MoslimsZoals bekend gaan mannelijke moslims die sterven in de strijd tegen de ongelovigen naar het islamitische Walhalla waar ieder van hen de beschikking krijgt over 72 privémaagden die alle denkbare seksuele diensten verlenen en na gebruik spontaan weer maagd worden. Zelf reparerende maagden dus, of zoiets.

Ik heb deze fascinatie van moslims met maagden nooit begrepen, kennelijk durven moslimmannen de concurrentie niet aan en willen niet dat hun vrouwen hun prestaties in bed met die van andere mannen vergelijken.

Maar goed, moslimmannen willen maagden in hun paradijs en dan krijgen ze maagden.

Moslimvrouwen daarentegen kregen tot voor kort helemaal niks voor het sterven in de jihad. Dat is enige jaren geleden wat verbeterd,  ze kregen de kans om een van de 72 maagden van een gevallen moslimstrijder te worden. Nog niet helemaal geweldig maar het was toch wel iets.

Vandaag lees ik dat een aardse moslimschriftgeleerde die daar kennelijk over gaat en daarover in onderhandeling is met het islamitische hiernamaals het voor elkaar heeft gekregen dat vrouwen die in de strijd voor het geloof zijn gevallen voortaan een viriele man met een 24/7 erectie toebedeeld krijgen. De piemel van deze mannen zou altijd strak overeind staan en nooit buigen, garandeert deze korankenner.

Dit lijkt mij wel een duidelijke verbetering van de arbeidsvoorwaarden van vrouwelijke jihadisten maar weer minder prettig voor de mannen die met een immer strakke plasser rond moeten lopen, dat is meer een passende straf voor de vijanden van de islam.

http://www.geenstijl.nl/archives/images/ladiesendulgeyoursefl.png

20 REACTIES

 1. Wat een belachelijk stukje. En het gaat compleet voorbij aan de essentie: het Westen heeft sinds de 1ste Golfoorlog de dood van 4 miljoen moslims veroorzaakt.

  Dat jij dan nog wat over één aspect van het geloof van sommige moslims loopt te klieren, met het excuus van ‘vrijspreken’ dat als een bleke vlag boven je treurige modderschuit hangt, maakt de zaken alleen maar erger.

  Als heel jouw familie was uitgemoord, zou jij je dan ook geen gekke (waan)voorstellingen van een hiernamaals kunnen maken, meneer de halfdenker? Want heus, de naam ‘halfdenker’ past beter bij jou dan ‘vrijspreker’. Jouw inlevingsvermogen is nul. Psychologie? Duidelijk nooit van gehoord. Spiritualiteit? Noppes.

  Je stukje was zelfs op geen enkel moment grappig. Het was vulgair, het was kwetsend, het was zinloos. Een dikke nul komma nul krijg jij van mij.

  Bartje [2] reageerde op deze reactie.
  ir JKF bogers [3] reageerde op deze reactie.
  Naam * [4] reageerde op deze reactie.
  Jean [15] reageerde op deze reactie.

 2. @Filip Lagey [1]: @Filip Lagey [1]:

  Vind het de grappige waarheid van dit geloof maar ook van alle andere geloven.
  Ze zijn immers allemaal hetzelfde op 1 na, die van mij.
  Mijn geloof is dat er geen geloven de waarheid vertellen maar een fantasie om het volk in zijn macht te krijgen.

 3. @Filip Lagey [1]:

  Dus 175 Christen studenten (25 meer dan in Parijs) die in Kenya zijn afgeschoten …….omdat kenya vliegdekschepen stuurt en .moslims bombardeerd.??. .riiiiiiight ..okidoki

  http://ipost247blog.ipost247.com/wp-content/uploads/sites/82/2015/04/image2.jpg

  Ik snap niet hoe nuttig jouw white-guilt-fettish- is voor de Kenianen en Igbo’s (en de vele andere landen die een moslimplaag hebben). Zij bombarderen helemaal niemand, dus je “logica” klopt niet!!!

  #Kenyanlivesmatter
  #igbo lives matter.

 4. @Filip Lagey [1]:
  Nou, lucht het op Meneer Zuurbekje? Bij Joop punt NL vind u misschien meer discussie op uw niveau . . .

  Nu is de islam in een hevige concurrentiestrijd verwikkeld met de linkse en rechtse islam-o-fielen. “Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de meest gestoorde van het land?”

 5. En om maar eens een ouwe kommunist te citeren: “Religie is opium van het volk”. Ook deze.

  Die verhalen van 72 maagden dan wel eeuwige stijve doen mij veel denken aan de oplichterspraatjes die ik een tijdje geleden hoorde in een katholieke kerk vanwege een begrafenis. Daar sprak Pastoor Zuurbekje de woorden dat de overledene “nu in de helem in een mooi huis woont en elke dag eet met zilveren lepels” (of andere woorden van die strekking). Als je wilt geloven heb je echt geen kerk of officiele religie nodig.

  Naam * [6] reageerde op deze reactie.

 6. Nogmaals: vier miljoen doden. Veroorzaakt door onze bestuurders, die altijd ‘vereerd’ zijn als er weer een Amerikaanse of Israëlische miljardair op bezoek komt naar Nederland. Om te checken of er nog genoeg haat gezaaid wordt tegen de islam…

  Ik ben helemaal geen zuurbekje, en ik ben tegen massa-immigratie en ik kots op de weldenkende pluchemaffia van de PvdA…

  Maar als mensen niet eens meer iets geks mogen geloven, ver weg in hun eigen land, omdat er pijplijnen moeten komen, of omdat Wall Street anders omvalt, omdat er een strategische zeestraat naast ligt, dan heb dat niks meer met ‘geloof’ te maken. Dat is verdekt neokolonialisme. En de haat tegen dat geloof is de propagandamachine van het neokolonialisme.

  En dat jullie nu dus allemaal verder blijven zeuren over dat geloof dat jullie niet aanstaat, dat is dus in de val van die propagandamachine trappen. En dat maakt het probleem alleen maar erger. ‘Erger’, begrijpen jullie dat woord? ‘Erger’?

  Sjonge jonge, wat een halfdenkertjes.

  Wladimir van Kiel [8] reageerde op deze reactie.

 7. @Filip Lagey [7]: ik begrijp je opwinding niet: ik kom toch niet met dat verhaal van die 72 maagden en die eeuwig strakke plasser, dat komt uit islamkringen en die beloning is niet zomaar onschuldig maar wordt toegekend als er mensenoffers aan Allah worden gebracht door zoveel mogelijk willekeurige doden te veroorzaken. Verder zijn het toch echt moslims die dagelijks ontelbare andere moslims vermoorden, niet het westen want er bestaat niet zoiets als het westen.

  • Ik ben niet opgewonden. Ik schrijf altijd zo. En je woordkeuze ‘opgewonden’ in deze context bevestigt mijn indruk dat bij jou smakeloosheid deel van het probleem is. Maar kom, geen stijl hebben is een recht.

   Eventjes terug naar de grond van het probleem. Sinds de plutocraten beslisten dat het Midden-Oosten door hen ‘gecontroleerd’ moest worden, in de 19de eeuw al, zijn ze haat beginnen zaaien tegen de islam. Met verschrikkelijke gevolgen voor die mensen. En dat duurt nou al heel lang.

   Dáárom vertonen sommige moslims nou ernstige mentale ziektebeelden. Of zijn ze gewoon een beetje letterlijk geworden in hun voorstelling van hun paradijs. Das dus een REACTIE op dat neokolonialisme van onze plutocraten. Het heeft dus geen enkele zin om op ‘het zieke karakter van de islam’ te focussen, en daar kunnen we bovendien toch niks aan doen.

   En ondertussen is er iets waar we wél iets aan kunnen doen: de eeuwenoude oorzaak. En dat is onze plutocratie. Wij kunnen onze bestuurders wegstemmen en tegen George Soros en zijn zionistische Wall Street-lobby en Israël zeggen dat ze moeten oprotten met hun eeuwige oorlogen en de haatzaaierij die erbij hoort.

   Maar dát doe je niet. Nee, liever lopen klieren over de geestesziekte van (sommige) moslims die we zelf hebben veroorzaakt.

   Vind je mijn analyse vaag en linkserig? Ga eens naar foto’s kijken van Iran en Afghanistan in de jaren 1950. En zelfs van Libië en Irak begin jaren 2000. Vrouwen in korte rokjes en meisjes die naar school gingen. Niks explosies en gezeur over 70 maagden. De explosies en het gezeur kwamen pas ná de beslissing van ONZE superrijken dat er eeuwige oorlog moest komen in die regio.

   En daar hoor ik je dus niet over, meneer de halfdenker.

   Wladimir van Kiel [10] reageerde op deze reactie.
   M. Brandenburg [16] reageerde op deze reactie.

  • O jee, meneer Van Kiel heeft afgehaakt. Hij is politiek correcter dan ik dacht 🙂

   Meneer Van Kiel hoort niet graag dat er op de ochtend van 9/11 aan de overkant van de Hudson Israëli’s met verrekijkers stonden te dansen op een dak van een parkeergarage.

   Meneer Van Kiel hoort niet graag dat George Soros de oorlogen in Joegoslavië en Oekraïne heeft georganiseerd.

   Meneer Van Kiel hoort niet graag dat Bernard-Henri Lévy de oorlogen in Libië en Syrië heeft georganiseerd.

   Nee, meneer Van Kiel doet liever huilie over Auschwitz. Want zo hoort het. En ondertussen steekt ie verder de wereld in de fik met zijn islamhaat.

   Want meneer Van Kiel is bang om een ‘antisemiet’ te worden genoemd. Hoewel dat een hol woord is, want Palestijnen zijn semieten en de meeste zionisten zijn geen semieten.

   Maar kom, genoeg van dat conceptueel kluwen voor vandaag. Stel je voor, anders worden onze redeneringen nog ingewikkeld. Laten we in alle rust verder genieten van de erotische schrijfkunsten van meneer Van Kiel.

   Over en out.

 8. Volgens onderzoek betreft het niet 72 maagden
  maar slechts één oude maagd van 72 jaar.

 9. Lagey heeft gelijk als hij zegt dat de Islam in de laatste 5 decennia vernauwend, bekrompener en idioot fundamentalistisch is geworden. Je zou in Nederland ook heel raar staan te kijken als over 50 jaar ALLE christenen zich plotseling zwaar gereformeerd gedroegen, compleet met zwarte kousen en vreemde hoofddeksels, naar de kerk liepen op zondag want fietsen en autorijden is werk, en geen TV, geen radio, geen computer willen hebben.

  Toch is een vergelijkbare verandering over de moslims gekomen. Pakistan 40 jaar geleden was vrijer dan het Egypte van nu, waar het zwart ziet van de burka’s. Dat was 30 jaar geleden wel anders – geen burka te bekennen. Deze verandering is niet spontaan gekomen maar het resultaat van onophoudelijk Saoedisch gedram, en enorme stromen (olie)geld. Bekijk het commentaar van Nasser op de moslim broederschap in 1953: https://www.youtube.com/watch?v=_IH_NzbA-xY

 10. Moslims lezen van achteren naar voren, in werkelijkheid staat er één maagd van 72 i.p.v. 72 maagden. Bye the way, waar zijn die nog te vinden met die massa perverse barbaren op het grondgebied?

 11. @Filip Lagey [9]:

  En zoek nu eens fotoos op van de door u aangehaalde locaties, uit de jaren tachtig vooral in Afghanistan zal u opvallen dat de boel daar al compleet vernietigt is zonder het Westen dat zich er mee bemoeide. Dat kwam geheel op conto van de Islamietjes. Ik vroeg mezelf al af waarom terug naar de jaren vijftig, dat is immers kort op de periode dat het Ottomaanse rijk werd vernietigt nadat deze de zoveelste poging wilde ondernemen om het Westen te veroveren. Kijk ik naar een periode veel dichter bij de huidige ellende dan zie ik dat de boel al compleet verandert is voordat het Westen ook maar iets had gedaan!

  Maar Cherry picking blijft altijd leuk, http://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html

  iets om de 4 miljoen moslims doden (die vooral vallen door moslim op moslim geweld in een juist daglicht te zien)

  Ness [17] reageerde op deze reactie.

 12. @M. Brandenburg [16]: https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw
  Hoezo geen inmenging? Ik was voor het laatst in Afghanistan in 1978, en het riegelde daar van de CIA infiltranten, verdekt opgesteld onder de stroom met (half-blote) hippies, die allerlei banden aanlegden met warlords/opiumboeren/taliban-achtigen. Er gaat niets boven eigen waarneming.

  De beste banden zijn nog steeds die tussen USA en van die jongetjes-verkrachtende smeerlappen. En in 1978 liepen de meisjes en vrouwen in Kabul nog gewoon zonder hoofddoekjes rond hoor. Op het platteland droegen de meeste vrouwen een losse sluier; ik ook. Want je haar gaat helemaal kapot aan al dat stof. Die ‘islamisering’ is wel érg snel gegaan.

  Overigens wordt het tijd dat ook andere godsdiensten keihard op de hak worden genomen – voor de balans heh, en ter vergelijking. Met name de joodse. Want 72 maagden is niks vergeleken met de wantoestanden die heersen binnen orthodoxe en ultra-orthodoxe ‘gemeenschappen’ (pun). Als je echt wilt griezelen mbt religie, moet je daar wezen.

  M. Brandenburg [18] reageerde op deze reactie.

 13. @Ness [17]: Ach gossie CIA was daar, en waarom waren zij daar, was dat misschien omdat de Soviet Unie daar al heel lang was?? Wat niet weg neemt dat de fotos van 1985 nog steeds een prachtig Kabul laten zien.

  Maar boehoe, de Amerikanen waren daar om de linkse expansie te stoppen, nee de Amerikanen waren fout. Wederom ,kijkt u naar het symptoom en niet de aanleiding. Zoals u bewust 1400 jaar bewust expansie geweld van de islam negeert en het in de schoenen probeert te schuiven van het Westen. Kunt u nog wel leven met uw schuld gevoel over uw blank zijn??

  Het is jammer dat in het vergelijk met andere geloven altijd moet worden verwezen naar iets dat al heel lang niet meer op die manier wordt geleefd. Opvallend dat men in het vergelijk met geloven altijd wijst naar hoe geloof 100 jaar of meer gelden werd beleden, en dat men bewust niet vergelijkt met de belijdenis in het heden. Het toont direct het zwaktebod aan.

  Zoals men de nu al 1400 jaar durende jihad vergelijkt met de kruistochten, ook dat was een reactie op de gewelddadige expansie in gebieden die ooit christelijk dan wel joods waren.

  Jammer dat u toen niet daar bent geweest. Misschien zou u dan wat eerlijker worden in uw vergelijkingen.

  Ness [19] reageerde op deze reactie.

 14. @M. Brandenburg [18]: je gebruikt een typische stroman. Je weet niets van mijn politieke of religieuze voorkeuren; daarboven zit je nog eens 300% fout ook met je gegok. Evengoed gebruik je je eigen gedachtenkronkels om mijn – door jou bedachte! – stellingname met afgezaagde argumenten te verslaan. Pathetisch!

 15. Nu begrijpt je waarom die losers altijd in groepen van 73 strijden.
  Dat is om bij mekaar te zijn als ze tegelijkertijd omkomen: zo heeft elkeen dan zijn beloofde 72 maagden…

Comments are closed.