VS wil tanks en zwaar wapentuig opslaan in Polen: wie rukken er nu op?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

12 REACTIES

 1. Wat is het verschil met de Cuba Crisis? Die Russen waren toen al modern en vooruitstrevend.

 2. Als de NAVO akkoord gaat is dit dan unaniem of hebben de Nederlandse burgers ook nog iets in te brengen, want geheid dat het overgrote deel van de Nederlanders deze provocerende, oorlog uitlokkende, geldverslindende, defensie-industrie spekkende, belasting opdrijvende actie helemaal niet willen!

  Wat een olie- en gaspijplijn, die er met alle geweld moet komen, door Syrië allemaal teweeg kan brengen. Amerikaanse economische belangen die hun weg zoeken, want zodra de vooruitgang stokt zal dit voor de VS wel eens de ondergang kunnen betekenen, dus zal men alles op alles zetten om voor uit te gaan. Eventueel ten koste, voor ’n derde maal, van Europa (WOI/WOII/WOIII). Bij alles wat de VS doet zal het proberen ten koste van anderen (parasitair) te overleven en te groeien.

  Marg00tje [8] reageerde op deze reactie.

 3. De Amerikanen leren het dus echt helemaal nooit; ISIS heeft zich zelf bewapend dankzij de door Amerika geleverde wapenvoorraden en is zo in staat het hele midden-oosten in haar greep te houden. Wanneer begint het begrip ‘hoe groter hoe dommer’ zich in de hersentjes van onze politici vast te zetten. Helemaal nooit, natuurlijk! Ook in de politiek geldt immers hoe meer stemmen hoe groter de invloed!

 4. @Marg00tje [3]:

  Beste Mar00tje,

  Als je je verdiept in de geschiedenis met een open geest, zul je tot de conclusie komen dat Amerika ook voor WW2 alleen maar dood en verderf hebben gezaaid.
  Ik kan me oprecht geen oorlog voor de geest halen die de VS niet zelf, op de ene of andere manier, heeft uitgelokt.

  Immers, al in de eerste wereldoorlog hebben ze zichzelf de oorlog in gemanoeuvreerd met de list genaamd “Lusitania”.

  Lees onder andere de boeken van Ralph Raico.

 5. @Anthonie Slotboom [9]:

  Ik luister wel eens naar het journaal op de radio, als dat er toevallig opstaat..
  Journaal op televisie kijk ik al nooit.
  Je moet zelf 1+1 optellen, en ook de andere kant van het verhaal willen horen. Dan zie je alle leugens er dik bovenop liggen, en ze roepen steeds harder hoe goed het gaat, en hoe agressief Putin is.
  Het maakt ze niet eens meer uit of je het gelooft of niet.
  Als je het de mensen in de straat vraagt, dan gelooft 80% het ook niet meer, dat weet ik zeker.

Comments are closed.