7 REACTIES

 1. Milo geeft aan dat Twitter censuur een falen van de vrije markt is en Jeff geeft totaal geen weerwoord. Daarna praat Milo over weglopende klanten en de kelderende beurskoers en zelfs dat kopt Beff Jerkwick niet in. Wat een prutser.

  Naam * [2] reageerde op deze reactie.

 2. Ik krijg soms spam van Jeff. Spam over of ik mij wil ehhh, moet, abonneren op zijn sneue ‘shemitah’ blaadje. Want anders mis ik de 7x7x7 geheime geheimen over hoe ik slapend rijk kan worden tijdens de komende machtsgreep van de Bilderbergers, Vrijmetselaars en natuurlijk (altijd maar weer) dE jOdEn !!!11!!

  @Hijseenberg [1]:
  De video moet ik nog bekijken. Beff Jerkwick (LOL) lijkt aan ‘libertarische correctheid’ te lijden. Er is een complex maatschappelijk probleem > “simsalabim, een portie vrije markt er over, en opgelost!” > Is het niet opgelost? Niet zo negatief denken hoor…

  Seneca [3] reageerde op deze reactie.
  Perspectief [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Naam * [2]: Verbazingwekkend waarom mensen denken dat alles opgelost moet worden door iemand anders als henzelf en altijd weer vragen om een masterplan, er is geen masterplan. Als je een masterplan wilt moet je gaan stemmen op een politicus. Dan krijg je je plan en je master.

  Naam * [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Seneca [3]:
  Dank voor de gevatte (kuch) ad hominem en maak je maar eerder zorgen om je eigen “lol in het leven”, etc., dan om mij.
  Ik hoef mijn vrienden niet op te lichten om geld te verdienen. Of het aluhoedje-evangelie te preken.

  @Perspectief [4]:
  Helemaal mee eens. Veel mensen lijken niet zonder die “master” te kunnen. Daarom duldt de politiek geen concurrentie.

  De video ga ik zo bekijken. Raar dat Milo opeens uit de kast komt als ‘anarchist’ nadat hij “daddy” Trump vorige week de hemel in prees.

  Naam * [6] reageerde op deze reactie.

 5. Inderdaad leuke video. Jammer dat die van januari is. Milo Yiannopoulos is nu helemaal van Twitter verbannen omdat hij een ‘onaardige’ recensie over een niet leuke namaakfilm schreef. Google er maar op.

  Misschien dat ik volgend jaar ga kijken bij Anarchapulco. Als dat net zo’n slappe hap is als The Dollar Vigilante (tip: niet abonneren) of die Shemitah dan kun je altijd nog op het strand gaan liggen met een lekker ordinaire cholla aan je zijā€¦

Comments are closed.