Velen in Nederland beseffen niet hoe misdadig de Clintons in werkelijkheid zijn en men wordt moedwillig hier in het duister gehouden over de criminele achtergrond van zowel Bill als Hillary Clinton. Dat heeft te maken met het feit dat zij Democraten zijn en de Democratische partij altijd een gewillig oor heeft gevonden bij onze collectivistische media en politiek. Alle informatie over de beruchte activiteiten werden of in de doofpot gestopt of als ´rechtse Clintonhaat´ weggezet.Clintons

In 1999 ontving ik een speciaal rapport van een broker op Wall Street, Nick Guarino, die vertelde over de achtergronden van de Clintons. Het was een lijvig rapport waarin alle misdrijven vermeld stonden die deze beruchte familie hadden gepleegd. Het loog er niet om.

Whitewater

Het eerste schandaal, waarin Bill en Hillary Clinton betrokken werden was die in Whitewater. Op 20 januari 1994 had een speciale commissie onderzoek gedaan naar de financiën van de Clintons en hun rol in de Whitewater Development Corporation. Velen die waren aangesteld door Bill Clinton hadden een rol gespeeld in deze fraude. Zoals de rechter David Hale, die werd veroordeeld in datzelfde jaar voor het smeden van een komplot om postfraude te plegen en de Federale overheid op te lichten.

WhitewaterDe zakenpartner van Bill Clinton tijdens zijn gouverneurschap, Jim McDougal werd aangeklaagd vanwege 19 komplotten, postfraude, meineed en gefingeerde bankrapporten, waardoor de Madison Savings and Loans tenonder ging. Hierbij werd het geholpen door Hillary Clinton, die toen advocate was bij de Rose Law Firm in Little Rock Arkansas. Tot op heden heeft zij geen openheid van zaken gegeven, daarbij toentertijd geholpen door functionarissen van het Witte Huis, die waren aangesteld door Bill Clinton. Deze functionarissen waren Bernard Nussbaum, Patsy Thomasson, Roger Altman (die gedwongen ontslag genomen had), Jean Hanson (eveneens gedwongen ontslag), William Kennedy (advocaat die weigerde om een verklaring af te leggen), twee Arkansas bankiers, Herby Branscum en Robert Hill, die bankgeld hadden gestort in het herverkiezingsprogramma van Bill Clinton in 1990 en Lloyd Cutler (die ook gedwongen ontslag nam).

Aanrandingen en verkrachtingen 

Een volledige exposé over Hillary Clinton kan men hier vinden en geeft aan dat zij heel erg onder vuur komt te liggen nu dat zij haar kandidatuur voor het presidentschap heeft aangekondigd. Zij was in feite het kwade brein achter het Clinton-presidentschap van 1993 tot 2001. Hillary Bill Clinton leugenaarintimideerde vrouwelijke getuigen die of aangerand werden of lastig gevallen door haar man Bill. Het was een publiek geheim dat Bill Clinton veel vrouwen heeft aangerand en zelfs verkracht. De meest beruchte was de verkrachting van Juanita Broaddrick in 1978 tijdens zijn gouverneurscampagne, waarin zij fungeerde als vrijwilligster. Feitelijk had Bill Clinton een hele geschiedenis aan verkrachtingen op zijn naam staan sinds zijn studieperiode in Oxford.

Veel vrouwen zijn in de loop der tijd naar voren gekomen om aan te geven hoe zij werden belaagd door Bill, zoals Gennifer Flowers, Paula Jones en Kathleen Wiley. We hebben hier te maken met een serieverkrachter die zich niets aantrekt van welke standaard dan ook en gerust zijn gang is gegaan tijdens zijn gouverneurschap en presidentschap, daarbij volledig gesteund door zijn vrouw, die zelf ook niet brandschoon is op dit vlak. Frappant is eveneens het aantal mysterieuze doden die zijn gevallen onder de ´vrienden´ en ´zakenpartners´ van de Clintons, of zijn deze uit de weg geruimd omdat ze te veel wisten? Alle onderzoeken die moesten plaatsvinden werden gedwarsboomd door de Clintons en hun aanhangers in het Witte Huis en een behoorlijk deel van de Democratische partij.

Benghazi

Maar wat waarschijnlijk het meest schadelijke gaat vormen voor de Clintons en met name voor de kandidatuur van Hillary is het schandaal van Benghazi. Op de avond van 11 september in 2012 vielen islamitische terroristen de Amerikaanse diplomatieke missie aan en doodden daar de Amerikaanse ambassadeur J. Christopher Stevens. Een paar uur later werd een andere missie aangevallen en vielen nog eens twee doden, deze waren CIA-agenten Tyrone Woods en Glen Doherty. Deze aanval was heel vreemd, want wat deed de CIA in Libië en wat waren de contacten Project-Gunrunner-Benghazimet de ambassadeur en Al Qaida? Later bleek het om iets heel anders te gaan en wel de  wapenleveranties aan Al Qaida door de VS en bestemd voor Syrië, waar ze konden worden gebruikt door Al Nusra, een zijtak van Al Qaida.

Voor de Federale onderzoekscommissie was het belangrijk dat de emails van Hillary Clinton zouden kunnen worden geraadpleegd. Hillary was toen minister van Buitenlandse Zaken (State Department) en was eindverantwoordelijke voor deze affaire. Zij wilde deze emails niet afstaan en er was een speciale dagvaarding voor nodig om deze mails te verkrijgen. Veel van deze mails werden intussen vernietigd door Hillary om de waarheid te kunnen verdoezelen. Als zij de officiële State Dept. email had gebruikt dan konden deze nooit worden gewist, want deze werden in een database opgeslagen als eventuele referentie of bewijsmateriaal voor mogelijke wandaden.

Ook de CIA probeert er intussen alles aan te doen om de affaire in de doofpot te stoppen, omdat deze in hun gezicht kan ontploffen als het Amerikaanse volk leert dat er meer aan de hand is dan een vermoorde ambassadeur.

Cartoon - Hillary's PastAl met al is het interessant te zien hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen uitkristaliseren en eveneens het lot van Hillary te zien bepalen. Het zou evenwel een ramp zijn voor de Amerikanen als Hillary Clinton president zal worden, want dan hebben zij een topcrimineel in het Witte Huis met een extreme machtspsychose en bereid is letterlijk en figuurlijk over lijken te gaan. In werkelijkheid zou ze achter tralies moeten zitten in plaats van als kandidate voor de presidentsverkiezingen.

 

16 REACTIES

 1. David Stockman liet zich onlangs op de zelfde wijze uit: “Moge God verhoeden dat deze vrouw ooit president van ons land wordt want dat zou wel eens de grootste ramp voor de wereld kunnen worden”. En zij heeft al de (financiële) steun van de net zo misdadige corporaties als Monsanto en consorten, die met de banksters wel even ook de mainstream media in hun klauwen hebben!
  Wie steunden destijds ook al weer de opkomst van Hitler?
  En dan nu ook Hitlery?

 2. Natural News has been key in exposing Hillary Clinton’s deep ties to Monsanto. Now known as the “Bride of Frankenfood,” Hillary Clinton is a pro-Monsanto operative who hired a top Monsanto lobbyist to help run her campaign.

  She also represented Monsanto as a lawyer with her now-infamous Rose Law Firm in Arkansas. Clinton is so pro-Monsanto and pro-GMO that she even spoke on behalf of the Biotechnology Industry Organization.

 3. @appie b. broek [3]: Het onvoorstelbare bedrag aan omkoping, lobbiepraktijken, public relations, advertising gaat voor een groot deel naar TV, kranten en bladen. Die kunnen niet meer zonder die inkomsten, anders gaan ze kapot. Dus vertelt men het verhaal wat de corporaties én de overheid zint. Je moet zelf op zoek naar onafhankelijke bronnen anders laat je bedonderen. Ik raadpleeg dagelijks Gerald Celente, David Stockman, Dr Paul Craig Roberts, Jesse Ventura, allen ongebonden figuren.

 4. Het gaat heel goed met Jeb Bush…….. dat moet gewoon de nieuwe president worden……. dit is alleen maar show en een mooi rookgordijn…….

 5. En er zijn geruchten dat Chelsea Clinton (hun dochter) een buitenechtelijk kind is en Bill dus niet de vader is. Dochterlief is intussen getrouwd met een financieel terrorist van Goldman Sachs (bank).

  Overigens met die emails: Hitlery gebruikte haar eigen emailserver in plaats van die van het ministerie. Zo konden de belastende emails ook makkelijk verdwijnen.

 6. Als op mijn werk de secretaresse “onder” mijn bureau en ik aan mijn bureau zou zitten dan was ik nu niet 48 jaar getrouwd met dezelfde vrouw..
  Dat zegt genoeg over die bende Clintons, voor geld en macht vinden ze alles oké. Hetzelfde speelt zich af in die nog ‘helaas’ resterende middeleeuwse circussen in Europa.

 7. MISDAADFAMILIE………dichterbij dan je denkt.

  JSF definitief gekocht
  door Niels Rigter
  DEN HAAG –

  De kogel is door de kerk: Nederland koopt in totaal 37 Joint Strike Fighters. Dat maakt minister Hennis (Defensie) vandaag bekend in haar visie op de toekomst van de krijgsmacht. Met het besluit tot aanschaf van de JSF komt er een einde aan een politieke worsteling van achttien jaar.

  De JSF, officieel de F-35 Lighting II, zal vanaf 2019 geleidelijk de plaats innemen van de F-16. In 2023 moeten alle F-16’s zijn vervangen door JSF’s.

  De aanschaf blijft binnen het gereserveerde budget van 4,5 miljard euro plus jaarlijks 270 miljoen euro om de toestellen te laten vliegen. Omdat de aanschaf voorzichtig is begroot, sluit Defensie het later ’bijkopen’ van JSF’s niet uit.

  Een jaren 50 , mig 17 knalt die ” achterlijke HOMP ” , hopeloos uit de lucht …..het meest achterlijke ontwerp ooit.

  Ach..gut WAT IS DIE PECHTHOLT stil ………hoor je iemand nu in dat haagse hok.

  Luister en huivert.

  https://www.youtube.com/watch?v=mxDSiwqM2nw

  The Truth About the Useless F-35 & F-22

  https://www.youtube.com/watch?v=27qdB1D0s9M

 8. Blijkbaar wil niemand zich afvragen wat we überhaubt met een straaljager moeten. Ik dacht dat we inmiddels alles met drones konden doen. Dat is nauwkeuriger wordt beweerd en een stuk goedkoper. En nog belangrijker: onze mannen kunnen thuisblijven.
  De afgelopen maanden zijn we bezig de ISIS te bombarderen met tot nu toe nog maar twee resultaten: meer vluchtelingen en erg hoge kosten.

Comments are closed.