NAP_ZAPVanaf het begin van de EU ben ik met 62,5 % van de Nederlanders eens geweest dat de EU slecht voor alle Nederlanders zou zijn. Dat de “gekozen” (??) Nl politici de kiezers toen stiekem belazerd hebben, en vooral dat de kiezers dat geslikt hebben, doet me nog steeds pijn.*****

Maar toen de grenzen open gingen, het parade-paardje van de EU, was dat een beetje een pleister op de wonde. Het was een pietsie grotere vrijheid op dat gebied. Hoe slecht de uitvoering ervan ook soms was.*****

Maar nu komt door de tsunami van vluchtelingen daar weer een einde aan. Grenzen gaan weer dicht doordat de verschillende landen de vluchtelingenstroom niet meer aan kunnen.

Bij de beoordeling van dit grote, belangrijke, moeilijke probleem moeten we niet vergeten dat dit veroorzaakt is door het gevoerde beleid van de NL-EU-politici. Al die beloftes, subsidies, regelingen, overheids-ontwikkelingshulp en het bombarderen van landen in het Midden-Oosdten en Noord-Afrika hebben veroorzaakt dat mensen daar weg willen en dan graag naar het beloofde land willen.

Nu zitten de burgers met de problemen . En vooral speelt dan ook het gevoel van medelijden een grote rol. Bijna niemand laat het koud dat mensen, kinderen, in bv. gammele bootjes hun leven wagen om naar die EU te komen. Dan wil je helpen.

Dat het politieke beleid verkeerd zou aflopen was 30 (??) jaar geleden al te voorspellen toen bv. bekend werd hoe gastarbeiders aan hun familie en vrienden geld stuurden en hen uitnodigden om ook naar Nederland te komen waar je fijn van de “W-W” kon genieten.

En nu? Nu moeten er wel noodverbanden aangelegd worden om mensen niet te laten verdrinken of verhongeren.
Maar om definitieve oplossingen  toe te passen die definitief gaan helpen, moeten die niet gezocht worden met “Geld van een ander”.
Definitieve oplossingen die blijvend werken moeten gezocht worden onder het Non Agressie Principe. NAP.

19 REACTIES

 1. Eens, we moeten niet in naam van de vrijheid vragen om meer overheidsdwangmaatregelen. Duidelijk gemaakt moet worden dat dit een voorspelbaar probleem was, verergerd door gewelddadig ingrijpen in het midden oosten en noord afrika. En dat meer overheidsingrijpen nog meer ellende zal veroorzaken.

 2. Dit is toch de bedoeling van elite.Destabilisatie van eerst midden oosten en noord afrika, en vervolgens europa destabiliseren.

 3. Het is tovh de bedoeling van de elite om eerst midden oosten en noord afrika te destabiliseren en vervolgens europa te destabiliseren.

 4. Waar vorig weekend nog het emotionele besluit werd genomen om de Duitse grenzen open te laten, is nu een emotioneel besluit genomen om precies het omgekeerde te doen. Het is een teken dat de Duitse regering met de handen in het haar zit, van de regen in de drup is geraakt, en dat donderwolken met stortregens op het punt van uitbarsten staan: het eindresultaat van ‘Nooit meer oorlog EU’: (burger) Oorlog!

  Enkelingen, honderden, duizenden, miljoenen hebben decennia lang geroepen dat de EU op deze manier niet gaat werken. Maar hoe harder zij riepen, hoe harder de EU-elite het beter wist.

  Dat Junker nu zegt dat het tijdelijk(?) opzeggen van ‘Schengen’ door Duitsland binnen Europese verdragen valt omdat het ingegeven is door een noodsituatie, maakt dat zelfs Juncker nu publiekelijk erkent dat het complete EU- verhaal tot een noodsituatie heeft geleid! (Bovendien een erkenning van het gelijk van hen die de EU- elite zo zeer veracht)

  Twee (wereld)oorlogen hebben we deze eeuw al aan ‘groot Duitsland’ te danken. We hadden moeten weten wat er zou kunnen gebeuren als Duitsland opnieuw ‘groot’ zou worden gemaakt. Toch hebben ‘we’ het toegestaan.

  En wat nu? Met zijn allen vluchten naar Afrika?

  Scrutinizer [19] reageerde op deze reactie.

 5. @Ad [5]:
  Het lijkt er op dat velen het eens zijn met het feit dat er een grote chaos komt.
  Hebben voorspellers van crash op 7 oktober gelijk?

  Politici weten meestal goed gebruik van problemen te maken om hun eigen macht te vergroten.
  Mijn grootste zorg is, dat zelfs als die crash komt, dat dan libertariers/NAPpers niet gereed zijn om er gebruik van te maken om door te gaan in vrije samenleving.

  Probeer maar eens te zeggen WAT gaan NAPpers dan DOEN !! Want zeker is dat de politici zullen proberen meer macht naar zich toe te trekken.

  IIS [17] reageerde op deze reactie.

 6. Hebben voorspellers van crash op 7 oktober gelijk?

  13 oktober……zegt mijn morgen urine.

 7. Het open grenzen beleid binnen Europa was alleen maar interessant voor de werkgevers en transportondernemers die sneller, dus qua personeeskosten, goedkoper en winstgevender konden transporteren. Dat de migratie per saldo vele tientallen miljarden per jaar zou gaan kosten voor de Europese bewoners zal ze een worst wezen.

  Sander [10] reageerde op deze reactie.

 8. @Wim Vreeswijk [8]: Dit gaat naar mijn idee niet zo zeer over EU open- binnengrenzen maar over open- buitengrenzen! Iedereen is welkom, minstens in 1e instantie, en niemand mag ook maar iets in de weg worden gelegd. Bed, bad, brood plus zakcentje kan worden opgeëist op locatie naar wens, en levering wordt door de EU gegarandeerd.

  De vraag die resteert: wanneer kunnen we de eerste vloedgolf Chinezen verwachten? Pakistani? Bengalen? Indiërs? De wereld leeg, Europa vol. Maar dat laatste mocht Pim Fortuyn al in 2000 niet meer uitspreken. Weten we nog?! ‘Het is een beetje druk’.

  Sander [11] reageerde op deze reactie.

 9. “Zo roept bijvoorbeeld de nieuwe homepage: http://www.fluchthelfer.in op om asielzoekers bij de terugreis van vakantie uit Italië te smokkelen met de privé-auto naar Oostenrijk en Duitsland. Een blik op de eigenaars van de site verraadt, dat het domein toebehoort aan de organisatie “The Ayn Rand Institute”, die zetelt in de VS. Het Ayn Rand Institute is een Amerikaanse denk-tank (denkfabriek)”.

  Aldus bovendien.com

 10. Ik hoop op een stevige zuidwester morgen. Misschien wordt de gouden koets een keer ondersteboven geblazen. Dat wordt lachen.
  Dan zijn wij gelijk het gedoe met die grenzen vergeten…

 11. Ik hoop morgen op een stevige zuidwester. Misschien wordt de gouden koets dan wel ondersteboven geblazen. Dan pas wordt alles duidelijk…..

 12. Maar nu komt door de tsunami van vluchtelingen daar weer een einde aan. Grenzen gaan weer dicht doordat de verschillende landen de vluchtelingenstroom niet meer aan kunnen.

  De grenzen gaan niet dicht, Duitsland oefent op deze manier druk uit op andere landen en die er toe te bewegen ‘vluchtelingen’ op te nemen en zo een betere verspreiding van de islam en multiculturele samenleving te kunnen bewerkstelligen en zo nog meer macht naar Brussel te kunnen overhevelen (één volk, één rijk, één macht).

  Niet een deel van de EU moet multicultureel, maar heel de EU moet één grote stuurbare massa worden waar mensen niet langer hangen aan nationaliteit en identiteit. Hoe meer vreemden, hoe meer een land zijn nationaliteit en identiteit zal verliezen, hoe meer de macht, één macht, in Brussel kan groeien.

  Deze vluchtelingen zijn geen vluchtelingen, maar is vooropgezette planning en nodig om de EU landen er onder te krijgen.

 13. @Hub Jongen [6]:

  De ECB staat klaar om verder duizenden miljarden in de markt te pompen, http://www.iexprofs.nl/Column/Nieuws/164249/Draghi-gaat-door.aspx?_ga=1.64132719.1393076163.1442260203 De crash van of rond 7 oktober zou best kunnen, er had begin dit jaar al een crash kunnen plaatsvinden, ware er niet de duizenden miljarden geweest van de ECB. Maar zolang de markten kunstmatig worden beinvloed is het moeilijk voor de markten een daadwerkelijke crash te kunnen genereren. Ik zelf denk dat het nog niet zover is, eerder denk ik aan een correctie, waarna de ECB de beurzen (reële economie?) te hulp schiet om deze op te kunnen jagen naar grotere hoogten. De waanzin gaat nog wel even door denk ik, totdat alle kunstgrepen zijn uitgewerkt, het volk is geplunderd en er verder geen ijzers meer in het vuur liggen.

  http://i2.wp.com/www.golfbrekers.be/wp-content/uploads/2015/03/eu-schuld.jpg (cartoon)

  Er komen vast en zeker lastenverhogingen….Gemeenten zinnen op nieuwe lokale belastingen of verhogingen. Gemeenten trekken aan financiële noodrem: ‘Grens is bereikt’ Het volk, vooral die met vlees op de botten, de ‘rijken’ moeten bloeden totdat iedereen gelijke arm is.

 14. Ben overigens Nederland en de Nederlandse politiek, met het toespreken en behandelen van zijn burger alsof het hier kleine kinderen met grote hersenstoornissen betreft, behoorlijk zat en ben daarom aan het puzzelen gegaan welk land, met redelijk veel zonneschijn en blauwe zee, het meest gunstig is qua klimaat, geen kachel gedoe meer, geen gezeik meer over energieheffingen en verhogen van de jaloezie belasting of dergelijke, maar ook qua algemene belastingklimaat.

  En wat blijkt? Het blijkt, als ik ga vergelijken, dat Nederland in bijna alle opzichten, ondanks de stijgende kosten en belastingen,………….zijn burgers en het land inderdaad simpelweg naar de kloten helpt en dit land compleet ten dode is opgeschreven dankzij een stel salon socialistische racisten die, incl. de zogenaamde “liberalen”, een bloedhekel lijken te hebben aan de eigen bevolking die dit land hebben opgebouwd en nu mogen wegrotten en worden bestolen van hun private vermogens en bezittingen. Helemaal als je kijkt naar de omringende landen waar de belastingen ten opzichte van Nederland, zich vele malen gunstiger lijkt te ontwikkelen , en is er een afnemende jaloezie en – druk zichtbaar op vermogens dan hier in ‘onze” Vernederland.

  Nederland is heel dom bezig door ondernemers en zogenaamde rijken achter de wagen te spannen en als een ongeleid projectiel door dit land heen te knallen, de politiek en de staat zijn verworden tot dorpsfilosofen en is het contact met de burger compleet kwijt en lijken ze wereldvreemden en onwrikbare monolieten te zijn geworden waar de calvinisten nog een puntje aan kunnen zuigen. En krijgen de salon socialisten, die met behulp van de retekruipers van liberalen, in alle opzichten hun afbrekende zin.

  Dit land zal en moet kapot en maakt de burger ooit gelijke arm.

  Ten koste van alles en iedereen heeft dit land zich vastgedraaid in een neerwaartse spiraal door domweg te heffen, te belasten en te verhogen ten gunste van graaiers, ruifvreters, publieke grootverdieners en een oerwoud aan gesubsidieerde roofclubs. Maar ook in de tweede plaats om de banken te pleasen die graag met hun doortrapte adviezen en “hit en run” beleid, heel graag Vernederland verder naar de filistijnen helpen, zolang het ze op korte termijn maar miljarden oplevert en de economie totaal niets oplevert daar de burger het geld kwijt is en niet in de reële economie kan laten vloeien. En wat er nog is moet met behulp van staatsdwang in de casino aandelenmarkten vloeien, met de risico op grote verliezen.

  Wie zich nog langer wil laten ringeloren of als een idioot wil laten behandelen en zich domweg overgeeft aan de roofstaat moet zeker hier blijven wonen. Als het kan en mijn calculaties gunstiger uitvallen in het buitenland, ondanks dat het misschien een EU land is, zal er besloten worden dit land vroeg of laat te verlaten. Heb al een mooi huisje op het oog, gunstiger, mooier en beter dan ik had durven dromen. Dromen doe ik zelden, dat heeft dit land me wel afgeleerd, maar het idee dat er ergens toch nog een droom geleefd kan worden met de beide voeten op de grond is in Vernederland in ieder geval niet meer mogelijk en naar het zich laat aanzien nog wel mogelijk daar waar de zon schijnt. Tja, ga er toch nog eens goed over dromen en als het zover is, dan haak ik zeker af en zeg dit geweldige socialistische, heel zielige Vernederland vaarwel. Het gras zal daar niet groener zijn, maar als de zon schijnt en je bent er toch nog iets meer baas over je eigen bezittingen, dan is verkassen zo simpel als 1 plus 1, 2 is.

 15. @Bertus [4]: In Uruguay is nog volop plek en de vastgoedprijzen zijn er naar NL-maatstaven aantrekkelijk.
  Het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning duurt wel een tijdje maar daarom krijg je meteen bij opstarten van je procedure een voorlopige (die je zonder poespas de volgende dag kan ophalen) en die 2 jaar geldig is.
  Zolang zit je dus alvast goed.
  Oh en mocht je in de tussentijd ginder een kind op de wereld zetten dan komen alle andere criteria stante pede te vervallen: ouders van een minderjarig Uruguayaantje genieten per definitie “residencia legal”, zelfs als ze niet aan inkomensvereisten voldoen, hun strafblad niet helemaal blanco is etc.

Comments are closed.