dinsdag, 3 november 2015
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Kissinger en de kabinetsroulatie.

Jammer dat 90 % van de politici er voor zorgt dat die andere 10% een slechte naam hebben.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Naam * schreef op : 1

  Wat een optimisme. Ik schat de verhoudingen eerder op 99% en 1%.

 2. dZvZtKm schreef op : 2

  keer de cijfers om en wij zijn gelukkig en tevreden.

 3. peter schreef op : 3

  nl.wikipedia.org

  Genoeg bloed aan de handen om eerlijk te zijn.

 4. IIS schreef op : 4

  En na de politieke hakken te hebben gelicht kunnen ze hun maskers weer afzetten. Laat de derde wereldoorlog maar komen, want op een gezonde en weldenkende manier de wereld redden schijnt niet meer te mogen. Met een georkestreerde wereldoorlog alleen kunnen de zionist-cabal in de VS met aan het hondenriempje de EU die zo de economische zombie sturen waar ze het willen hebben. Iedereen arm, slaaf en gechipt, de natte droom van de wereld machtige gangsters. Nieuwe wereld orde is slechts een etiket op de verpakking, het vreten wat erin zit daar draait voor de bloeddorstigen om.

 5. Dirk van Beek schreef op : 5

  Ook in de politiek gaat de 80/20 regel op. 80% van de politici zijn goedwillend maar heeft helaas geen flauw benul hoe en waar de werkelijke machtsverhoudingen zich afspelen. 20% weet daar alles van omdat ze er een tweede agenda op na houden en het machtsspel mede helpen in stand te houden.