NEXITGisteren, op 9 september heeft Ja-Kloot Juncker in Straatsburg een soort EU-Troonrede uitgesproken waar in hij aangeeft wat hij van zijn opperhoofden en hun landen eist.*****
De tekst kun je lezen op:
http://europa.eu/rapid/press-release_SPEECH-15-5614_en.htm
Hieronder enkele impressies uit dit verhaal die de lezer misschien interesseren. Al kunnen we niet weten of Jan-Kloot de waarheid spreekt. Hij heeft immers zelf verklaard dat hij liegt als hij dat nuttig vindt!
Die rede gaf natuurlijk veel aandacht aan het Vluchtelingen vraagstuk.
Dit is een probleem dat de EU zelf heeft veroorzaakt door haar buitenlands beleid, toetredingsbeleid, en immigratie-beleid.

Door personen die in de EU binnenkomen in de watten te leggen met allerlei sociale voorzieningen en uitkeringen, werd voor de achterblijvers jarenlang een beeld gecreëerd dat zo aantrekkelijk is dat er veel meer mensen deze kant op willen komen.
Nog geholpen doordat westerse televisiebeelden in ontwikkelingslanden steeds beter bekeken konden worden.

Door de overheids-ontwikkelingshulp gingen kapitalen naar de lokale opperhoofden en daarvan verdween een groot deel naar privé Zwitserse bankrekeningen, een groot deel naar opbouw van de macht van die opperhoofden door een groot leger te bewapenen om hun eigen burgers onder de knoet te houden. Slechts een klein deel werd gebruikt voor showprojekten om te tonen aan de westerse politici die op bezoek kwamen.
Bovendien werd de ontwikkeling van de locale land en tuinbouw ook nog eens verhinderd door bv de EU die invoerbelasting ging heffen op producten uit die landen.
Vandaar een hartekreet van een Afrikaanse econoom:”Red os van de ontwikkelingshulp”.

Juncker verklaart ook dat het niet goed gaat met de Unie.” Het wordt hoog tijd voor gedurfde acties” .
Dat klopt, het wordt inderdaad tijd dat er mensen in de EU-landen wakker worden en echte acties gaan voeren om uit die EU te treden.

“De buitengrenzen moeten beter verdedigd worden!”.
Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk wat je daarmee bedoelt en hoe je het doen. Belemmering van in- en export van goederen en diensten moet je niet verhinderen in Fort Europa. Immigratie en emigratie moet inderdaad met meer verstand door minstens productieve mensen binnen te laten zonder ze in de watten te leggen.

Als Jan-Kloot dan duizenden vluchtelingen gaat toewijzen en eisen aan de diverse EU-landen om die maar snel en goed op te vangen, ga je het proces alleen maar verpesten.Nu praten ze over 120 of 160.000 mensen. Maar straks komen er nog een miljoen bij. En dan?

Dit alles is voor vandaag weer voldoende om te besluiten dat er zo snel mogelijk een NEXIT moet komen.

 

 

4 REACTIES

  1. 6×666 zes dagen sinds Abram (1985vc) plus zeven jaren van Daniell onderverdeeld in twee periodes waarvan “we” inmiddels een jaar in de tweede eriode zitten.
    Het volk van Abraham, lees het 666 ste vers van de bijbel wanneer abraham sterft.

    Hoeveel tijd nog tot de total collaps?

    Raymond [3] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.