EG waar het om draaitJe hebt leugens, grotere leugens, statistieken en EU voorlichtingsfolders. Tot de laatste groep behoort een voorlichtingsfolder uit 1993 van de EG die ik onlangs heb mogen verkrijgen. Schengen zou over enkele jaren ingaan. De belofte van visum vrij reizen en gemeenschappelijke buitengrenzen. De bevolking kon rustig slapen aldus de folder. Er was niets te vrezen want er zouden compenserende maatregelen genomen worden tegen illegale immigratie. Tegen grensoverschrijdende criminaliteit.

We zijn nu 20 jaar verder. We weten intussen hoe effectief de compenserende maatregelen zijn. De tsunami is losgebarsten, de EU is niet in staat gebleken om met meer dan 20 jaar voorbereidingstijd effectieve compenserende maatregelen te treffen.

 

EG en grenzen

(klik op plaatje voor groot of hier voor highres)

Besef dat de EG en de latere EU zich al ruim 20 jaar bewust zijn van de noodzaak illegale immigratie tegen te gaan. Maar dat ze al 20 jaar falen. Is dit een organisatie die u de toekomst van Europa toevertrouwt?

6 REACTIES

  1. Is er ook iemand die de EU wel op de waarheid heeft kunnen betrappen ?

  2. Van de enige 2 voordelen van de EU die de gemiddelde burger heeft mogen ondervinden gaat er binnenkort 1 sneuvelen

    Hebben we wel een heeeeeeeeeele hoge prijs betaald voor het niet meer hoeven wisselen van geld.

  3. Immigratie, emigratie en reizen zonder paspoorten en visa behoort onder afschaffing van het dwangverzekeringsstelsel wereldwijd geheel vrij te zijn.
    De benificiare effecten van verplaatsingsverboden vallen in het niet bij alle kosten die dit systeem met zich mede brengt.

Comments are closed.