conchitavanderwaal-750x400Vrijspreker: Vandaag werd bekend dat een toezichthoudster op de financiële sector bij de Nederlandse Bank, haar taak wel heel serieus nam. Ze verhuurde zich jarenlang aan vermogende mensen als SM meesteres.

Opperdienaar: Het is een harmonieus geheel. Als je graag mensen pijn doet, is de Nederlandse Bank bij uitstek een geschikte werkplaats. Dat je daar in je vrije tijd mee doorgaat, bewijst een enorme toewijding. Vreemd dat de dame ontslagen is.

Volgens haar profiel was haar specialiteit ‘cock and ball torturing’. Ze was te inspecteren op een aantal foto’s waarop ze een zweep in de mond had en een SS pet op haar hoofd. Wat wil je nu nog meer van een regulator in de financiële sector?

Vrijspreker: Je zou eigenlijk een promotie verwachten.

Opperdienaar: Ja, haar starttarief was nogal prijzig: 450 euro. Geen wonder dat er steen en been geklaagd wordt bij de bankensector dat die bonussen zo laag zijn. Ze willen zich wel laten reguleren, maar kunnen het gewoon niet betalen.

6 REACTIES

  1. Deze dame geniet vertrouwen. Wat ze doet (Cock & Ball torturing, brrrr) laat dat goed zien, want dat is meer dan alleen het “zaakje” van iemands bank dat daar slechts een verlengstuk van is hoe poenerig het ook moge zijn. DUS ze is in staat dat in te boezemen. Zodanig dat de te inspecteren personen flink intiem met haar gaan. En zo iemand wordt ontslagen (???!!!!!???). Hmmm.

  2. Je zou toch denken dat Opperdienaar zo’n es-emmende Opperdienares die billekoek geeft best lekker vindt. Misschien is mevrouw zelfs een stemmentrekker voor de slavenpartij…

  3. Bertold Brecht wist het al … “Bankraub ist für Dilettanten , Profis gründen eine Bank”

  4. @Vilseledd [2]:

    re. de hele bankensector is in handen van Satan.

    Ja dat klopt precies, dat is de overheid. Alle snode plannen worden uitgedacht op het ministerie van financiële zaken en uitgevoerd door de banken en de verzekeringsmaatschappijen. Die krijgen zwijggeld = bonussen om de verantwoordelijkheid op zich te nemen als het echt uit hand loopt zoals bij de woekerpolissen en de hypotheken in 2008. Als u het onderzoekt, zult u ontdekken dat beide problemen geinitieerd zijn door financiële zaken en niet door de banken.

Comments are closed.