Bedrog-Bommel)Als u dat nog denk, lees dan onderstaand bericht van Nujij en misschien gaan uw ogen open.*****
U kunt dan tot volgende conclusies komen:*****
1. Of je accepteert en geeft toe dat Rutt c.s. beter weet wat goed voor jou is dan jezelf****
2. Of je vraagt je af of ze helemaal mesjokke zijn en dat ze nu jpuw recht op je eigen leven helemaal met voeten treden.
EU middelvinger: ‘Niks referendum, verdrag Kiev is al van kracht’
DOOR JDREPORT · JANUARI 2, 2016
In het geval dat de middelvinger van de EU u ontgaan is:

Trade part of #EU #Ukraine Association Agreement becomes fully operational today 1 January t.co/sN8pPaQ2hL
EU External Action (@eu_eeas) January 1, 2016

Let op, de EU schrijft niet dat het handelsverdrag met Oekraïne nu van kracht is geworden, nee: de EU schrijft dat het gehele vermaledijde associatie verdrag van kracht is geworden vandaag!

Mocht u nog denken inderdaad enige inspraak te hebben in onze prachtige democratie (en “demos” betekent uiteraard volk), dan is het bij deze duidelijk gemaakt door de EU dat u dat echt niet heeft. Ook niet als u er sprake van een referendum is, uw mening is van geen enkel belang. Dan resteert in de EU slechts kratos (= macht), wat gewoon betekent dat de EU ons regeert als zijnde een dictatuur.

En een fijn nieuwjaar gewenst, beste Nederlanders! En oh ja, u mag de EU nu een half jaartje regeren, gefeliciteerd Rutte!
——————-

RED: OPMERKING: NIET U mag de EU een hals jaar regeren! Rutte en consorten mogen die super toneelrol een half jaartje spelen en kaarten klaar leggen voor Angela.
U kunt beter ideeën bedenken om in het referendum op 6 april tot een denderend NEEN te komen en daardoor minstens te laten zien dat U het niet eens bent met de politieke betutteling en bedrog  die nu plaats vinden.

11 REACTIES

 1. Wat had je dan verwacht? Dat die trekpop je zou opbellen en zou vragen: “Beste Hubert, vind je het goed als ik straks naar Brussel vlieg om Oom Claude te zeggen dat hij het verdrag moet opschorten tot na het referendum hier? – neem ik gelijk wat truffels voor je mee.”

  Dit soort regentesk ongedierte is alleen gevoelig voor macht en dreiging daar mee. Niet voor redelijkheid. De halfhartige pogingen om het referendum te saboteren zeggen genoeg. Men vreest het invloedrijke Geenstijl. Maar werkelijk vrezen doet men niets, men heeft ook niets te vrezen. Anders zouden er tanks door de straten rijden.

  Duchesne [3] reageerde op deze reactie.
  ergo [5] reageerde op deze reactie.

 2. @Naam * [2]: “het invloedrijke” geenstijl is niet onafhankelijk en ook onder controle, de grens van commentaar geven door de burger word alleen wat opgerekt en geregistreerd. ook over de petitie voor vuurwapenbezit werd totaal gezwegen door geen stijl, net als door de rest van de media. Verder werd op enkle dagen hun toon over wereldpolitiek heel anders, mijn vraag aan de redactie was of er al een nieuwe eigenaar van het geheel was…. weken geleden stelde ik daar vragen over en werd direct geblokkeerd van de site, Acuut.
  Ik denk dat het een gecreeerde uitlaatklep is waarbij mensen die om actie roepen automatisch een dossier krijgen. Als het een afdeling zou blijken van de staatsveiligheidsdienst zou het mij niet verbazen, nieuwe Revu heeft zo in het verleden ook een actie georganiseerd onder leiding van staats veiligheid, destijds om te zien wie zich in Nederland wilden laten verschepen om het regime van Bouterse omver te werpen en Suriname te bevrijden. Vele goedwillende nederlanders zijn toen als staatsgevaarlijk in de dossies van de BVD Gekomen. Het falen van overheidsbeleid en coruptie word structureel door statsveiligheid gecorigeerd, waa nodig word politiek ingegrepen, meestal met tussen personen. Het anti facistisch front bijvoorbeeld werd jarenlang aangestuurd door een agent van staatsveiligheid, wat inhoud dat mensen misdrijven tegen personen, politieke en particulieren organisaties en feitelijk de samenleving pleegden op aanwijzingen van Staatsveiligheid. Dus hoe kun je nog spreken van democratie als we al ruim 20 jaar in eenverkapte politiestaat zitten waar mensen voor eencarriereverbetering hun morele afwegingen door de wc spoelen en het bedrijfsgeloof aannemen. Wat je zelf kunt doen is uit deze samenleving stappen, heb je goede vakkennis dan zijn er nog landen die wel voor hun burgers opkomen en graag ggemotiveerde burgers zien instromen. Voor een verandering in de Nederlandse politiek moet je niets verwachten vanuit de huidige partijen, mar mischein wel van de Turkse partij die bij de volgende verkiezingen 15/20 zetels haalt….misschien wel het dubbele daarvan. want als er in october 2016 80 miljoen turken toegang krijgen tot de EU en er gaan wonen krijgen die ook stemrecht. In Maart 2017 kan er in Nederland een bevolkingsgroep zijn die uit 3 miljoen stemgerechtigen bestaat en zichzelf op de islam baseert. dan veeg je met de eigen regels de autochtone bevolking gewoon weg. en zo snel kan het gaan, als de Turkse delegatie uit de kamer hun zaken landelijk in orde hebben. werkelijk zo snel…….

 3. Ik weet wel zeker van niet! Politici hebben de kiezer alleen nodig om op het pluche te komen. En dat doen e door hele en halve leugens, bedreiging en manipulatie.
  Dus waarom zou de kiezer zicj iets van de politiek aantrekken?

  Naam * [6] reageerde op deze reactie.

 4. @ergo [5]:
  Ik kan de foto niet zo snel terug vinden. Dus hier een beschrijving:
  Soldaat op driewiel fiets, deze trekt een aanhanger voort met daarop een andere soldaat + machinegeweer (op water waarschijnlijk)…

  @Ruud [4]:
  Ik heb Geenstijl niet zo hoog zitten. Het is raar dat buitenlanders opeens zomaar stemrecht krijgen. Bij de laatste landelijke verkiezingen waren er ook allerlei verhalen over Roemenen en Polen die een paar maanden ingeschreven stonden en gelijk een stempas opgestuurd kregen.

 5. Ik ga op 6 april 100% zeker NEE stemmen, dus tegen het associatieverdrag met Oekraïne.
  En ik weet nagenoeg zeker dat het overgrote deel van de stemmers dat ook gaat doen.
  Als de opkomst voldoende hoog is, is het referendum geldig. En dan ben ik benieuwd of het kabinet de uitslag naast zich neer durft te leggen; want daarmee bewijzen ze zelf hun ondemocratisch gehalte.
  En dat zal beslist gevolgen hebben bij komende verkeizingen.

  Hub Jongen [8] reageerde op deze reactie.

 6. Het verbaast mij enorm dat politici wegkomen met het totaal niet nakomen van beloftes.
  Ik heb in de detailhandel gewerkt en het aantal mensen dat ronduit agressief reageert als je een artikel uit de folder niet meer in voorraad hebt heeft mij ook altijd verbaast. Of een prijs die hoger uitpakt was ook zo`n reden het verkopend personeel ronduit onbeschoft te bejegenen.
  Hier gaat het indirect om heel veel meer poen, maar je hoort praktisch geen verzet. Ja, een beetje diarree in de cloud.
  Een woord: onbegrijpelijk.

 7. De uitspraken van Nederlandse en de meeste buitenlandse politici zijn natuurlijk alleen geldig tijdens verkiezingstijd. Zo gaat dat.

Comments are closed.