Reacties
 1. dZVzTkM schreef op : 1

  …..maar alleen een bank komt er mee weg

 2. Bertus schreef op : 2

  Ik snappum niet.

 3. Corné schreef op : 3

  De ECHTE economie is op sterven na dood door toedoen van de fictieve, parasitaire economie, die alleen een selecte groep op de beurzen doet graaien met geld dat uit het niets wordt geschapen door de meesters oplichters, al door de eeuwen heen, de “R”‘s.
  En graag wil men doen geloven dat al dat “gestimuleer” = ZIRP, Zero Interest Rate Policy = Lage Rente, de economie weer op gang zal brengen. Dat “geld” klotst alleen maar naar de beurzen en wie profiteren daarvan? Maar de fidusie is er allang uit, zeker als de mensen de nek wordt omgedraaid omdat er niets meer overblijft van spaargeld en pensioen:

  www.bnr.nl

  Rien [4] reageerde op deze reactie.

 4. Rien schreef op : 4

  @Corné [3]: “De ECHTE economie is op sterven na dood door toedoen van de fictieve, parasitaire economie”

  Kan dat wel?
  Moet het net zo zijn dat de echte economie juist springlevend is om die parasiet te kunnen blijven voeden?

  Corné [5] reageerde op deze reactie.

 5. Corné schreef op : 5

  @Rien [4]:

  Kennelijk heeft de parasiet genoeg aan het zelfgeschapen placebo-bloed en heeft het de echte economie niet meer nodig. Op den duur kan dat nooit goed blijven gaan, het “systeem” zal zichzelf opblazen. Het is niets anders meer dan financial engineering= o.a. bedrijven die anderen opkopen voor het op kietelen van hun eigen beurswaarde, brengt niets in voor investeren en baancreatie. Verder moet je elke werkdag maar eens naar Kees de Kort luisteren, dan merk je vanzelf hoe “springlevend” die echte economie nog is. Ook Hans de Geus van RTL is kritisch over de gebakken lucht wereld waarin we leven.

 6. G.Deckzeijl schreef op : 6

  Zie mijn comment van 19-11-2015, 10:47 op:
  fubar.mobi

 7. IIS schreef op : 7

  Er zit een gangster in Frankfurt in opdracht van zijn oude baas Al Goldman Capone Sachs de boel hier op te blazen. Als hier de boel verder wordt opgeblazen dan hoeven de rentes in Amerika niet te stijgen? Of de euro kapot en de dollar gered? Hier terreur/oorlog als in een goedkope en ordinaire Amerikaanse B-film en in de VS kan weer groeien?

  Het wordt tijd dat ze de financiële terroristen en criminelen eens en voor altijd Europa uitschoppen, kan er heel misschien nog iets gered worden.