Als je vragen stelt over de democratie, ben je een fascist. Als je vragen stelt over asielzoekers ben je een racist. Toch wil ik aan die etiketten opplakkers vragen, wie zij dan wel zijn dat zij hun moraliteit aan mij kunnen opleggen?

Of ben ik dan ook nog niet realistisch?

2 REACTIES

  1. Niet realistisch, wel “extreeeeemmmm rechts”.

    Want een detail dat niet over het hoofd mag worden gezien is dat dit soort ad hominems vooral populair zijn in “progressieve” kringen. Bij PvdA stemmers, NRC Handelsblad lezers, Joop.nl reageerders.

    En zoals bekend is zijn ‘progressieven’ allemaal de morele opvolgers van Jezus en Boeddha en elke heilige sindsdien, dus weten zij alles beter en hebben zij altijd gelijk.

    Je zou het ook kunnen zien als een psychische ziekte.

    Andre [2] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.