Na de dramatische gebeurtenissen in Parijs en met het neerhalen van een Russisch gevechtsvliegtuig boven Syrië door twee Turkse F16s alsmede het neerschieten van een van de piloten en het neerhalen van een reddingshelicopter door de Al Nusra terroristen dicht bij de Turkse grens is het essentieel om een aantal feiten te gaan benoemen.De as van het kwaad

Het is voor ingewijden een waarheid als een koe dat de Amerikanen achter de neprevoluties zaten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Zij financierden allerlei terroristische groeperingen, zoals Al Qaida en Al Nusra in dat gebied. Dit om de seculiere dictaturen ten val te brengen en de invloed van o.a. Rusland, China en Iran terug te brengen met als doel deze landen later op een zelfde manier te destabiliseren via het gebruik van terrorisme. Zij krijgen hierbij steun van de grootste terreursponsoren in de wereld, Saoedi-Arabië en het islamistische regime in Ankara onder leiding van dictator Recep Erdogan.

Hieronder een tijdslijn van de gebeurtenissen door Prof. Tim Anderson:

Deze oorlog in Syrië wordt door Tim Anderson beschreven als een smerige oorlog tegen Assad. De Verenigde Staten met hulp van de bondgenoten willen van Assad af via een zogenoemde ´regime change´ en gebruiken daarvoor terroristische organisaties om hun doel te bereiken. Deze terroristen hebben onnoemelijk veel leed veroorzaakt in Syrië en in het buurland Irak. Miljoenen mensen zijn verdreven en honderdduizenden zijn omgekomen in deze door het Amerikaanse regime veroorzaakte oorlog.

De Neocons in de VS blijven hun psychotische en megalomane doelen nastreven en schrikken dus niet terug om een grote illegale oorlog te ontketenen als hun doelen maar worden bereikt. De financiering en bewapening gebeurde door de Amerikaanse overheid en de CIA. Het militair industrieel complex Petrodollartezamen met Neocons hadden belang bij een destabilisering vanwege de oliebelangen en het instand houden van de petrodollar. De laatste is een afspraak die dateerde reeds vanaf 1973, toen Henry Kissinger samen met de Saoedi´s had afgesproken dat de olie in dollars blijvend zou worden verhandeld in de wereld, waarmee deze als wereldreservemunt werd gehandhaafd na de instorting van Bretton Woods.

Waarom schoten de Turken een Russisch gevechtsvliegtuig neer? Dat heeft te maken met olie en de inkomsten die de zoon van Erdogan hieruit geniet. In een rapport gepubliceerd door de Huffington Post stelde David Phillips van de Universiteit van Columbia in de VS vast dat Turkije een grote wapenleverancier  is van de terreurgroep ISIS. Bovendien is de zoon van de Turkse president, Bilal Erdogan de grootste oliekoper van ISIS en in ruil daarvoor ontvangt de terreurorganisatie wapens en munitie, alsmede transport en verpleging van strijders in Turkije.

De olietransportlijnen van ISIS met Turkije volgens de Arabische nieuwszender Al Araby:

Het Obamaregime liegt dus dat het gedrukt staat door te beweren dat Turkije en Saoedi-Arabië ´meevechten´ tegen ISIS, niets is minder waar. Deze twee landen zijn juist de grootste collaborateurs met de voornoemde terreurorganisatie. De andere terroristische organisaties zijn Al Qaida en Al Nusra, de laatste wordt vaak aangeduid als ´Vrije Syrische Leger´, maar dat leger bestaat helemaal niet, behalve dan in de propaganda vanuit het Witte Huis. Al Nusra was eveneens de organisatie die de Russische piloot vermoordde en wordt tevens gefinancierd en bewapend door Turkije.

Nu heeft Rusland wraak gezworen voor deze dolksteek in de rug en gaat haar beleid tezamen met de Syrische regering herzien. Er worden nu luchtafweerraketten geïnstalleerd langs de Turkse grens en twee Russisch oorlogschipoorlogschepen komen pal voor de Noord-Syrische kust te liggen tegen de Turkse grens, zodat elke Turkse F16, die boven Syrië vliegt meteen kan worden neergeschoten. Sinds oktober is het Syrische leger bezig aan een offensief in grote delen van het land om het land te ontdoen van de drie voornoemde terroristische bewegingen. De Syrische regering heeft intussen enorm veel aanhang gekregen onder de bevolking, die het zat is om door Amerika en haar bondgenoten in deze hel te zijn gedompeld, er keren zelfs weer mensen terug uit het buitenland om zich in de bevrijde gebieden te vestigen.

In de laatste afleveringen van het International Military Review kan men duidelijk zien dat de terreurgroeperingen overal worden verdreven of vernietigd door het Syrische leger, het Iraakse leger, de Iraanse brigades, de Koerdische partijen YPG en Peshmerga. De terroristen worden ingeklemd vanuit het noorden door de Koerden, vanuit het zuiden door de Iraki´s, vanuit het westen en zuiden door het Syrische leger en de Iraanse brigades terwijl deze allemaal worden ondersteund door de Russische luchtmacht. Het is daarom een kwestie van tijd voordat de terroristen zijn uitgeroeid.

Het optreden van de Verenigde Staten en Frankrijk is lachwekkend, bij vele operaties worden nauwelijks tot geen militaire doelen geraakt en dan dringt de vraag zich op of deze landen serieus zijn om de terroristen aan te pakken. Obama heeft het altijd over ´containment´ (beheersing) van ISIS. Wat voor idioot taalgebruik is dat? Nee, je moet terroristen uitroeien. Als eerste begin je met de inkomsten, dus de olietransporten naar Turkije worden gebombardeerd, de 1000 olietankers (eigendom van de Turken) zijn inmiddels vernietigd door de Russen en de olie-opslagplaatsen worden in brand geschoten. Vele wapenopslagplaatsen en munitiedepots zijn eveneens met de grond gelijk gemaakt, waardoor de gevechtskracht van de terroristen tot een minimum is gereduceerd.

Helaas worden deze lui nog steeds bevoorraad door de Amerikanen uit de lucht en hebben tevens TOW raketten via Saoedi-Arabië gekregen om Syrische tanks uit te schakelen. Dus moeten we nu vaststellen wie feitelijk de as van het kwaad is, dat blijken dus drie landen te zijn: de VS, Turkije en Saoedi-Arabië, want alledrie zijn ze actief bezig met het ondersteunen van terrorisme in het Midden-Oosten.

20 REACTIES

 1. De term ‘terroristen’ is wat mij betreft dubieus en willekeurig toegepast. Je kan met evenveel recht de US-, EU-, Turkse- en Saoedische regeringen terroristen noemen.
  Verder een interessant verhaal.

 2. Ontzettend goed stuk. Eens van de eerste tot laatste letter! En wat zegt dit over het ‘wir shaffen das wonder Merkel’? De Europese huppeltrut die niet wist hoe snel ze bij de Turken om hulp moest vragen? Hulp om problemen die ze zelf had veroorzaakt, samen met haar complete kliek aan continent- verraders? ‘Want er is geen andere oplossing’. De ongegeneerde brutaliteit, het absolute volksverraad! Soms vraag ik me wel eens af hoeveel doden het mag kosten alvorens Merkel voor dezelfde uitweg zal kiezen, zelfmoord, als haar illustere voorganger A. Hitler?

  http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/458-politie-duitsland-nordrhein-westfalen-staat-op-instorten-om-massacriminaliteit-door-vluchtelingenpolitiek

 3. Waarom moest het Westen zich zo nodig bemoeien met het Midden Oosten?
  Iedereen met enig inzicht wist allang dat sommige dictators geen lieverdjes zijn maar dat ze wel hun land bij elkaar houden en terrorisme voorkomen.
  Datzelfde gold indertijd in Joegoslavië waar men Tito kunstmatig in leven hield tot de machtsverhoudingen geregeld waren om zo een burgeroorlog te voorkomen.

  En waarom moet onze democratie zo nodig worden opgedrongen aan Moslim landen die daar niet op zitten te wachten? Islam en democratie zijn strijdig.

  De domme Westerse machthebbers hebben alle MO ellende zelf veroorzaakt en zijn 100% schuldig aan de burgeroorlogen in Irak, Afghanistan, Syrië etc.

  Corné [6] reageerde op deze reactie.

 4. Als eerste begin je met de inkomsten, dus de olietransporten naar Turkije worden gebombardeerd, de 1000 olietankers (eigendom van de Turken) zijn inmiddels vernietigd door de Russen en de olie-opslagplaatsen worden in brand geschoten.

  De NPO publieke mainstream zenders gefinancierd door de belastingslaven en andere zogenaamde vrije judas (RTL/SBS) nieuwszenders hebben nooit, maar dan ook nooit aandacht besteed aan het feit dat geroofde Syrische olie werd geëxploiteerd richting Turkije. De Russen hebben met een paar heldere beelden in één keer duidelijk gemaakt en bewezen wat de VS/EU/SA/ISR niet konden?

  Dit is geen Arabische lente, geen oorlog, maar een gangster en maffia oorlog van de grootste orde in een omvang die nog nooit eerder is vertoond. De door de zionisten gedomineerde VS heeft in zijn hele loopbaan vanaf de oprichting van de Fed nooit anders gedaan dan dood en de groots mogelijke ellende brengen ten behoeve van de zionistische gangsters, criminelen en moordenaars. Het is soort-zoekt-soort aanval in het MO, de criminelen in de VS die samenspannen met de koppensnellers in Saoedi-Arabië en met de rest van de landen die als NSB’ers wat met de staart tussen de benen achter de fanfare aanhobbelen doen exact wat de Nazi VS ze opdraagt. ZUM KOTZEN dat alles.

  Wat is ons leven hier nog waard als de criminelen daar in het Midden-Oosten miljoenen mensen met alle gemak van de wereld om (laten) brengen. Ons leven hier is voor deze psychopaten net zoveel waard als levens daar, als een stuk vee in een slachthuis.

  Al wat men ons laat zien via tv is niet anders dan totaal ziek, van de artiestenwereld-hoeren-zombieparade tot aan de politieke krank-im-Kopf marionetten tot aan de elitaire maffia in westerse wereld, het is één grote liegende, rovende, moordende en compleet misselijkmakende drekzooi.

 5. Langzamerhand komen flarden van wat in het nabije oosten de afgelopen jaren gebeurd is boven drijven. Het steunen van mensenrechten schendende partijen door het zo in haar media voor de mensenrechten opkomende westen is zo’n flard. Helemaal duidelijk zal het wel nooit worden. Zelfs voor de betrokken partijen waarschijnlijk niet! Er zullen ongetwijfeld nog steeds niet begrepen miscalculaties zijn gemaakt. Een vraag die in dit verband boven komt is de volgende. Vanwaar die videofilmpjes die de westerse media zo graag wilden laten zien over die onthoofdingen door ISIS als ISIS in het geheim gesteund werd door het westen? Is dit geregisseerd, maar met welk doel dan? Of was het juist een falen van de doorgaans aanwezige politieke controle over de media? Wie heeft iets daarover vernomen?

  IIS [10] reageerde op deze reactie.

 6. Syrië was een soeverein, tolerant, vredig en tamelijk rustig land, totdat de ‘heren en dames’ in het Westen besloten dat Assad, een door het Westen bestempelde dictator, moest verdwijnen en het land onder westerse dictatuur moest komen te staan.

  Zodra het Westen bepaalde landen of mensen niet meer ziet zitten kan het dus zijn dat ze de gore moed heeft om landen met de grond gelijk te maken, miljoenen mensen uit te moorden en leiders af te zetten en deze te vervangen voor leiders (net als in de EU) die doen wat de VS, ’s wereld grootste crimineel en misdadiger wil.

  Dit hele debacle wordt nu dus over de rug van de EU (ons dus) uitgespeeld, er vliegen duizenden mijlraden over de toonbank richting niemand-weet!? We zijn en worden een criminele derde wereldoorlog binnengezogen mede op basis van leugens en bedrog en door zoveelste male false flag aanslagen. We worden overspoeld met ex huurmoordenaars en totaal op hol geslagen mensen die moeten vluchten van huis en haard richting landen die de criminele oorlog hebben gefinancierd en georkestreerd, landen die daarbij ook nog eens volkomen schijt hebben aan hun eigen bevolking .

  De EU, het slappe aftreksel van de VS, zou vrede en voorspoed garanderen, maar brengt juist, zoals was te verwachten, het tegenovergestelde en stevent af op de grootste kunstmatig gebrachte ellende ooit. De Nazi VS doet “toededeloe” en zwaait met het handje en goed gevulde portemonnee richting dit krankzinnig geworden continent en veegt zij reet aan ons en alles af en zal weer op afstand kunnen toekijken hoe hier de oorlog en de ellende zich gaat ontwikkelen.

 7. @anp rebel [7]:

  De (veelal totale nep) onthoofdingen zijn ontsproten aan geslepen en totaal zieke geesten die menen dat het spel van angst en ellende beter regeert (regeren is zakken vullen) dan liefde en vrede…..En natuurlijk kunnen de zieke geesten heerlijk klaarkomen op het sturen van de compleet achterlijke (geworden/gemaakte) massa richting waanzin en bankroet. Het is een summum Jom Kipoer.

  https://www.youtube.com/results?search_query=rita+katz

  Meneer van Dalen [19] reageerde op deze reactie.

 8. @Pcrs [1]:

  Ik zou me over aardgas geen zorgen maken. Als een politicus zegt dat “we” afhankelijk zijn van aardgasimporten dan liegt ‘ie. Met “we” bedoelt ‘ie dan de rest van de EU.

  Nederland is netto aardgas EXporteur dankzij Slochteren. De Duitsers hebben Schröder en de nordstream pijpleiding nog. Dankzij de gasrotonde strategie zijn wij daar ook nog eens op aangesloten.

  Alleen met Slochteren al kunnen we nog minstens 40 jaar vooruit. Als we alle export zouden stoppen zelfs meer als het dubbele. En er zijn nog zat kleinere velden plus dat er ook veel schaliegas in de bodem zou moeten zitten.

  Tijd genoeg om bijvoorbeeld thorium te ontwikkelen en te bouwen.

  Meneer van Dalen [18] reageerde op deze reactie.

 9. @Sander [9]:

  En de Turkse politie vermoordde ook de Koerdische advocaat die opriep tot vrede! Na zijn toespraak werd er opeens van links geschoten, de politie schoot terug, draaide zich vervolgens om en schoot in de richting van de advocaat. De beelden waren te zien op NPO.
  Zo ruimt Erdogan tegenstanders uit de weg, toch? En dan mag hij ook nog lid worden van de EU? Ze ijn gestoord in Brussel.

  ir JKF bogers [15] reageerde op deze reactie.

 10. @Rob [14]:

  dat heb ik gemist, heb je hiervan een link?

  PS: ik denk dat het redelijk game over is voor het tourisme in Turkye. Wel triest dat de ondernemers eronder moeten lijden, maar misschien kan het volk wel 2x nadenken voordat het zijn eigen land onderschijt bij de volgende verkiezingen.

  Rob [17] reageerde op deze reactie.

 11. Of de olie wordt verhandeld in dollars of welke andere valuta dan ook, heeft geen enkele invloed op:
  01.
  de wijze waarop de olie op de markt komt
  02.
  het prijsniveau van de olie
  Prijzen in de ene valuta kunnen immers binnen de seconde omgerekend worden naar welke valuta dan ook en de koper zal het eveneens om net even zijn, in welke valuta afgerekend moet worden.
  Welke importeur van welk goed dan ook, kan immers afrekenen in elke door hem gewenste valuta, casu quo zich indekken
  tegen koersschommelingen.

 12. @ir JKF bogers [15]: Het Turkse OM heeft zelfs al toegegeven dat de Koerdische advocaat gedood is door een politiekogel in het hoofd. Ze beweren alleen dat dat mogelijk “per ongeluk” was.

  Dit is uitgebreid op allerlei journaals geweest bij NPO en RTL. Nee, ik heb er geen link meer van maar ik weet wat ik heb gezien.

 13. @IIS [10]: dat met die liefde is een puur christelijke instelling. Het is een desastreuze houding om te veronderstellen dat mensen met een niet-christelijke achtergrond die houding delen. Een christelijke houding in een tijd van massa-transport is een perfect recept voor maatschappelijke zelfmoord.

 14. @Pcrs [1]: het kan wel wezen dat Qatar ‘het plan heeft’ om gas van Qatar door Syrie te leiden, maar concurrent Putin is natuurlijk niet gek; die heeft geen belang bij een Sunni-Qatar of zelfs maar Shia-Iran pijpleiding door Syrie naar de Middellandse zee. Wat Putin aan het doen is, is west-Syrie van de fundamentalisten te ontdoen en een seculiere Syrische rompstaat te behouden van Aleppo naar Damascus, die nog steeds de meeste mensen van pre-2011 Syrie huisvest. De lege woestijn kan dan worden overgedragen aan de IS kameeldrijvers en de Koerden, die nu eindelijk een begin kunnen maken met het vormen van een koerdische staat en mogelijk de ontmanteling, maar in ieder geval de destabilisering van Turkije. Op deze wijze blijft Putin Europe aan zich binden voor gas en olie-leveranties.

Comments are closed.