11:11Vandaag wordt in het zuiden van Nederland op veel plaatsen het startschot gegeven voor het komende canavalseizoen. Meestal wordt dan de nieuwe Prins Carnaval en zijn Raad van Elf benoemd. Uiteraard op een feestavond.
Carnaval is een feest waarbij allerlei remmen los gegooid worden en in “vrijheid” de balachelijkheid van dingen in de maatschappij worden getoond.
Niet iedereen ziet de carnaval in de huidige maatschappij waarbij de meeste mensen met elkaar in vrede willen leven, maar waarin toch de ene groep bommen op de ander gooit. Hoe dom zijn de mensen. Ze kunnen wel denken, maar ze doen het niet!
Laten we maar carnaval gaan vieren.

5 REACTIES

  1. Ach ja, geef het volk brood en spelen, zolang alles maar leuk en gezellig is, dan valt het nog wel wat mee in Nederland. De wegkijkers in dit land zullen straks raar kijken, als hun huizen worden bestormd door de gelukszoekers.
    Ik heb mijn boerka al in de kast liggen, voor het geval dat….

    Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.