https://www.youtube.com/watch?v=EXKA6pE09eU

2 REACTIES

  1. Interessante video. Zet dit soort ongedierte maar zo veel mogelijk in de schijnwerpers.

    Maar als het waar is dat een alternatief blank wijf de “Black Lives Matter” staat te regelen en commanderen is dat gewoon te grappig voor woorden.

  2. Heeft dit te maken met de anti EUropa regering in Polen, waarbij de frustraties bij de VS neppe joden ze van de muil glijden? Idem als bij Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, het uitschot der aarde probeert de wereld in HUN ongeluk te storten, maar een Rus is geen Chinees, een Chinees is geen Indiër en de neppe VS joden vallen daartussen te veel op omdat ze wel erg veel licht geven in het duister.

    En de wereld aandelenbeurzen moeten omhoog, omdat anders Killery Clinton history is. Na een marionet moslim neger wil de VS nu een marionet psychopaat wijf zonder ballen in het hoofd als president? Wat een zieke wereld is het daar aan het worden, één die zijn laatste rondjes draait en de kogellagers beginnen droog te lopen….Daarom, EUropa moet leeg worden gezogen, zo overleeft de parasitaire VS.

Comments are closed.