12 REACTIES

 1. Bitcoin, leuk om dat een oplossing te vinden.
  We hebben een beetje van alles nodig.
  Dan komt vanzelf het beste systeem bovendrijven.
  En je aanvallers, aanvallen, is niet echt een goed argument voor bitcoin, eerder een zwaktebod omdat je niet volwassen genoeg ben om te zeggen; fallacy, heb je nog een argument?

  Andre [3] reageerde op deze reactie.

 2. Komt op mij over als een jankverhaal van een kleuter die net in de hoek is gezet. Of van iemand die graag naar zichzelf luistert. Buiten dat ontgaat mij het nut van deze video volledig. Ofwel: FWOT.

 3. @Andre [3]:

  En dat creëert dan weer een groep van de “ik ben tegens” die onderling lekker Bitcoin uit zitten te wisselen maar ‘s-avonds nog steeds in pleuro’s moeten betalen omdat de AH’s van deze wereld daarmee hun belastingen moeten betalen. Bitcoin is geen geld, net zo min als goud dat is.

  Ik vraag me af of deze valse blonde mensen die met echte argumenten aankomen (d.w.z. “Austrian”) ook afdoet als Bitcoin hater.

 4. Mevrouw bedoelt te zeggen dat Bitcoin te moeilijk is voor haar. Opoes die er proberen uit te zien als hun kleindochter is altijd -1.

  Gelukkig zijn er ook mensen die Bitcoin wel een verbetering vinden. Zoals in deze video die alweer een paar jaar oud is: https://www.youtube.com/watch?v=BrRXP1tp6Kw

 5. Alle gekheid op een stokje, Bitcoin heeft wel degelijk een probleem met de gebruiksvriendelijkheid. Het is niet voor niets dat je bij Bitcoin evenementen weinig vrouwen tegen komt. Maar dat is voor een andere discussie.

  Andre [12] reageerde op deze reactie.

 6. @Seneca [11]:

  Dat zal best 🙂

  @Naam * [10]:

  Vooralsnog heeft Bitcoin en andere cc’s volgens mij nog een ander probleem en dat is dat de meeste transacties zo niet alle traceerbaar zijn. Elke monetaire transactie via bijv. een EUR bankrekening staat ter beschikking van de boven ons gestelden. BTC in cash (= anoniem !!) omwisselen lijkt anoniem, tot op het moment dat je via bijv. UPS of FedEx wat laat versturen; tegenover een zending hoort een betaling te staan. Ik denk dat je links en rechts best wat klein spul er tussendoor kunt fietsen maar voor de bulk is dat niet haalbaar en zakelijk gezien ook niet; je zult als onderneming alles bloot moeten leggen. En dan is er nog een ander punt: stel je wil meer dan de 10k USD limiet van plaats A naar plaats B overzenden, dus 100k USD -> x BTC -> 100k USD (minus transferkosten, koersverschillen) (voor het gemak ff aangenomen dat je op 100k USD koersrisico wenst te lopen), is er dan iemand aan de andere kant die die 100k USD zo maar ff om wenst te zetten zonder een spoor voor de boven ons gestelden achter te laten ?

Comments are closed.