IDIOOT.De EU, en Nederland hebben sancties tegen Rusland lopen waardoor de NL-Econonie nadeel ondervindt. NL-politici stoken  de Oekraine op tegen Rusland en zuigen hen om in de Eu te komen. Denk aan Timmermans en de schreeuwer van Kiev:Hans van Baalen.****
Pollitici en media laten geen kans voorbij gaan om Rusland zwart te maken.*****
EN NU, nu komt het EU-opper-opperhoofd Juncker kond doen dat de EU vriendjes met Rusland moet worden!!*****Wie is er hier nu idioot??

Zie hier enkele citaten uit het NOS bericht:

Juncker: ‘Verhouding met Rusland niet door Amerika laten dicteren’
door REDACTIE BUITENLAND op 9 OCTOBER 2015

De Europese Unie moet streven naar een betere verhouding met Rusland en moet dit niet door Washington laten bepalen, dat zei de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker donderdag.

De Europese Unie sloot zich vorig jaar aan bij de Verenigde Staten in het opleggen van sancties aan Rusland . . . . . .

En vanavond was in het NPO nieuws dat “Nederland” vanwege de sancties geen tomaten aan Rusland mag leveren waardoor NL tomatenboeren in de problemen komen. Maar de NL-groeikassen leveranties aan Rusland kunnen de hoeveelheid orders en leveranties nauwelijks bijhouden.
Op die manier wordt de Russische tomatenkweek zodanig opgebouwd dat voor de komende decennia de NL-tomatenboeren geen kans meer krijgen. En daarmee is tevens een stuk economie verloren.

“Ja wij worden geregeerd door een stelletje idioten.”

14 REACTIES

 1. 100% mee eens. Kijk onze regering of wat daarvoor moet doorgaan bestaan louter uit idioten. Wat wij nodig hebben is een soeverein land, waarbij we zelf de macht in handen hebben, m.a.w. via decentralisatie van het bestuur de macht en het mandaat bij de burger neerleggen. De EU is een monsterlijk verbond, waarbij de macht is gecentraliseerd bij een stel megalomane fascisten.

  IIS [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Albert S. [2]:

  Ze zijn te idioot om iets zinnigs of gezond te doen voor het land, maar idioot genoeg om op een vuile, linke en achterbakse manier schijt te hebben aan iedere hier geborene.

  Juncker zal op dat moment wel smoor geweest zijn. En we eten toch, dronken mensen en kleine kinderen vertellen de waarheid.

  Natuurlijk moeten we af van de indoctrinatie en bemoeienissen van de VS/SA en natuurlijk moeten we zaken doen met Rusland. We moeten zaken doen met ieder land wat ons voordeel kan brengen en voor zover ik kan nagaan is er geen land in de wereld waarmee we geen zaken zouden kunnen doen, omdat ze ergens een gevaar zouden vormen o.i.d.. Rusland is in nog in volle ontwikkeling wat veel zaken betreft, we zouden veel expertise daarheen kunnen brengen, we zouden nog zoveel kunnen doen en handel drijven met dat land en er enorm welvarend door kunnen worden….Dus waarom dan niet doen? Omdat een grote corrupte heersende broeder dat zegt dat het moet? Na de MH17 ramp gaf Obama onmiddellijk, zonder enig bewijs, de Russen de schuld en Nederland te kennen dat ze vanaf nu keuzes moest maken en Rusland moest laten vallen en zich had te scharen achter de VS. Gas belangen? Zakelijke belangen op een breed front? Nederland moet zoveel van de VS en doet zichzelf te kort. Rutte was op handelsmissie in de VS? Of was Rutte daar om te worden bijgespijkerd en te praten over wat men daar verwacht van Nederland inzake Rusland of bijv. de islam die Nederland op dit moment verder moet binnen vallen?

  Jeezus, voor het tribunaal ermee, deze visieloze en aan het riempje van de VS hangende zooitje zakkenvullers….. https://www.youtube.com/watch?v=00QCdfqecWo

  Marcel [11] reageerde op deze reactie.

 3. Ik hoop vurig dat Putin deugt in lijf en geest en ‘onze’ door een door corrupte en arrogante leiders in het Westen zullen begrijpen dat energie stoppen in vijandigheden een vijand maakt en vriendschappelijkheden een vriend voor het leven.

  We kunnen beter hopen en begrijpen dat zaken doen met landen voor onszelf een noodzaak is. Geen wapenfabrieken, geen oorlog, geen leugens en misselijkmakende rooftochten en landen tot de uiterste grens van het onmogelijke brengen. Maar samenwerken en vooruit denken en vooral zaken blijven doen met het oog op een vredige toekomst. Zo zou het moeten zijn en zo moet en hoort het te zijn.

  —-go Putin, go!—-
  Putin spricht Klartext, oder wozu Merkel der Mumm fehlt https://www.youtube.com/watch?v=Z7C63CsqfVI

  peter donkers [6] reageerde op deze reactie.

 4. @IIS [5]:
  yes. voorlopig heeft putin het voortouw van de zuivere rede, lijkt het.
  hij lijkt wel n christen, n nestoriaan.

  go-putin-go

 5. @Hub [1]: Hub Jongen groot gelijk , roep het al jaren , klootjes volk wil niet beter .
  Nu is de PVV ( pas op alleen in de peiling ) een maatje te groot geworden in de ogen van de Ruttertjes en de Pechtoldjes en ziedaar velen buitelen weer over elkaar heen vooral de VVD om deze PVV te gaan elimineren met de gestolen ideeën en gedachtengoed van dezelfde PVV .
  Gek hè, het lijkt geschiedenis les , alleen het word er niet beter op.
  We worden liberaal genaaid en sociaal de voet dwars gezeten .
  In mijn optiek draait het op een burgeroorlog of een WO3 uit .
  Zeer zware tijden komen over ons heen en het eindspel is begonnen .

 6. Advies aan Rusland is:

  Doe als de Chineesjes en gebruik je boeren-verstaand. Koop met je buitenlandse tegoeden kennis en materiaal en zet hiermee de zaken op die je moet importeren.
  Je slaat 2 klappen in 1 slag, je buitenlands tegoed wordt niet steeds minder waard en je export potentieel neemt op lange termijn toe. Doe dit niet allen tegelijk dan is er teveel valuta die vrij komt en dan daalt de waarde ervan. het aktie reactie principe. schaarste doet zijn prijs niet een overvloed ervan.

 7. Op heel veel gebied blijven ze met hun idiote beleid doorgaan.
  Het lijkt wel alsof ze het expres doen, om het land naar de mallemoer te helpen.

 8. @IIS [3]:
  Als ik even de kans krijg dan ga ik daar niet op wachten.

  Zelfs als het zover komt ga ik er niet op vertrouwen.

  Ik ben alleen nog even in iets te goeden doen zodat ik maar blijf wachten.

 9. @dick [4]: Zo is het, de NOS is een en al manipulatie en hersenspoeling. Daar heeft meer dan 70 jaar socialisme voor gezorgd.

 10. Nederland heeft al niet veel exportproducten meer. En nu gaat de tuinbouw en de bloementeelt er ook aan. Landbouw en zuivel was al gesanctioneerd. De ondernemers, hun personeel en leveranciers betalen de prijs.

  In Nederland werd gedacht dat je welvaart kunt creëren door geld in te voeren in een computer en dat geld via hypotheken in de huizenmarkt te pompen. Het Angelsaksische systeem. Iets produceren was achterlijk, daar heb je toch goedkope handjes voor? Maar dat tijdperk loopt nu op zijn eind.

 11. Sancties wel of niet help naar mijn mening niet meer voor EU maar ook de VS.
  Rusland en BRICS hebben hun koers bepaalt hoe en wat te handelen om de macht van VS/EU te breken.
  Over enige jaren als het zover is dat de VS zijn macht terug gebracht is tot normale vooroorlogse proporties zal de EU landen toe treden tot de BRICS ofwel de Euro Asia handels verbond.
  Syrie, daaraan ziet men dat de macht van VS eigenlijk al gebroken is.
  Heden hebben 6 voormalige Sovjet repuplieken en Rusland een verbond hebben gesloten voor Azie uiteraard werkt China hierin nu ook mee.
  Verdragen zoals TTP en TTIP zijn uitingen van een machtsblok in verval.

Comments are closed.