5 REACTIES

 1. Heel duidelijk.
  Natuurlijk zijn er gevaren aan GM-voedsel. Zeker zolang niet alle lange termijn belangen bekend zijn.
  Maar dan moeten niet alle goede eigenschappen en gevolgen verboden worden omdat er misschien nog ooit een nadeel ontdekt wordt.
  Dat moet alleen maar uitnodigen tot nader onderzoek en ondertussen wel profiteren van de voordelen.
  Patrick Moore heeft gelijk.

 2. Voor verdere educatie van deze Prager universiteit
  youtube v=176KRhEAgUs -Should America be the world’s policeman?

  youtube v=BmIBbcxseXM – Was it wrong tot drop the atom bomb on Japan?

  Sarcasme uit.

 3. Hoewel er best een sprankje waarheid in zit is er natuurlijk ook wel een hoop bullshit in het dit verhaal, de angst factor – we hebben GMO’s nodig anders is er niet genoeg, complete onzin natuurlijk, als het voor een piepklein landje als nederland mogelijk is iets te betekenen op agrarische gebied is er echt nog wel ruimte voor een verdubbeling van de wereld productie.

  Ook met chemicaliën weer de angst factor, het is nodig want – schadelijke insecten = vijand = moet dood, nou heb ik helemaal niks met insecten maar toch is er vaak een natuurlijke balans waarin een een hoop zaken toch van invloed zijn, zo zou het erg vervelend zijn als ook bijen het moet ontgelden als we “war on musquito’s” gaan houden.

  Daarnaast is het gewoon u hypocriet mannetje dat niet de daad bij het woord voegt.

  “During a March, 2015 video interview with French television station Canal+, Moore was asked about the safety of the herbicide glyphosate. Moore told the interviewer that one “could drink a whole quart of it” without any harm. When Moore was challenged to drink a glass of the weedkiller, he refused, and ended the interview.”

 4. Voor welke parochie staat dit heerschap te preken?! Natuurlijk voor de parochie van het grote geld met z’n vette patenten die het mogelijk maakt dat niemand, op één grote speler na, baas zal zijn over het voedsel, dat voedsel en niets anders dan dat, wat we op ons bord (zullen) vinden.

  Vul uw maag slaaf en spek de rekening! Een patentloze wereld en het afschaffen van het intellectueel eigendom als het in het belang is van onze gezondheid, dan reken maar dat er meer is dan onze gezondheid.

  Beste corporatische oligarchie, bedenk een manier om water zo te bewerken (Nestlé,http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/04/nestle-water-is-geen-fundamenteel-mensenrecht/#.Vb_mskaAnTE ) dat het desnoods gepatenteerd kan worden en alleen nog dit water mag worden aangeboden voor consumptie of bedenk een manier om lucht te bewerken en dit lucht te patenteren en de mens duidelijk te maken dat hij dagelijks een grote hoeveelheid hiervan wettelijk moet inademen, bakken met geld zullen er binnenstromen.

  De gekste concepten kunnen tegenwoordig op een heel simpele en kritiekloze wijze uitkomen, desnoods past men de wet er voor aan. Met een creatieve en fantasierijke geest en voldoende tamtam in de mainstream maak je bijvoorbeeld van iemand zo een terrorist, eventueel met nep/echte aanslag/slachtoffers, en onderwerp je daarmee zo een land of zelfs de gehele wereld aan nieuwe (terreur)wetten die het mogelijk maakt dat je zonder proces verdwijnt in een kerker. Het is allemaal een kwestie van de creatieve geest aan het werk zetten en hele volksstammen overtuigen, goed verpakt met voldoende angst en machtsgeweld, en de gevestigde orde heeft de slaven daar waar men ze wil hebben.

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [4]:

  “.. . . . .Het is allemaal een kwestie van de creatieve geest aan het werk zetten en hele volksstammen overtuigen, goed verpakt met voldoende angst en machtsgeweld, en de gevestigde orde heeft de slaven daar waar men ze wil hebben.”

  Ook die slaven hebben een verstand dat ze zouden kunnen gebruiken:
  Als libertariers nu eens hun creatieve geesten aan het werk zetten en hele volksstammen overtuigen, goed verpakt,met voldoende eerlijkheid en bewijs, binnen het NAP, dan willen al die slaven wel meedoen.

  Denk je ook niet? Gewoon proberen!

Comments are closed.