar nog veel beter; oprecht was geweest en zaken eerlijk en transparant hadden gemaakt zouden ze de Grieken nooit hebben toegelaten en om nu deze fout alsnog te kunnen herstellen zou de EU Griekenland op staande voet uit de EU moeten donderen, wat ze al veel eerder hadden moeten doen. Maar goed, het spel moet worden gespeeld het spel die ons vroeg of laat de das om zal doen en dat is nog maar een understatement.

  Griekenland is verwikkeld in een vooropgezet spel, want hoe is het in vredesnaam te verklaren dat wij als burgers niet eens buiten de lijnen meer kunnen leven zonder gecontroleerd of gepakt te worden op het meest banale af, want de controle over burgers en hun bezittingen zijn messcherp en de sancties onverbiddelijk, maar worden de Grieken met fluwelen handschoenen aangepakt en staat men machteloos??? En kan het land of moet zelfs met leugens, list en bedrog blijven doorgaan tot het bittere eind en de EU ook nog eens dreigen met allerlei smerigheden die passen in een draaiboek van criminelen en weten ze zonder enig ingrijpen miljarden weg te sluizen naar Zwitserland en Engeland en blijft het een -bewuste- bodemloze put die steeds door andere landen moet worden gevuld.

  Dit alles is denk ik alleen mogelijk omdat de EU zelf één grote criminele organisatie is die samenspannen met de Grieken en doet alsof ze machteloos staat en spelen het spel onder leiding van een centrale bank in Frankfurt waar een bankpresident zit die uit dezelfde ‘school’ komt als de ‘school’ die ervoor heeft gezorgd dat de ze met leugens konden toetreden bij de EU. Dit alles is één groot vuig spel met als doel, voor zover ik het kan overzien, het totaal slopen van de EU en zijn bugers en waarbij de EU en zijn burgers zullen worden gedwongen zich compleet over te geven aan de VS of anders gezegd aan de machthebbers of de zogenaamde elite, de werkelijke macht.

  Ik had verwacht dat we nu reeds onze Waterloo hadden gehad, maar de macht wil of kan schijnbaar pas toeslaan als de problemen onoplosbaar zijn geworden en de schuldenberg sky high is en niet meer onder controle is en landen in de EU zullen worden gedwongen de meest krankzinnige en niet voor te stellen maatregelen te nemen, zoals confiscatie van particuliere bezittingen en vermogens en daarbij de totale overgave van iedere burger eist, burgers en landen die uiteindelijk niets meer zullen hebben te vertellen. Alles wat we nu zien en horen is één groot spel, één groot geregisseerd toneelstuk met als doel totale controle en macht over alles en iedereen.

  Het zal me zelfs niet verbazen als Poetin een onderdeel is, zonder dat mensen dit echt doorhebben, en ook een marionet is van de elite die als een woekerende satanische entiteit zijn tentakels spreidt.

  Evenzo goed kan het allemaal van Griekenland tot aan Rusland geen spel zijn, maar dan zal toch eerdaags er iets positiefs moeten gebeuren in een richting waaruit blijkt dat de machthebbers aan het verliezen zijn, maar tot op heden zien we toch nog steeds dat de macht aan kracht wint en er zaken gebeuren die tegen het gezonde verstand indruisen en die alleen zijn de verklaren als je begrijpt wat de werkelijke macht is en vooral wat deze macht voor ogen heeft en het uiteindelijke doel is!

  Het mag duidelijk zijn dat we systematisch en stukje bij beetje worden gefileerd en uitgebeend en we in kleine of soms weer in grote stappen worden klaargestoomd voor totale onderwerping. En of we een wereldoorlog krijgen hangt af van het draaiboek wat de elite heeft klaarliggen.

  Raymond [6] reageerde op deze reactie.

 6. @IIS [5]:

  En of we een wereldoorlog krijgen hangt af van het draaiboek wat de elite heeft klaarliggen.

  Nou laten we het er op houden , dat ze dat mochten willen , want niet alles op deze aardkloot wordt door hun bepaald.

  De restanten veler rijken , zijn nu slechts toeristische attracties .
  3/12/2015 — Midwest Earthquake Unrest — 4.2M strikes Oklahoma — New watch zones

  https://www.youtube.com/watch?v=oXYX8jwcDIc

  Unnaturally Surreal | The Darkest Of Days February 2015 (1)

  https://www.youtube.com/watch?v=IpGOVbDUuJI

 7. Ik ben niet bang hoor.

  Onze voorouders zijn al duizenden keren de wereld rond geweest.

  Het zijn de grenzen en de wetten die de wereld verdelen.

  Voor multinationals velen malen rijker dan sommige van de rijkste landen kennen geen grenzen voor hen is de wereld een groot slagveld. En wij bijkomende schade.

  Wanneer krijgen we nou eens door dat we elkaar in de weg zitten in het delen van de gigantische rijkdom in dit universum?

  Het wereldwijde web bestaat al. Dus virtueel mag je de hele wereld rond reizen. Fysiek is dat een heel ander verhaal want ja de ene schooier is de andere niet.

  Laat die bedrijven onze rijkdommen dan maar weg stelen.

  Op naar het anarcho-kapitalisme!

 8. Voor wat achtergronden hetgeen zich nu ontwikkeld kan ik zeker aanbevelen :

  Fire in the minds of man

  James H. Billington

  http://en.wikipedia.org/wiki/James_H._Billington

  Ik heb gelukkig een kopie kunnen bemachtigen , en dit is niet het werk van een complot denker , deze knaap kent zijn “pappenheimers “.

  Fire in the minds of men

  https://www.youtube.com/watch?v=CRRtpCkyl8Y

  The Forbidden Secret with Dr Stanley Monteith 2007
  ( an ancient dream come true )

  https://www.youtube.com/watch?v=9UagqOHScNs

  Raymond [9] reageerde op deze reactie.

 9. @Raymond [8]:

  En wat de door het KONINKRIJK DER NEDERLANDEN ( let op HOOFDLETTERS ) toegestane berichtgeving betreft :

  https://www.youtube.com/watch?v=8jy9wt0-GSc

  Bij inwoners Kiev geen twijfel over schuldige Poetin – NOS Nieuws

  https://www.youtube.com/watch?v=rkYsY_aqZzA

  American/Western Mercenary in Mariupol Region of Ukraine 24-01-15

  https://www.youtube.com/watch?v=nLotIm_JZ6E

  American Mercenaries in Ukraine and who where those Snipers ?

  https://www.youtube.com/watch?v=vjfHB1aIWsQ

  Hub Jongen [11] reageerde op deze reactie.

 10. @Raymond [9]:

  Raymond, interessante bijdragen.
  Aanvullend vraag ik me af of het ook niet nuttig is bepaalde van deze videos te omschrijven in een afzonderlijke reactie.
  Of zelfs er een artikel van te maken.
  Het is belangrijk dat veel mensen zich ook via tekst kunnen oriënteren

Comments are closed.