VolksverlakkerijimagesDat het Nederlandse volk belazerd wordt door de overheid hebben we al vele malen aangetoond. Mar als het CentraalPlanbureau een bericht uitgeeft als het volgende, moet je wel echt opletten:*****
CPB: Brexit zal vooral Nederlandse economie hard raken*****
Verder lezen zegt dan:****

Mochten de Britten op 23 juni besluiten om uit de Europese Unie (EU) te stappen, dan  is Nederland een van de voornaamste slachtoffers. Het kan tienduizenden banen en vele miljarden euro’s gaan kosten.

Dat schrijft het Centraal Planbureau (CPB) in een onderzoek dat donderdag is uitgekomen. Een Brits vertrek zou Nederland relatief hard raken, omdat de Nederlandse economie sterk is verweven met die van het Verenigd Koninkrijk.

In deze publicatie wordt niet gesproken waaruit een verlies van €10 MILJARD precies bestaat. Wel dat het “zou kunnen optreden”.

Ook over hoeveel jaar dit bedrag wordt uitgesmeerd. 15 jaar?

Bedenk verder dat alle verliezen ontstaan door nieuwe overheidsmaatregelen.
Als de overheden geen nieuwe invoerkosten gaan maken, en gewoon doorgaan zoals nu, dan zullen er geen nieuwe verliezen komen.

Maar nieuwe Nederlandse (wraak) overheidsregels zijn niet onwaarschijnlijk. Frankrijk heeft die zelfs al aangekondigd!

Weten dat je door “je eigen”  overheid belazerd wordt, is een rot gevoel. Maar als je het weet, druk dat gevoel dan niet weg; dan zit je ook nog jezelf te belazeren!

Het is voor Nederland belangrijk dat BREXIT door gaat. Immers dat zal de kans op het slagen van NEXIT beslist vergroten en de Nederlanders meer hoop geven dat ze nog eens ooit hun soevereiniteit terug kunnen krijgen.

26 REACTIES

 1. Het CPB is zo links als wat, is ook PVDA bolwerk net als diverse andere.
  Het is allemaal flauwekul wat die EU proleten roepen.
  Ze zijn allemaal bang dat hun RIANT BETAALD BAANTJE ( notabene door ons allen opgehoest in Europa ) gaat verdwijnen nadat de zaak geklapt is!
  We moeten terug naar b.v. de EEG, gewoon net als voor die verfoeide EU tijd handel met elkaar bedrijven.
  Ging heel goed, en gaat weer heel goed na dat EU gedonder waar wij het Europese bevolking helemaal niets aan hebben!
  Dat EU is een religie geworden, als de zaak niet lukt gaan we allemaal……………..vul maar in.
  Vroeger, heel vroeger kwam je niet in de hemel als je niet betaalde.
  Er is werkelijk niets veranderd!
  Uit de EU, en wel NU!!

 2. Europa moet (onder gezag van Zwitserland) zo arm mogelijk gemaakt worden en zoveel mogelijk tweestrijd tussen bevolkingsgroepen worden gecreëerd. Europa is namelijk (weer) aan de beurt voor een groot bloedritueel waar duistere entiteiten zich weer heerlijk mee kunnen voeden. Hier moeten een aantal landen aan meewerken die Europa helpen dit bloedritueel te bewerkstelligen. Deze landen moeten dus zelf niet geheel ten onder gaan aan armoede en terroristische aanslagen, want Zwitserland heeft deze landen nodig bij hun duistere plannetjes. Bij de aanslag op MH17 is Nederland als het ware gedwongen met de Zwitserse terroristen te gaan samenwerken. Omdat Nederland talent heeft in transport, organisatie en administratie zijn ze een goed pion in de duistere agenda van de Zwitserse Tempeliers.
  Een land als Engeland en Nederland gaan straks de rest van Europa naar de afgrond helpen, of zijn daar eigenlijk al een poos mee bezig.
  Deze landen zullen (waarschijnlijk) vlak voor de ellende uitbreekt in Europa uit de EU stappen zodoende niet door hun eigen misdaden te worden bedolven.

  Octo Gone [4] reageerde op deze reactie.
  Mavado [5] reageerde op deze reactie.
  Basko [11] reageerde op deze reactie.

 3. Grappig dat de Nederlander wordt aangesproken op BREXIT.
  Alsof de Nederlander er iets aan kan doen als de Britten uit de EU stappen.

  Maar misschien komt het bij het CPB stiekem wel goed uit en gaat de Nederlandse economie helemaal niet zo goed als Rutte ons wil doen geloven.
  Dan kan hij altijd nog roepen: “ik heb het toch gezegd? De schuld van de Britten”.

  Ik ben in 70 jaren wijs geworden en heb geleerd om alles wat Overheden beweren met een fikse portie argwaan te bekijken.

 4. @Limon & Nada [2]: Ja zeker, in Zwitserland is het Nazisme ontstaan. Kijk maar naar de naam Auschwitz a.k.a. Aus-Schwitzerland.

  2e wereld oorlog:
  Eerst werd de Joodse bevolking stelselmatig in Duitsland en Europa binnen gelaten. Toen werd het Duitse volk tegen de Joden opgezet en uiteindelijk werden de Joden ritueel geofferd aan de Zwitserse occult en hun demonische heersers. Ze werden opgepakt, vernederd en vermoord. Iets waar deze duistere occulte groep zich met veel plezier tegoed aan deed/doet.

  Datzelfde doen ze nu nog een keer maar dan in Europa en Amerika welke de Nazi’s gewoon onder controle hadden/hebben maar nu niet met de Joden maar met de moslims. Eerst worden de moslims stelselmatig binnen gelaten en het Europese en Amerikaanse volk tegen de moslims opgezet. Dan roept het volk om een oplossing tegen het islam-probleem en tadaaaa dan komen de Nazi’s weer tevoorschijn.
  In een andere gedaante natuurlijk, maar ze zitten er gewoon achter.
  De Nazi’s zijn nooit weggeweest, ze liepen tussen ons en vermomd als gewone burgers, en deze Zwitserse Nazi’s kunnen als de beste een geheim houden.

  Moslims worden opgehitst om de strijd aan te gaan tegen die arrogante westerlingen en door de angst en woede helpt het blank westerse Europese en Amerikaanse volk deze Nazi’s aan het roer. De Europese Unie is maar een speeltuin vergeleken de superstaat die de Nazi’s dan willen implementeren. Iedereen is tegen de Europese Unie en dat doen ze expres, zodat iedereen straks gaat roepen om een ander kracht.

  Het volk keurt deze andere superstaat dan goed om het moslim-probleem op te lossen en de Nazi’s kunnen dan beginnen met hun rituele offering waarbij de moslims massaal worden opgepakt, vernederd en vermoord en hebben ze hun rituele offer en plicht aan hun demonische heersers weer voldaan.

  Deze Zwitserse satanische orde heeft een enorme dorst naar bloed.
  Ze kunnen niet wachten, ze zijn zelfs ongeduldig. Een ritueel waar miljoenen mensen worden gedood en geofferd is iets waar ze het allemaal voor doen.

  Mavado [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Limon & Nada [2]: inderdaad, in Zwitserland zie je overal die occulte symboliek. En ze willen niks weten van alle buitenlanders, ze discrimineren iedereen die geen Zwitser is, ook niet als je als blanke uit Europa komt dan pesten ze je daar weg. Echt een duister volkje die Zwitsers. Ze zijn zogenaamd neutraal, maar dat is niet in hun houding en mentaliteit te merken.
  Tijd dat daar eens wat meer focus op komt, die Zwitsers hebben een hoop te verbergen. btw Prins Bernhard was toch lid van de Zwitserse tempeliers? En Bernard was ook een nazi!

  Limon & Nada [12] reageerde op deze reactie.

 6. @Basko [11]: absoluut, als je wat gedegen onderzoek doet leiden alle wegen naar Zwitserland en vallen er een hoop puzzelstukjes op hun plaats.

 7. Zou het niet eerder andersom zijn? Juist door die sterke verwevenheid zal het voor NL vrijwel geen of juist voordelige gevolgen hebben. Het is weer het zelfde liedje. De EUfielen trekken weer de angstkaart. Afgezien daarvan zie je steeds duidelijker dat BREXIT iedere keer weer wordt geframed als negatief. Als fan van Nigel Farage vindt ik het wel jammer dat de campagne VOOR een BREXIT zo rommelig en onsamenhangend verloopt.

  Voor de complotdenkers: Ik hou van complottheorieën, ze houden je scherp en waakzaam. Er zijn echter genoeg sites waar je daarmee terechtkunt. Er zijn hier mensen die de vrijspreker graag een beetje objectief houden.

  Namaste

  Mavado [14] reageerde op deze reactie.
  Limon & Nada [17] reageerde op deze reactie.

 8. Nederland is ook buiten de EU (evenals de BRD, maar dit is acceptabeler, want de duidelijke verliezer van WOII, waartegen Nederland zich juist uit alle kracht verzet heeft) een vazalstaat van de USA en GB. U bent namelijk nooit bevrijd en de soevereiniteit is nooit op reguliere wijze weer overgedragen aan het Nederlands bevoegd interim gezag, zoals prins Bernhard c.s. tezamen met de veiligheidsdiensten van genoemde staten u wel wilde doen laten geloven in 1945.

  Door de vlucht van Wilhelmina, hiertoe gebrainfuckt door Nazi juridisch referendaris Bernhard of niet, bent u namelijk een provincie van Duitsland geworden en daardoor mede de verliezende partij.

  Dank u wel Oranje. Oranje boven (en u eronder)!

 9. @Pendragon [13]: Ben je als insider ook een complotdenker? Trouwens alle complot-websites zijn gecontroleerd, zodat de kritische denker door de bomen het bos niet meer ziet. Ook mensen die gedegen onderzoek doen worden zo in de complot-hoek geduwd. Ik weet precies hoe dat trucje werkt.
  Normaal gesproken laten de mensen hier elkaar in de waarde en wordt er hier op vrijdenker.nl nauwelijks geridiculiseerd om welk ‘complot-theorie’ dan ook, maar toevallig nu ik over de Zwitserse Tempeliers begin verschijnt er ineens commentaar die mijn wetenschap over deze occulte Zwitserse orde als complot-theorie weg zet. Jaja, wat mij betreft is alles behalve toevallig !
  Maar ridiculiseren jullie de boel maar helemaal plat, de waarheid komt toch wel naar boven.

  Pendragon [24] reageerde op deze reactie.

 10. Bernhard heeft zich onmisbaar weten te maken bij de geallieerden (hoewel bij hen bekend als rabiate Nazi uit de diepste krochten van de Nazi spionage- en “veiligheid”sdiensten) door het oude, ziek idolate Oranje netwerk binnen het staatsapparaat te misbruiken om de geallieerden met zware, tegen alles en iedereen (!) gerichte en precedent scheppende oorlogsmisdrijven als absolute immense, ja duivelse horror-crime “Dresden” weg te komen en te blijven komen (wie is er ter verantwoording geroepen voor deze ondenkbare gruwel-slachting van een complete stad???).

  Hier zie je hoe deze verraders en beulen van het menselijk geslacht ongestoord steeds verder kankeren (onder dekmantel van goede bedoelingen met de mensheid…..zie Dresden 13/14 februari 1945) in een stukje van Ben Jager op Boinnk:

  http://boinnk.nl/116181/de-wereld-door-de-bril-vanben-jager/

  Limon & Nada [20] reageerde op deze reactie.

 11. Zie mijn bovenstaande reacties.

  De kolossale ‘psy-op’ met misbruik van staatmacht en middelen rond de ondenkbare en kolossale Dresden Affaire, komt ook uit de koker van deze “illustere karakters” die het goed met u voorhebben…….

  Had iemand het door dat sinds 1945 rond “Dresden” een immense “psy-op” van onze “bevrijders” aan de gang is…… van verzwijgen/onder de pet houden, bagatelliseren, de feiten verdraaien/vervalsen, de (de doden benijdende) “overlevenden” die intelligent en dapper zijn, ijskoud verder de grond intrappen en de vele, vele gruwelmoorden op burgers daar ontkennend?

  Eerlijk zeggen….

 12. @Onno [18]: Zwitserland had en heeft zijn pionnen overal zitten, Zwitserland is het centrum van het kwaad. Bijv. van de Amerikaanse geallieerden was Eisenhower president, maar Eisenhouwer was een Zwitser. De naam Eisenhower zegt het al. Churchill was ook een Zwitserse Tempelier. Dus overal die link naar Zwitserland. Ook Hitler was een Zwitser, Kim Jong-Un zat in Zwitserland op school. Poetin laat zijn vrouw bevallen in Zwitserland en komt er graag op vakantie. De paus heeft de Zwitserse Garde, die hem bewaken enz enz. En zo laten die Zwitsers overal in de geschiedenis hun merkteken achter een komen ze er altijd mee weg, zelfs de moordenaar op Abraham Lincoln was een Zwitser. Ze zijn het enige land ter wereld (zogenaamd) neutraal, maar hoe kan het dan dat je als neutraal land overal in de wereld je pionnetjes hebt zitten.
  Zwitserland is het enige land met een vierkante vlag en dan met het satanische rood met een dik wit kruis erin (een kruis staat voor de bron der beperking). Alle corrupte bankiers komen uit Zwitserland en al het geld en goud ligt in Zwitserland opgeslagen, ik kan eindeloos doorgaan. We hebben hier te maken met de Octagon Groep, de aller grootste maffiabende ter wereld, die stelselmatig ellende trapt in de wereld en hele landen en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet, zodoende er flink aan te kunnen verdienen. Dat is de Zwitserse cultuur waar we het over hebben, en iedereen lijkt de andere kant op te kijken.

  dr. heinz [21] reageerde op deze reactie.

 13. @dr. heinz [21]: Wat?… moet ik de Zwitserse geboorte acte van Eisenhower onder je neus schuiven ofzo. Alles wat ik zeg is met gedegen onderzoek te vinden.

  Ik heb deze website een tijd in de gaten gehouden en heb eens bijgehouden hoe vaak iemand met de gekste verhalen wordt gewezen op zijn/haar complotdenker-gehalte en hoe vaak er om bewijs wordt gevraagd telkens er er een mogelijk complot-feitje werd benoemd. Het viel me op dat dat juist niet ter sprake was op deze website. Mensen werden vrij gelaten in hun commentaar. En dat maakte het interessant voor mij om over de Zwitserse Tempeliers te beginnen.
  Mensen die bijvoorbeeld over het Zionisme beginnen of de gekste redenen hadden waarom de moslims Europa worden binnen gesmokkeld of de raarste verhalen over wie er achter de Europese Unie schuil gaat enz, dan kunnen de vrijsprekers op deze website gewoon hun gang gaan zonder tegencommentaar dat ze voor complotdenker worden uitgemaakt en het verzoek of ze maar even met bewijs willen komen. Noem ze maar op, alle verhalen zijn de revue gepasseerd zonder dat de vrijspreker zich ineens moest verdedigen of hij/zij een complotdenker is. Dat maakte deze website interessant.
  Maar ik wist dat dat niet lang zou gaan duren voordat ik over de Zwitserse Tempeliers zou beginnen… en ja hoor, daar zijn ze ineens uit het niets, de geïrriteerde commentatoren die wel even denken mijn commentaar te kunnen dwarsbomen. Hoe opvallend is het. De heren van commentaar die hun Zwitserse meesters willen verdedigen door al het commentaar wat die richting op wijst de mond te snoeren.
  En weet je waarom, omdat dit de waarheid is wat ik zeg, want ik weet namelijk dat het zo is en dat het centrum van manipulatie en bedrog in Zwitserland zit.
  En geïrriteerd raken op mij heeft geen enkele zin want steeds meer mensen gaan deze Zwitserse deceptie doorhebben en alles wat daar achter dat rookgordijn bevindt. Er is geen geen ene bal wat je er aan kan doen om dat tegen te houden …. i rest my case.

  Mavado [23] reageerde op deze reactie.

 14. @Limon & Nada [22]:
  Ik heb me wat verdiept in de door jou aangedragen “feiten” en ben zelfs achter hun geheime plan gekomen:
  Ze gaan heel nederland bestrooien met zwitserse kaas, zodat niemand meer zaken met ons wil doen omdat we stinken.

 15. @Limon & Nada [17]: Beste Limon & Nada,
  Laat me beginnen met vast te stellen dat ik nergens de intentie heb om u te ridiculiseren, mocht u dat wel zo voelen dan hoop ik dat u mijn excuses wilt aanvaarden.

  Ten aanzien van de Orde der Tempeliers; ik ben geen insider zoals u dat wel bent en kan dus onmogelijk een oordeel geven over deze Orde. Ik weet niet beter dan dat er duizenden Ordes zijn die allemaal hun eigen riten hebben. Voor zo ver ik het kan overzien zijn dit ongevaarlijke studentenclubs voor senioren, maar dat komt natuurlijk omdat ik niet ben ingewijd. Het kan een dekmantel zijn voor duistere zaken.

  Het feit dat u mij wegzet als iemand die ridiculiseert stoort mij echter wel. Ik pretendeer een open geest te hebben en neem graag kennis van allerhande zaken. Dat er dingen zijn die mijn belangstelling even hebben, om vervolgens als “niet interessant voor mij” af te doen, kunt u mij toch, hoop ik, niet kwalijk nemen. Dat is immers mijn goed recht als vrij man van goede naam. Zoals ik uw gedachten en geschriften respecteer, zo verwacht ik dat zelfde als tegenprestatie van u.

  Het enige wat ik u als gedachte zou willen meegeven: De Vrijspreker is een blog waar we vrij met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Ik moet er dus op bedacht zijn dat er mensen zijn die het niet met mij eens zijn. Wellicht kan ik iets van die mensen leren. Uw vooringenomen stelling met betrekking tot de Zwitserse wereldregering kan dus rekenen op een kritische houding van sommige mensen.
  Bent u niet bereid om te gaan met kritiek, dan is dit blog mogelijk niet het beste blog voor uw ideeën.

  Dat gezegd hebbende wil ik benadrukken dat ik – net als u – de overtuiging heb dat er roverheidscomplotten gaande zijn. Ik noem als voorbeelden: de strijd tegen drugs, de strijd tegen IS, 9-11, MH17, het HIV virus en ga zo maar door. Ik vraag me alleen wel in alle oprechtheid af of de door u genoemde Orde daar een rol van betekenis in speelt. Ik weet het gewoon niet m’n beste.

  Namaste

  Hub Jongen [26] reageerde op deze reactie.

 16. Ik zou gewoon op tijd m’n pilletje nemen als ik jou was.

  Voorlopig zijn deze ” moslim slachtoffers ” de enigen die ONS afslachten, beoorlogen, en onze cultuur in gevaar brengen. Dit alles met stevige medewerking van de landveraderlijke elite.

  Er is dus idd een complot, dat is tegen ONS gericht, niet tegen “zielige moslims”

 17. @Pendragon [24]:
  Goed gesteld Pendragon. ik vind ook dat je open moet staan voor alles, maar alleen aannemen als er bewijzen zijn.
  Limon en Nada vertelt aardige interessante dingen, leuk om je te realiseren, maar dat de Paus een Zwitserse Garde heeft, is geen bewijs dat een Tempeliers-otde een wereldcomplot speelt.
  En helemaal niet dat ze de invloed daarvoor hebben.

Comments are closed.