Jammer dat 90 % van de politici er voor zorgt dat die andere 10% een slechte naam hebben.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

  1. En na de politieke hakken te hebben gelicht kunnen ze hun maskers weer afzetten. Laat de derde wereldoorlog maar komen, want op een gezonde en weldenkende manier de wereld redden schijnt niet meer te mogen. Met een georkestreerde wereldoorlog alleen kunnen de zionist-cabal in de VS met aan het hondenriempje de EU die zo de economische zombie sturen waar ze het willen hebben. Iedereen arm, slaaf en gechipt, de natte droom van de wereld machtige gangsters. Nieuwe wereld orde is slechts een etiket op de verpakking, het vreten wat erin zit daar draait voor de bloeddorstigen om.

  2. Ook in de politiek gaat de 80/20 regel op. 80% van de politici zijn goedwillend maar heeft helaas geen flauw benul hoe en waar de werkelijke machtsverhoudingen zich afspelen. 20% weet daar alles van omdat ze er een tweede agenda op na houden en het machtsspel mede helpen in stand te houden.

Comments are closed.