zondag, 22 november 2015
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De Weg naar Vrijheid 17/. . . . . Nu één stap !

POSITIEDE TOEKOMSTOok de afgelopen week heeft weer heel erg in het teken van de terroristen gestaan, en het ziet er nog niet naar uit dat die vlug van de hitparade zullen verdwijnen.*****
Dit is een van de redenen waardoor een plan voor die Weg Naar Vrijheid afgeremd wordt. Het haalt de aandacht er voor weg en (erger) er zijn sommigen die de moed verliezen dat Vrijheidsstrevers kunnen winnen.*****
Maar als je al die fouten en stomme dingen die overheden doen bekijkt, dan zie je ook dat er kansen genoeg zijn om van die terroristen af te komen of beter nogf hun ontwikkeling te voorkomen. Bedenk alleen maar eens wat er allemaal NIET gebeurd zou zijn als Bush de oorlog tegen Sadam Hussein niet was begonnen omdat die zogenaamd wapens voor massadestructie had. Die er NIET waren!!
Maar de Weg Naar Vrijheid zal ontdekt en gevolgd worden!

Deze week geen lang verhaal, maar een enkel punt of voorstel:

Het zou al een hele goede stap zijn als we één project, actie, aandachtspunt kunnen vinden waarop een groep(je) zich gaat concentreren en dat zich dan kan uitbreiden of nieuwe mogelijkheden kan ontdekken.

Vandaar een VRAAG:
Wat stel jij voor als eerste punt waarop in NL NAP’ers nu het beste hun aandacht aan zouden kunnen besteden en dat samen verder te ontwikkelen naar resultaten?

Breng je mening hieronder in en dan kunnen we die de volgende week evalueren en misschien een vervolgstap afspreken.

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. IIS schreef op : 1

  ….Vraag me al van het begin af aan, waarom vallen de terroristen Israël niet aan? Zijn ze bang, zijn ze blind, te bevriend of te laf om in alleen in Europa los te gaan en niet (meer) in bijv. de VS? Wie zijn de kwartiermakers achter de zogenaamde terroristen, zeg wie het niet zijn en we zeggen daarmee al genoeg?

  Rolf [2] reageerde op deze reactie.

 2. Rolf schreef op : 2

  @IIS [1]: ISIS staat voor Israeli Secret Intelligence Service, vandaar.

 3. Ratio schreef op : 3
  Ratio

  Er zijn genoeg nastrevenswaardige doelen die je kan steunen. Gelukkig zijn er veel raakvlakken tussen NAP en actiegroepen. Je kan tegen euro zijn, tegen politiestaat wetgeving, tegen doorgeschoten milieu gekte. Dan streef je wel goede doelen na, maar breng je niet per definitie ook het NAP onder de aandacht.

  Wat we zelf in de hand hebben is samenwerking met gelijkgestemden. Dus dat zou mijn voorstel zijn, iets meer samen werken, met andere libertarische groepen, dan wel met andere actievoerders.

 4. Belneste schreef op : 4

  Wekelijkse lezingen, NAP-Café in diverse regio’s zodat mensen met elkaar kunnen praten, gedachten uitwisselen. Daar groeien ideeen.

  ratio [5] reageerde op deze reactie.

 5. ratio schreef op : 5
  Ratio

  @Belneste [4]: Lezingen geven is volgens mij een goed idee. Hebben we als libertarisch centrum de afgelopen jaren weinig mee gedaan. De LP deed dit beter. Er is echter een vacuum ontstaan doordat de maandelijkse LP bijeenkomsten te Marlot niet langer doorgaan. De Bastiat cyclus in Amsterdam werd een succes maar is helaas de afgelopen maanden niet doorgegaan. Lezingen en discussies zijn daarnaast een mooie manier om de mensen beter te betrekken, het is makkelijker om actief te worden. Dank voor je suggestie.