Cultuur west-oost Er zal nog veel water door de Maas stromen voordat er een echte samenleving tot stand komt.*****Een belangrijke overweging!*****
Agressieve beweging tegen ons niet af te weren’
Nicolai Sennels , een Deens psycholoog, waarschuwt dat veel te veel mensen in het Westen de kracht van de in religie en cultuur ingebedde psychologie onderschatten. ‘We hebben kunnen zien dat geen leger sociale werkers, royale uitkeringen, suikerzoete politici, politiek-correcte journalisten of democratie-promotende soldaten deze enorme krachten kunnen stoppen. Verstandige immigratie- en islamisering wetten kunnen het lijden in onze landen beperken, maar op basis van mijn opleiding en professionele ervaring als een psycholoog voor moslims schat ik in dat wij niet in staat zullen zijn deze veelvoudige, agressieve beweging tegen onze cultuur af te weren.’

We kunnen nog winnen, maar hoeveel gaat ons dat kosten?

‘Ik ben van mening dat wij als een democratische en ontwikkelde samenleving ons kunnen organiseren en richten op het behouden van onze waarden en instellingen, en dit eindeloze conflict, dat door de veelal inteelt-volgelingen van de Sharia werd begonnen, kunnen winnen. De grote vraag is hoeveel van onze waardigheid, burgerrechten, en ook van ons bloed, ons geld en onze tranen we tijdens dat proces zullen verliezen.’

Voor het hele artikel zie:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Deense-psycholoog-legt-uit-waarom-juist-de-islam-psychopaten-en-monsters-voortbrengt

13 REACTIES

 1. Volgens het Europese Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg is “de sharia niet verenigbaar met de fundamentele principes van de democratie”.

  Waaruit blijkt dat gematigde islamitische partijen niet bestaan, zo stelt ook Nadia Ait Zai, vrouwenrechtenactiviste en hoogleraar aan de Rechtsfaculteit van de Universiteit van Algiers: “Elke vorm van islamisme wil de sharia, in plaats van de grondwet”.

  Andre [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Igor [4]:

  Goed gezien; vraag ontweken door het debiteren van een aantal platitudes. Altijd makkelijk om vanuit de zionistische hoek de islam aan te vallen, terwijl er opmerkelijke overeenkomsten zijn tussen het politiek zionisme zoals gangbaar in Israel en de politieke aspiraties vanuit islamitische hoek. Gemeten aan het Non-Agressie Principe vallen beiden door de mand.

  Zie ook het artikel in de link; hier nog een keer: http://www.vrijspreker.nl/wp/2009/03/politiek-zionisme/

  Likoed Nederland [7] reageerde op deze reactie.

 3. @Likoed Nederland [7]:

  Democracy, the god that failed. Right.
  Zolang Bibi cs. maar ondersteuning krijgen van de neocons is alles ok.

  Zelfbeschikking en geweld cq. onderdrukking van anderen zijn twee verschillende zaken.

  Drie maal is scheepsrecht etc. dus nu maar een citaat uit het genoemde artikel http://www.vrijspreker.nl/wp/2009/03/politiek-zionisme/ :

  “Voor de libertarier is de cruciale kwestie die het politieke Zionisme oproept, of het moreel gerechtvaardigd is, dat de stichting van de staat Israël of de “nationale bevrijding van het Joodse volk” mag plaatsvinden ten koste van de massaverdrijving van de autochtone bevolking, ongevraagd en zonder adequate compensatie. De niet-libertarier toetst de kwestie aan de Universele Verklaring. Beide toetsingen zullen tot de conclusie leiden, dat het Zionisme een onhoudbare ideologie inhoudt, die onmiddellijk vergelijkbaar is met het Nazisme en de Apartheid.

  Weldenkende mensen zullen niets van doen willen hebben met een “nationale bevrijdingsbeweging” die oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid zoals ethnic cleansing begaat. Zij zullen evenmin een godheid aanvaarden die, volgens een zogenaamde heilige tekst (het Oude Testament), door sommigen het Levende Woord Gods genoemd, Israëlische stammen “Zijn volk” noemt, en die hen een land, dat door genocide moet worden geëvacueerd, belooft.”

  Zelfbeschikking is compatibel met het Non-Agressie Principe. Anderen onderdrukken om zelfbeschikking te realiseren, niet.

  Het moge duidelijk zijn, dat islam en zionisme zoals we dat kennen méér van hetzelfde zijn.

  Likoed Nederland [9] reageerde op deze reactie.

  • @Andre [8]: Totale flauwekul, de Arabieren zijn niet verdreven, maar vielen juist zelf aan om de Joden uit te moorden.
   Je moet wel heel verblind zijn om nu nog niet te zien dat het de haat van fanatieke moslims tegen andere geloven is wat het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika kapot maakt.

 4. lekkere discussie over Israel- arabieren,

  Nederland (westerse landen) zit(ten) met een geplande invasie van moslims, die overall niet verenigbaar zijn met het begrip vrijheid, NAP en zelfbeschikking. Enige manier om tot een vrije samenleving te komen is om als mens jezelf te verdedigen tegen overheid en iedereen die je wat wilt doen.

 5. @Likoed Nederland [3]: Weet jij hoeveel orthodoxe Joden er in het Iraanse parlement zetelen? Al bij al, als ik kijk naar de laatste decennia, en het type mens dat de multiculturele samenleving predikt (type Sonja Barend zeg maar) valt het mij op dat Israel baat heeft bij de huidige Europese ellende. Wij moeten begrip krijgen voor hun situatie, die eigenlijk gecreëerd door een Zionistische beweging en de Engelsen in 1917, The Balfour Declarartion. Vergeet het maar, ik acht de predikers van de multicultikul de grootse vijand, niet het resultaat.

 6. Alle religies hebben nog nooit niks anders dan oorlog gemaakt
  ik wordt kots misselijk van dat elke dag dat gezeik over moslim
  en hamed en weet ik al niet en dat gezeik over de migranten .
  gewoon stoppen met die handel.

 7. De islam heeft twee vaste onderdelen in de doctrine en deze zijn jihad en sharia. Beide volkomen strijdig met het non-agressieprincipe. Dus onze beschaving en de islam zijn niet verenigbaar en zullen dat ook nooit zijn. Met andere woorden de islam hoort hier helemaal niet thuis. Zodra het percentage van mensen die de islam aanhangt boven de 5% uitkomt dan wordt deze ideologie gewelddadiger uitgedragen.

  http://www.answering-islam.org/Authors/Arlandson/ten_reasons.htm

Comments are closed.