8 REACTIES

 1. Nogmaals een bewijs dat een academische opleiding misvormt in plaats van kritisch denken aanmoedigt.

 2. Gelukkig hebben wij in NL politici en rechters die bepalen wat je wel of niet mag zeggen en/of denken. Zo wordt het hele landje een grote gezellige “safe space”.

  Interessante video. Het doet mij denken aan die meneer in Californie die mensen (meestal jongeren) de meest absurde petities laat tekenen. Welke petities zou men in Amsterdam of Rotterdam voor akkoord tekenen?

 3. De VS zijn er klaar voor. Maar iedereen denkt dat het daar nooit kan gebeuren of Is afgeleid door een paar baardmannen in pickup trucks en Poetin die de Sovjet Unie terug zou willen terwijl Nato langs de grenzen paraderen en ze daar een 13% flattax hebben en sinds kort ook weer wapens mogen bezitten uitgezonderd geweren.

 4. Dit gedachtegoed van de sociaal democratie is in Amerika al langer groeiende. Dit gedachtegoed zat altijd ondergronds, maar de afgelopen jaren is het steeds meer zichtbaar geworden.
  Het werd direct zichtbaar bij de kandidaat Bernie Sanders, een rasechte socialist, en dat deed hij publiekelijk bekend maken. Hij kreeg een staande ovatie.
  In Amerika is scholen en gezondheidszorg collectief geregeld. Naar mate de onrust groeit in Amerika, zie je dat de bevolking steeds meer onder de beschermende hand van de overheid wil hebben. Net als in Europa, mensen denken niet meer na, maar herhalen wat zij op televisie te horen krijgen. Opvoeding en staatsonderwijs hebben hieraan bijgedragen. De redding vanuit de republikeinse hoek kun je vergeten. Deze partij representeert zich als een conservatieve partij, het republikeinse gedachtegoed begrijpen zij zelf niet eens. Amerika gaat naar mijn idee richting de sociaal democratie, wat dus inhoudt dat Amerika straks een tandeloze leeuw wordt.
  Ik denk dat de muur in Berlijn in de verkeerde richting is gevallen.

Comments are closed.