Vrijspreker: Hoe versla je een veel sterkere vijand?

Opperdienaar: Hiervoor kijk je naar de natuur. De wesp is maar een klein beestje, maar hij kan vervelende steken uitdelen.

Vrijspreker: Hoe lukt het de wesp om met zijn kleine angeltje bij veel mensen zo’n heftige reactie op te wekken?

Opperdienaar: De wesp maakt gebruik dan de defensie van de sterkere vijand: zijn immuunsysteem. Door een klein beetje gif te injecteren, draait het immuunsysteem van de vijand helemaal door en schakelt deze zichzelf uit. Dit principe vindt je ook in veel vechtsporten zoals Judo terug: Gebruik de kracht van de tegenstander tegen zichzelf.

Guerrilla bewegingen gebruiken het ook met succes tegen overheden. De Moedjahedien in Afghanistan waren een stel schaapsherders en versloegen de veel sterkere en technologisch geavanceerdere Russische bezetter. President Reagan vergeleek ze ooit met de founding fathers van de USA.

reagan_taliban_1985

 

Toen waren de Taliban nog ‘gentlemen’ werden de Olympische spelen in Moskou geboycot vanwege de bezetting van Afghanistan en stond Osama Bin Laden nog op de loonlijst van de CIA.

osama_zbig brzezinski

Na 11 September gebeurt hetzelfde met de Verenigde Staten. Wie de VS bezoekt, krijgt de indruk dat de helft van het land in de beveiliging werkt. Een kostenpost die met de allergische reactie op een wespensteek vergeleken kan worden. Het departement van ‘homeland security’, losjes naar het Duits te vertalen als ‘heimat sicherheit’, kwam vanuit het niets en werd het grootste departement. Martelen door een meerderheid van de bevolking als geoorloofd gezien (we tortured some folks, gelukkig alleen maar ‘folks’ gemarteld, geen mensen van vlees en bloed). Een buil zo groot als een sinaasappel midden in het gezicht van de VS na de wespensteek van 11 september.

Vrijspreker: Hoe komt dat de allergische reactie in sommige situaties sterker is dan in andere?

Opperdienaar: De medici zeggen hierover dat de toename van allergieën verklaard kan worden doordat mensen hygiënischer zijn gaan leven en dat hun immuunsysteem weinig echte bedreiging ondervindt. Hierdoor gaat het uit zijn dak als er ook maar iets is dat op een bedreiging lijkt. De VS liggen ingesloten tussen 2 oceanen en hebben bevriende buren ten noorden en zuiden. Ze geven evenveel aan wapentuig uit als de eerstvolgende 8 landen bij elkaar, ze hebben 1000 militaire bases in 100 landen en voeren geheime militaire operaties operaties uit in bijna alle landen. Sinds Snowden weten we dat de veiligheidsdiensten iedereen afluisteren. Verdachten mogen zonder proces oneindig lang gevangen worden gehouden sinds de ‘patriot act’. De VS is zo extreem gevrijwaard van bedreigingen dat hun immuunsysteem helemaal gek wordt als er ook maar een vuiltje aan de lucht is.

Vrijspreker: Dus het meest veilige land is het meest gevoelig voor allergische escalatie?

Opperdienaar: Het lijkt er wel op.

Vrijspreker: Maar hoe verslaat een sterke partij een veel kleinere vijand dan?

Opperdienaar: Ook hiervoor kijken we voor inspiratie naar de natuur. Mijn kat heeft last van vlooien. Het is een kleine vijand die echter moeilijk te verslaan is voor de kat. Wat doet de kat: biologische oorlogsvoering. De kat gaat op zoek naar de natuurlijke vijand van de vlo. In de tuin zitten vast wel insecten die de vlooien eten of de eieren er van. Door de hele tijd op dezelfde plek in de tuin te gaan liggen, bouwt zich een aardige populatie van vlooien eters op.

Vrijspreker: Werkt dat?

Opperdienaar: Normaal waarschijnlijk wel, maar omdat de vlooieneters niet in het huis komen en de kat wel, kunnen de vlooien steeds weer terug komen omdat ze in het huis een overlevingsplaats hebben. Als je dan vlooiengif gebruikt, dan gaan de vlooieneters ook dood en begin je weer van begin af aan.

Vrijspreker: Wat is de parallel naar regeringen?

Opperdienaar: Wie een klein vijandje de kop in wil drukken (de vlo), gaat op zoek naar zijn natuurlijke vijanden (de insecten). Wil bijvoorbeeld Kadaffi om zeep helpen? Dan geef je gewoon wapens aan Al Qaeda terroristen om de klus te klaren. Wil je de drugsbendes in Mexico controleren? Je geeft de grootste drugsbende wapens om de competitie uit te roeien. Wil je van Assad in Syrië af? Je steunt de gematigde terroristen met wapens. False flag aanvallen kunnen ook gebruikt worden om medestanders te creëren.

Er is bestaat natuurlijk wel de mogelijkheid dat het allemaal wat uit de hand loopt en het is moeilijk om te controleren. Ook kunnen de kosten aardig oplopen en moet je wel uitkijken dat je je niet verspreekt.

5 REACTIES

 1. Een bezettingsleger heeft 24/7 geluk nodig,de guerrilla slechts 1 seconde!

 2. Wederom een heldere kijk van Opperdienaar op de realiteit die de meesten nooit zullen zien. Interessant is ook om te weten dat onderdelen van het Amerikaanse leger volledig door de maffia worden gerund en dat Tel Aviv, Stuttgart en Parijs een florerende wapenhandel kennen dankzij gepensioneerde Amerikaanse kolonels en hun liaisons. Prima infrastructuur voor false flags en ‘wet ops’ die je naar believen kan pinnen op vijanden van de staat: de terroristen/moslims/jihadis of een willekeurige jongere die van een onwelgevallige mening of reisplannen kan worden beticht http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4050249/2015/06/03/Waarschuw-politie-bij-vermoeden-radicale-leerling.dhtml. Propaganda maakt dat burgers alles slikken als zoete koek en zelfs hun vrijheden willen opgeven en meer betalen voor hun eigen veiligheid. Zo zien onze heersers het graag.

 3. @Pietje Puk [3]:
  http://fleasbgone.org/fleas-natural-predator
  Fleas will be eaten by snakes, ants, beetles, spiders, frogs and lizards. These are all fleas natural predators.

  fleas natural predator
  Fleas can be anywhere but like dirt and sand!
  I’m sure there are many more natural predators to control fleas but these are just a few that I’ve come across while researching the all natural flea control!

  It make a lot of sense actually, that these natural things like spiders and ants, would eat the fleas along with the other life stages of the flea like the egg, larvae and pupae stages.

Comments are closed.