- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Slachtofferheld

Aanslag_mesSinds september is er een nieuw  soort verzet gaande van Palestijnen tegen Israël: willekeurige Palestijnen rijden met auto’s  in op willekeurige Joden (AKA Zionisten) terwijl andere willekeurige Palestijnen met messen en scharen op andere willekeurige Zionisten (AKA Joden) insteken.

De meeste Joden (m/v) in Israël zijn in dienst geweest of zijn nog steeds militair zodat er overal gewapende mannen en vrouwen rondlopen die meteen terugschieten zodat het resultaat tot nu toe 20 dode Joden tegen 100 dode Palestijnen is.

Het idee om zo’n aanslag te plegen schijnt spontaan bij  die mensen op te komen, het is geen door Hamas of collega terroristen georganiseerd geweld maar wordt uiteraard wel door die groepen geclaimd en toegejuicht, iedere dooie Jood/Zionist is tenslotte mooi meegenomen.

Die aanslagplegers worden binnen de eigen moslim kring bejubeld als helden en martelaren voor Palestina/islam terwijl naar het Westen toe ze gerecycled worden als onschuldige slachtoffers van de vuige Zionisten: autoaanslagen worden dan  gewoon verkeersongevallen en steekpartijen zijn in scene gezet door de valse Zionisten die willekeurige onschuldige Palestijnen op straat zomaar afschieten en dan een mes in hun hand duwen.

Nu is het wachten op de gebruikelijke  antisemieten van SP, GL, PvdA en overig links hier die de stand 20 – 100 als onevenredig geweld en niet eerlijk gaan bestempelen en gaan eisen dat de Joden zich voortaan minder goed mogen gaan verdedigen zodat de score wat gunstiger voor de Palestijnen wordt.