Vladimir Putin, leider van de vrije wereld

5 REACTIES

  1. @Hub Jongen [1]:
    Is dat niet de ironie? De wereld is zo onvrij geworden dat het staatshoofd van het minst-onvrije land nu de titel “leider van de vrije wereld” kan krijgen.

    Over vrijheid gesproken: wordt het niet eens tijd dat De Vrijspreker een SSL-certificaat installeert? Dan krijg je zo’n hangslotje linksboven in je webbrowser als je De Vrijspreker bezoekt. WordPress ondersteunt dat (al is mijn eigen WP kennis beperkt). Met SSL is het schrijven, zoeken en vooral reageren een stuk anoniemer. Ik steek mijn welgemeende middelvinger op naar Big Brother en zijn grauwe knechten, maar andere bezoekers zullen het fijn vinden. Google waardeert het ook, het vergroot je ‘ranking’ in de zoekresultaten. Uw Webmeester kan er meer over vertellen.

  2. Aanbevolen literatuur ‘ Zijn zij nou gek of zijn wij het? Ruslands actuele geschiedenis en de westerse verslaggeving hiervan. ‘Ruslanddeskundige’ M.ter Haar bespreekt hier de westerse perscommentaren over het Rusland van Poetin en toetst ze aan de realiteit.

Comments are closed.