Reacties
 1. ir JKF bogers schreef op : 1

  MINNEAPOLIS – A Democratic candidate for the Minnesota House ended his campaign Sunday, hours after he tweeted that the Islamic State group “isn’t necessarily evil” and its members were doing what they thought was best for their community.

  www.foxnews.com

 2. Andre schreef op : 5
  Nominator

  @pcrs [3]:

  Top !

  @IIS [4]:

  “Een paar honderd doden en zwaar gewonden zijn maar een kleine prijs”.

  Interessant om te zien hoe de vs frankrijk ondersteunen en ook (amerikaanse) outfits zoals youtube prominent de franse vlag naar voren brengen. Nog niet zo lang geleden waren het de amerikanen die hun achterste er mee afveegden; french fries werden ineens freedom fries omdat de fransen niet mee wilden doen met de oorlog in irak.

 3. ir JKF bogers schreef op : 9

  @Andre [6]:

  Daar dacht ik ook aan, inderdaad! alhoewel de vlag in Nederland wel halfstok hing na de gijzeling van schoolkinderen in Rusland.. (300 doden)

 4. ir JKF bogers schreef op : 11

  @peter [10]: Op facebook kan je nu de franse flag as backdrop in je profielfoto zetten, en neemt nu wel perverse vormen aan.