Dan is zo’n MWO toch weer een stuk goedkoper.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

12 REACTIES

 1. Nu gebruiken we massa vernietigingswapens in Syrie om de Turken te helpen de Koerden uit roeien en om Saudie Arabie de kans te geven de Shiïeten en de Christenen het land uit te krijgen. Wanneer wordt in de media duidelijk gemaakt dat bommen gooien altijd mensen raken die niet geraakt zouden moeten worden.
  We krijgen nu gelukkig geen klachten over post traumatische ervaringen van onze overgevoelige helden. Misschien wel een burgeroorlog met onze nieuwe ingezetenen die zich willen wreken op wat Syrie aangedaan is door Obama cs.

  Dieuwer [7] reageerde op deze reactie.

 2. @Scrutinizer [1]:
  zeg maar gerust een devaluatie van ongekende orde.

  Men had de orde beter aan het productieve deel van het NL volk (ook een minderheid tegenwoordig) kunnen uitdelen, die hebben er immers voor betaald.

  Of zijn medailles per definite altijd voor parasieten?

 3. De insiders weten al jaren en jaren dat onze? Roverheid helemaal niets over heeft voor onze jongens.
  Ze worden in de steek gelaten, met de nek aangekeken.
  Terwijl onze? Roverheid miljarden en miljarden verbrast aan buitenlanders, miljoenen en miljoenen economische profiteurs komen hier binnen.
  Dat mag wat kosten, en werkelijk heel Nederland word vol geplempt met AZG`s.
  Dat multikulti is ook mislukt, als er een allochtoon was met problemen sprong er een heel leger hulpverleners er op.
  Lijkt veel dat onze? Roverheid geen ruk geeft om het eigen volk.
  Sterker nog het zal ze een worst zijn, gezien dat Nederland vol loopt met economische profiteurs die per figuur 36000,- EURO per jaar kost.
  Die komen nooit aan de bak.
  En nu is Spekman PVDA ff de weg kwijt, en verketterd hij Wilders.
  Voorspel voor een wilde verkiezing??

 4. Sukkels, moorden in opdracht van een stel stropdassen dat zelf te bang is om de deur uit te gaan. En dan betaald krijgen van belastinggeld dat is afgepakt van brave slaven die niets met geweld te maken willen hebben. Fucked up world….

 5. Mij is geleerd dat, verliezende legers aan hun soldaten medailles en oorkonde uitdelen om hun moraal op te hogen.
  En dat landen die inzien dat hun handelen in de wereld geen vrienden opleverd maar vijanden andere landen aan zich bind middels verdragen over handel die andere vijandige landen buitenspel zet.
  Helaas beide werken niet, het verliezende leger verliest het toch en de verdragen stellen na enige tijd niets voor omdat deze landen die deze verdragen overeen komen de bezitters zijn van de verliezende legers.
  Denk aan TTP, TTIP NATO enz.

 6. De Libanon veteranen zijn in een heel PTSS-gevoelige situatie neergezet, een slagveld waarin ze niks mochten doen dan kijken, terwijl ze constant in een dreigende situatie zaten. In Afghanistan zal het ongetwijfeld ook een slagveld zijn, net zo goed, maar daar mochten ze meer, dat was naast alle opbouwende activiteiten toch duidelijk een vechtmissie. Ik verwacht dat als de Libanon-veteranen hun claim gehonoreerd zien, er ook een rechtsgrond is vanuit de juridische praktijk, voor een andere soortgelijke situatie voor de Blauwhelmen: Bosnië.
  Ik vind het onjuist om te suggereren dat soldaten de dommerikken zijn die zich door stropdassen ergens naartoe laten sturen, het probleem ligt toch een stuk genuanceerder. Je kiest om in een leger te gaan voor any soort conflict, je weet dat van tevoren niet. Het kan net zo goed een optreden zijn dat totaal niet lijkt op dat van de blauwhelmen indien nodig.

 7. De collectieve medaille is net als het jaarlijkse lintje een vorm van mensen binden, in dit geval een legereenheid. Die loyaliteit heeft de overheid keihard nodig want men wil de eigen burger kapotmaken. Zonder hulp vanuit leger en polite kan dat niet, net als de burger de regering niet zonder hulp van leger en politie kan opruimen. Dus begint men nu de loyaliteit te kopen. Medailles zijn de goedkoopste vorm, straks komen daar extra medische zorg, een renteloze hypotheek en belastingvoordeel bij, en het recht een wapen te dragen. En zo heeft een klein stukje van de bevolking straks veiligheid gekocht met het geld van alle burgers en zo leeft straks een iets groter deel van de bevolking in veilige omgeving emt betere voorzieningen. Want die agenten en militaren zullen vermoedelijk moeten verhuizen naar gebieden waar de machthebbers en hun kringen wonen. En zo krijg je enkele beschermde woon gebieden waar het goed vertoeven is, de rest van de bevolking mag op zijn Braziliaans gaan leven, met de dood bij iedere stap. En dat is de oplossing die men heeft voor de crisis, een soort hondengevecht dat men vanaf een hoge toren kan gadeslaan.

Comments are closed.