gale boetticherIn een Duits asielzoekerscentrum worden vrouwen op grote schaal aangerand en verkracht. Criminele kartels vechten er hun verschillen uit. Aan de Hongaarse grens braken rellen uit nadat migranten de politie bekogelden met stenen en brandjes stichtten. Dat is op zich al een tragedie, maar de ergste ellende moet nog komen.

Honderdduizenden Syriërs en andere migranten zijn dit jaar in Europa aangekomen, en er arriveren nog veel meer van hen in de komende maanden. Zij zijn niet op de vlucht voor oorlog, maar op zoek naar een beter leven. Om aan de oorlog te ontsnappen hoef je niet naar Europa, daarvoor kun je naar Turkije, Libanon of Jordanië. Maar zoals een Syrische migrant op Kos laatst zei: “Europa is niet veiliger dan Turkije, maar gewoon beter voor ons.”

De politieke elite heeft de poorten echter wijd opengezet voor deze ‘vluchtelingen’. Zonder veel tegenstand of obstakels kunnen zij naar de verzorgingsstaten van Noord- en West-Europa reizen. Frontex, de organisatie die de Europese grenzen zou moeten bewaken, doet niets anders dan de migrantenbootjes veilig naar Griekse en Italiaanse havens slepen.

Als de West-Europese bevolking maar luid genoeg duidelijk zou maken dat de grenzen op slot moeten dan zou er iets kunnen veranderen. Helaas is een groot deel van het volk nog naïever dan een pasgeboren labradorpuppy. Zij denken dat het om ondervoede vluchtelingen gaat die nergens anders heen kunnen. De realiteit – die van relatief welvarende gelukszoekers – lijkt niet bij hen binnen te dringen.

Aan de werkelijkheid kun je echter niet altijd blijven ontsnappen. De roes waarin vele migrantenverwelkomers verkeren wordt een hele enge droom als blijkt wat wij binnen de grenzen hebben gehaald. De meeste asielzoekers zijn jonge mannen – tussen de 20 en 40 jaar – die vaak oorlogstrauma’s of fanatieke islamitische opvattingen hebben. Soms zelfs beide en dat gaat geheid mis. Deze migranten gaan ook niet vrijwillig meer weg, en ons slappe beleid gaat dat niet afdwingen.

Door veel politici wordt gezegd dat het aantal ‘vluchtelingen’ meevalt. Op een totale Europese bevolking van bijna een half miljard zielen lijkt een miljoen migranten inderdaad niet heel veel. Maar zij gaan niet naar Oost-Europa. Zij gaan niet naar Spanje of naar Portugal. De migranten gaan naar de steden van Noordwest-Europa en daar maakt het wel degelijk een groot verschil. Vooral als zij later ook nog hun vrouwen en kinderen hierheen halen.

“Goh, wat was het een goed idee om in de jaren zeventig die Marokkaanse en Turkse arbeiders naar Nederland te halen”, zegt helemaal niemand. Je zou denken dat Nederlanders geleerd hebben van de criminaliteit en overlast waar dat beleid voor gezorgd heeft. Nu halen we echter weer grote groepen kansarme migranten uit het Midden-Oosten binnen, en dan zitten er ook nog een hoop fundamentalisten bij.

Door al die Syriërs, Afghanen, Eritreeërs en andere gelukszoekers binnen te halen maken we onze steden nog minder herkenbaar. Nog minder Nederlands op straat, nog meer moskeeën, nog meer spanningen tussen bevolkingsgroepen. Waarvoor waren de bezuinigingen op de bijstand nodig als we nu weer een berg uitkeringstrekkers binnenhalen? Waarom kijken we nog naar de torenhoge criminaliteitscijfers van niet-westerse allochtonen als we er toch niks mee doen?

Het is begrijpelijk dat zoveel mensen uit de islamitische wereld en Afrika hierheen willen om een beter leven op te bouwen. Wij kunnen echter niet nog meer migranten met geheel andere opvattingen over wat goed en fout is verwelkomen. Doen we dat toch, dan hebben we het binnenkort niet alleen meer over het verlies van zwarte piet. Dan praten we over het verlies van onze fundamentele waarden en normen.

Dat mag niet gebeuren. Gooi de grenzen dicht.

Gale Boetticher

22 REACTIES

 1. … Maar meneer Boeticher, Onze grote Leider Frau A. Merkel heeft gezegd dat Islam in Europa thuishoort. Dus er is niets aan de hand…

  Tot je ogen opengaan en heel eenvoudig eens wat foto’s pakt van de Albert Cuyp van pakweg 40 jaar geleden. En je maakt er nu een foto. Het verschil zal iedereen opvallen. De vraag is echter of wij dit willen toestaan. En Meneer Boeticher, kennelijk is de gemiddelde 0031er het wel eens met het gevoerde beleid. Ik zie namelijk nergens een massaal protest. Nou begrijp ik ook wel waarom er niet geprotesteerd wordt hoor. De roverheid heeft het voor elkaar gekregen om U en mij af te schilderen als fascist, sterker nog als nazi, omdat wij kennelijk onmensen zijn die gevaren zien in de toestroom van “vluchtelingen”.

  Als je in 0031 voor je eigen bevolking wilt opkomen (zoals in Montfoort) sta je direct in de hoek van fascisme … Onze roverheid zegt wel dat ze de bezorgdheid van de eigen bevolking erkent, maar ze doet er helemaal niets mee.

  Water en olie, Meneer Boeticher… Je kan het bij elkaar gooien, goed schudden en roeren, en het lijkt alsof je een homogene mix hebt gemaakt, tot je een paar uur later kijkt en ziet dat de olie is komen bovendrijven en het water verstikt. Die metafoor is van toepassing op onze huidige samenleving. Een dun laagje moslims verstikt een samenleving met haar achterlijke ideologie. Trekt te pas en te onpas de racisme kaart. En terroriseert hele wijken. Wijken waar vroeger gewone mensen woonden, Nederlanders, die zijn weggepest of vanzelf wel wegtrokken vanwege de onveiligheid. Kijk eens naar de verrijking in de grote steden. Er zijn wijken waar de politie niet meer komt. Afgezien van het gebrek aan mankracht, ze zijn er niet gewenst. Het kalifaat zorgt wel voor haar eigen rechtspraak. Hoe idioot wil je het hebben?

  Als blanke 0031er van boven – middelbare leeftijd voel ik mij niet meer thuis in dit land. Te oud om te emigreren, kennelijk is bij mij ook de nood nog niet hoog genoeg. Ik heb mijn kinderen geadviseerd om hier weg te gaan en elders een bestaan op te bouwen. Hier is niets anders meer te doen dan het vullen van de staatsruif voor niet – rendabelen. Misschien is Rusland wel een goed idee. De Russische roverheid wenst geen moslims… Ze voegen niets toe aan de samenleving, zo citeer ik dhr. Poetin.

  In 0031 gaat het om het feest van nivelleren meneer Boeticher. Nu we met onze eigen bevolking zo ongeveer wel zijn uitgenivelleerd, is het hoog tijd om nieuwe nivellering te importeren. Immers dat is een verrijking voor onze maatschappij.

  channa [6] reageerde op deze reactie.

 2. Het valt mij op dat niemand bij de golfstaten gaat klagen die helemaal geen vluchtelingen opnemen of bij de Amerikanen die ervoor gezorgd hebben met behulp van ons (jawel) in 2 decennia het hele Midden Oosten hebben plat gebombardeerd, zodat wij nu met de gebakken peren zitten. En dat alleen maar om de dollar te beschermen en voor de olie natuurlijk. Eigen schuld dikke bult.

 3. @Pendragon [2]: illuminatie. Chaos creëren. Wereld regering, wereld munt. Loonslaven maken. Familie Rothschild. “De geit” satan. Licht en duisternis. Uiteindelijk zal het Licht overwinnen. Maar het zal eerst nog behoorlijk duister worden. “De sprinkhanen zullen alles kaalvreten en nixs overlaten.

 4. Als de West-Europese bevolking maar luid genoeg duidelijk zou maken dat de grenzen op slot moeten…

  Ik ben voorzichtig, maar geloof dat wat betreft Nederland er toch enige beweging is/lijkt gekomen met die duidelijkheid van die bevolking.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/09/peiling-pvv-pakt-megawinst-en-is-nu-verreweg-de-grootste-partij-van-nederland/

  Enfin, er zullen ongetwijfeld nog wel wat vervolgen gaan komen. Maar momenteel heeft in het publieke debat ‘grenzen dicht’ de bal in bezit. Dat de eurofielen, nog in meerderheid, daar een slag anders over denken doet er niet zoveel meer toe: die moeten vooraleerst een bres in hun verdedigingslinie zien te dichten dat nogal wat energie zal vergen. En dan moet er natuurlijk loeihard worden toegeslagen. Zo’n kans krijg je nooit meer. Ben benieuwd.

  Bertus [10] reageerde op deze reactie.
  Keinstein [11] reageerde op deze reactie.

 5. @Sander [8]: Er komen al steeds meer wereldwijde hekwerken:

  Minister-president Benjamin Netanyahu heeft zondag gezegd dat Israël geen vluchtelingen uit Syrië zal opnemen. Israël, zo luidde zijn motivatie, “is een klein land dat het aan demografische en geografische diepte ontbreekt”. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Times zondag.

  Netanyahu stond al enige dagen onder druk van de oppositie, die verwees naar de vreselijke beelden van de vluchtelingenstroom die Europa momenteel overspoelt. Maar de premier is niet vermurwen, integendeel, hij kondigde aan dat Israël van plan is in het oosten een hek aan de grens met Jordanië te plaatsen. (Telegraaf)

 6. We leven momenteel in een pre-revolutionaire tijd. Grootse gebeurtenissen staan ons in de zeer nabije toekomst te wachten.

  Duitsland:

  “Als dit zo doorgaat dan kunnen we de openbare veiligheid niet meer garanderen. Als het ons niet gaat lukken… We hebben ons al afgevraagd bij Sociale Zaken in München of we misschien de noodtoestand moeten uitroepen, net als bij overstromingen. Maar dat was al nutteloos geweest in dit geval, dat stadium zijn we al voorbij. Alle hulpdiensten waren al gemobiliseerd, misschien hadden we nog twee dagen nieuwe bedden en tenten kunnen krijgen. Zelfs dat helpt ons dus niet meer…”

  Leest, huivert en erken:

  http://nieuws.tpo.nl/2015/09/20/vluchtelingencrisis-in-duitsland-voltrekt-zich-een-ramp/

 7. @Nico de Geit [12]:
  Plan of niet, de uitkomst mag duidelijk zijn. Dit gaat net zo lang door tot de bevolking in opstand komt. Zoals Molyneux het onlangs uitdrukte: “De blanke westerling incasseert veel, hij doet alles om conflicten uit de weg te gaan, maar als je hem te ver pusht dan komt er een dag en er breekt er iets. Dan gaan alle limits overboord en komt er een oplossing.”

  Zoals ik zelf al eens eerder schreef, ik ben bang dat de westerling in 2050 niet trots zal zijn op wat er na 2020 gebeurde… (als het al zo lang duurt)

  Politiek maakt meer stuk dan U lief is.

  Raymond [17] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [20] reageerde op deze reactie.

 8. De hulporganisaties, de biblebelt en de overheid die nu zo staan te jammeren over het verschrikkelijke lot van de economische vluchtelingen en ze met de nodige massa volkshysterie en op spandoeken “welkom” heten en de arme economische vluchtelingen thuis slechts op de koffie vragen en halal feestjes voor ze organiseren waarmee ze willen laten zien hoe goed wij soft volk ons kunnen onderwerpen aan de islam en zichzelf voor zoveel goedheid als landverraders de nodige schouderklopjes geven en in de veronderstelling verkeren dat ze geweldig humaan werk afleveren hebben schijnbaar jarenlang onder een steen geleefd en nooit ene rotmoer gegeven om echte hulpbehoevenden, namelijk degene, ook jeugdigen, die buiten lopen te zwerven of Nederlanders die met het hele gezin op straat zijn gezet omdat ze de rekeningen niet meer konden betalen en daarom ook geen recht meer hadden op een dak boven hun hoofd.

  Zoals de Gutmenschen het nu willen voor de economische vluchtelingen zo hadden ze moeten opkomen voor de Nederlandse medemens en kunnen vechten voor het hun recht op primaire ondersteuning en een dak boven het hoofd.

  Waarom niet arme, ontspoorde en zwervende Nederlanders deze aandacht of (financiële) privileges geven met de nodige tamtam en media aandacht? Waarom hebben de Gutmenschen deze mensen jarenlang buiten hun gereformeerde circus gehouden, laten zwerven en zich niet bekommert om al die gezinnen die als honden op straat zijn geschopt? Waar ze nu de barmhartige samaritaan willen uithangen, hadden ze dat vele jaren terug moeten doen voor hun eigen volk.

  Nico de Geit [21] reageerde op deze reactie.

 9. @Rien [16]:

  Ik heb mijn twijfels of er ooit iets breekt. Het lijkt erop dat de bevolking alles pikt en het point of no return zou weleens overschreden kunnen zijn. Een enkele Breivik maakt het verschil ook niet.

 10. @IIS [19]:

  Gewone mensen helpen is niet hip. Exotische mensen uit een ver land helpen, dat is hip. Nederlandse meisjes gaan relaties aan met de exotische prinsen en zijn daar trots op. Een werkende Nederlandse man vinden ze maar saai. Kortom: Nederland wil het allemaal wat exotischer.

  Misschien moet ik maar wat afstand nemen van bepaalde delen van Nederland.

  IIS [22] reageerde op deze reactie.

 11. @Nico de Geit [21]:

  Ik zie dergelijke broedkippen volop aanwezig en ze zijn er nog trots op en staan ze met aantal vrouwen in de de rij te dringen om van één en dezelfde exoot een kind te krijgen. Je zag het vroeger hier en daar wel eens in bepaalde lagen van de bevolking gebeuren, maar het lijkt tegenwoordig wel een epidemie die alle lagen treft. Alleen de redelijk ontwikkelde mensen houden afstand. Ben benieuwd of de o zo vrome en gastvrije dames van de biblebelt die de heren op de koffie vragen binnenkort ook met een klein versbakken nieuweling op de arm lopen….of dan toch maar een abortus?

Comments are closed.