Om mijzelf wat  te martelen heb ik gisteren het Kamerdebat over Parijs gevolgd en mijn conclusie is dat wij reddeloos verloren zijn omdat we door volslagen waanzinnigen worden geregeerd. De enige realist was weer eens Wilders, de rest was bezig hun fantasiewereldje her in te richten.

Het probleem van al die islamitische onrust volgens deze rest, bestaande uit regering en aanpalende  fracties van gestaalde EU-socialisten VVD=PvdA=D66=CDA=GL=CU=SGP is radicalisering van de moslimjeugd hier die door allerlei slechteriken die de vredige en liefdevolle islam niet begrijpen en die juist misbruiken voor hun eigen misdadige agenda door al die onschuldige jonge moslimzieltjes te besmetten. En door Wilders.

Die besmetting kan alleen worden tegengegaan door overheidsvoorlichting, de staat moet iets uitleggen, ik heb niet begrepen wat, waardoor deze jongeren niet zullen radicaliseren wat inhoudt dat die jongeren volgens de staat  zouden radicaliseren omdat de staat iets niet of niet goed heeft uitgelegd en gaat men dat voortaan beter doen.

De instrumenten voor die betere uitleg van dat onbekende iets zijn dan buurtvaders, sociale werkers en, onderwijzers, precies dezelfde figuren die dat al 20 jaar zonder resultaat doen maar de socialistische staat gaat er vanuit dat als iets mislukt je het gewoon nog een keer moet proberen maar dan met meer overheid en als dat weer mislukt dan nog een keer met weer nog meer overheid etc etc totdat het lukt. Het maakt niet uit hoe vaak men het probeert.

De toegevoegde overheid in deze fase is de wijkagent, het geheime wapen van de staat tegen radicalisering. Deze onderbetaalde VMBO-er in een raar apepakkie die net boven het minimumloon beurt en voornamelijk ingezet wordt om parkeerbonnetjes uit te schrijven en scholieren met kapotte fietsbel de stuipen op het lijf te jagen moet voortaan naast die parkeerbonnetjes radicalisering gaan opsporen, aangestuurd door de korpsleiding en de burgemeester.

Kortom: we zijn reddeloos verloren.

10 REACTIES

 1. Ik weet niet wie “we” zijn en wat “reddeloos verloren” precies betekent voor Wladi.

  @ir JKF bogers [2]:

  Na enig graafwerk blijkt dat het over een sample van 300 turkse jongeren gaat. Verdere details heb ik niet kunnen vinden.

  Ik kan enquetes en commentaren van de Asschers van deze wereld missen als kiespijn. Een blik op de loonstrook aan het einde van elke maand volstaat voor mij om vast te stellen dat er hele hordes mensen in 0031 rondlopen die met o.a. het van mij in beslag genomen geld (belastingen) mijn leven veronaangenamen.

  Wladimir van Kiel [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Wladimir van Kiel [4]:

  Er wordt wel eens beweerd dat iedere generatie met minstens één oorlog wordt geconfronteerd.

  Wat die idioten betreft: het enige dat ze kunnen regelen is de mate waarin hun broekzakken met o.a. mijn centen worden gevuld. Ik denk dat ze minder idioot zijn dan verondersteld. Ik denk dat we te maken hebben met sinistere, lugubere types in een pak met stropdas die een verdomd goed verkooppraatje hebben waar de meesten van “ons” met beide benen instinken. “Democracy is the theory that the common people know what they want, and deserve to get it good and hard.” – H.L. Mencken.

  Wladimir van Kiel [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Wladimir van Kiel [6]:

  Ze verkopen bureaucratische incompetentie. En dat is precies wat “de mensen in het land” om vragen, al eeuwenlang. Bij hoge uitzondering (ik ken er precies één, een zekere Ron Paul) is er iemand die wél competent is, maar daar is geen vraag naar. Wat in jouw ogen crimineel waanzinnigen zijn, kunnen alleen maar bestaan omdat ze “ons” foppen. Dat heeft stinkbekkie Verhofstadt ooit beseft toen hij voor de pot met Brussels goud ging en zijn eigen achtergrond verried. Waanzinnig slim, als je het mij vraagt.

  Naam * [8] reageerde op deze reactie.

 4. @Andre [7]:

  Slim bekeken vanuit de optiek van een opportunist voor wie het vooral om het geld te doen is. Dat brengt een interessante vraag naar voren: “Moet een volk tegen wil en dank van zichzelf gered worden?”

  Was je ooit in de entourage van stinkbekkie? Daar stel ik mij echt een walm van voor van maagzuur, slecht flossen en koffie… vieesssssssssss!!!1!

 5. https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership

  EU-baas Juncker reageert bliksemsnelle op de aanslagen in Pa rijs. Er ligt nu al een voorstel om het bezit van semi-automatische wapens (dus schot-voor-schot, geen mitrailleur) voor jagers en sportschutters te verbieden. De aanslagen zijn gepleegd met illegale, volautomatische, militaire AK’s. Die zeer waarschijnlijk uit het MiddenOosten naar Europa zijn gesmokkeld. Maar de EU straft de wetsgetrouwe en belastingbetalende Europese burgers!

Comments are closed.