Doodzonde en doodzonde van die € 11 miljard, maar niet dood zonde dat hij nu moet vertrekken.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

9 REACTIES

 1. Ik zie Poep-aan-je-schoen niet zo snel vertrekken. Dit “beste kabinet ooit”, zal tot de laatste snik op het pluche blijven plakken. En Mansveld valt in mijn ogen weinig meer te verwijten dan al haar prutsende voorgangers. Behalve dan misschien de zaken wat onhandiger dan gemiddeld te spelen in de media.

  Prutsregenten zijn aan het prutsen geweest. Is dat echt nieuws?

  Naam * [4] reageerde op deze reactie.

 2. Toch is den Dijs Poep-aan-je-schoen, soms weer del duidelijk:

  http://politiek.tpo.nl/2015/10/28/eu-parlement-wil-lidstaten-die-geen-asielzoekers-opvangen-keihard-aanpakken-verlaging-subsidies/

  Goed beschouwd is hij er erg duidelijk in dat verkiezingsuitslagen in nationale staten er niet meer toe doen. (In opdracht van het PvdA bestuur dat de bui al ziet hangen?)

  Toch komt hiermee een ‘Europese climax’ steeds meer in zicht. Want naar mijn idee zijn die Balkanlanden minstens zo principieel als den Dijs & consorten. Conclusie: mogelijk gaat ’t manneke ons nog allemaal een grote dienst bewijzen.

  Sander [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Sander [2]: Het is goed te bemerken dat meer mensen dit is opgevallen, t.a.v. die EU climax:

  Niet dat dit in ons land voor enige beroering zorgde, want het werd gewoon weer zo veel mogelijk dood gezwegen. Geef je bij Google in ” nieuwe Poolse premier’dan zul je het qua de Nederlandse media met oud nieuws moeten doen over b.v. haar voorganger Donald Tusk, die nu in Brussel mee mag spelen. Wil je toch iets te weten komen over de verkiezing dan blijven Belgische media de enige oplossing. Een teken aan de wand hoe er vanuit politieke kringen in ons land met openheid van zaken gehandeld wordt.

  http://www.geennieuws.com/2015/10/politieke-aardverschuiving-in-polen-brussel-wordt-bang/

  Naam * [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Naam * [1]:
  De Treinenpot is op wachtgeld gezet. Welke klungel zou men nu uit de wachtkamer trekken? Heeft Ella Vogelaar nog een baantje nodig? Bertje van de Roest? Een andere faalhaas uit PvdA gelederen? Aan kandidaten geen gebrek.

  @Sander [3]:
  Dank voor de tip. De Lame Stream Media hier zijn inderdaad nog erger dan de Pravda onder Brezjnev vroeger…

  Naam * [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Bartje [7]:

  Jullie moeten niet vergeten dat de Nederlandse Staat, Den Haag, alhoewel van een minder kaliber, van hetzelfde soort demonische hout gesneden is als Brussel.

 6. Waarom stellen ze het instituut niet aansprakelijk?
  Als ik een flutproduct bij de AH heb gekocht, ga ik toch ook niet eisen dat het kassameisje dat mij het product verkocht heeft ontslagen wordt?

Comments are closed.