vr-s04e07Iedere zondagmiddag vanaf 17 uur is er weer een nieuwe aflevering van vrijheidradio op Revolution FM.

Uitzending gemist? Luister dan terug via Mixcloud,Archive of download de uitzending als podcast via de iTunesstore (hier de rss feed voor wie geen iphone heeft)

In deze aflevering van Vrijheidradio praten we met Otto Vrijhof over de LP in de VS en over de ontwikkeling van de libertarische beweging in Nederland de afgelopen 40 jaar.

Met Lukas teilema hebben we het over de LP in Katwijk. Marinus v/d Wal, Jurjen Koopmans en Johan Jongepier nemen het nieuws door en Henk heeft een column over iemand de dood toe wensen via Twitter.

Nieuwsberichten:

Iedere zondagmiddag vanaf 17 uur is er weer een nieuwe aflevering van vrijheidradio op Revolution FM.

Uitzending gemist? Luister dan terug via Mixcloud,Archive of download de uitzending als podcast via de iTunesstore (hier de rss feed voor wie geen iphone heeft)

3 REACTIES

  1. Onder de indruk van de manier waarop de overheid zich kwetsbaar op durft te stellen door bekend te maken niet te weten wat de extra investering in de belastingdienst oplevert.

  2. Jammer dat de politieke partijen steeds leger lopen. Ik herken dat beeld niet. Veel vrienden van me doen hun kinderen voor hun zestiende verjaardag het lidmaatschap van een politieke partij cadeau. Een stukje bildung waarmee je de jeugd leert om te werken aan maatschappelijke betrokkenheid. Alle partijen zijn natuurlijk toegestaan, kinderen moet je niet indoctrineren.

    Naam * [3] reageerde op deze reactie.

  3. @hoogleraar Internationale Belastinginspiratie [2]:
    Die worden wel op school geïndoctrineerd. Wij verkeren in andere kringen want ik ken niemand die zijn kinderen lid maakt van een politieke partij. Of men durft er niet voor uit te komen en terecht, want dit is kindermishandeling. Een beetje puber bepaalt zelf wel waar die lid van wil zijn.

Comments are closed.