Reacties
 1. Naam * schreef op : 2

  En als extraspeciale bonis: Kaiser Wimpie en Bea Bilderberg hoeven toch geen belastingen te betalen.

  Dan de rest toch ook niet want artikel 1 van de grondwet? Weet iemand overigens wat er waar is over een gerucht dat Kaiser Wimpie voor zichzelf een nieuw vliegtuig had bestel voor tientallen miljoenen? Op uw kosten uiteraard…

 2. ratio schreef op : 3
  Ratio

  @dZvZtKm [1]: Liever niet! Men zal thans bij onrust kiezen voor meer staat, meer collectivisme, en evt zelfs uit vertwijfeling kiezen voor een “sterke man”. Dat zal alles alleen maar verslechteren. Libertarisme is geen geweld en zal slechts door de grote meerderheid van de mensen te overtuigen kunnen wortelschieten. Libertarisme afdwingen gaat nu eenmaal niet….

  dZvZtkM [4] reageerde op deze reactie.

 3. dZvZtkM schreef op : 4

  @ratio [3]:
  revolutie kun je niet sturen, zelfs de “sterke man”‘ is dan te zwak

 4. Anette schreef op : 5

  Eén dag, één MSM krant:

  Varoufakis: eurogroep is vreemde club
  www.telegraaf.nl

  Kruisraketten weer actueel
  www.telegraaf.nl

  Massaal protest tegen Britse bezuinigen
  www.telegraaf.nl

  Loonkloof explodeert
  www.telegraaf.nl

  DE revolutie? De deur naar DE revolutie staat wagenwijd open, je moet er met je rug naar toe zitten wil je het niet zien. En als ik zo eens door die deuropening naar buiten kijk, dan zal het niet zo lang meer duren voor ze daadwerkelijk binnen komt vallen.

 5. Marg00tje schreef op : 6

  Die staats opties zijn allang door Juultje aan de staat verkocht? Dus het volk belasting betalers zijn verantwoordelijk.

 6. Marg00tje schreef op : 9

  Terecht de Staat heeft die eigendommen opgekocht.