To pay, or not toupee, that’s the question.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

3 REACTIES

  1. Trump brengt het slechtste in de natie naar boven. Maar Hillary is alleen maar populair omdat mensen een afkeer hebben van Trump. Ik zie maar een oplossing om uit deze politieke impasse te komen: Michelle Obama moet zich kandideren. Zij heeft het de geweldig gedaan als Flotus en heeft acht jaar bij haar man mee kunnen kijken hoe je de VS bestuurt. Een betere leermeester is er niet. Om de toekomst van de VS dan voor 100 procent te verzekeren kan ze het best Barack als haar running mate kiezen. Dat zal drie staatsrechtelijke unica voor de VS opleveren: de meest klinkende verkiezingsoverwinning ooit, de eerste vrouwelijke president, en de eerste vicepresident die daarvoor president geweest is.

    Weet iemand of de grondwet di toestaat?

    ergo [3] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.