Nigel is ooit begonnen. En wel 23 jaar geleden. Een video van anderhalve minuut, wie had gedacht dat deze jongeman zou doorzetten en de EU op haar grondvesten zou doen trillen?

9 REACTIES

 1. 23 jaar geleden, toen hij nog een broekie was bij de vrijmetselaarij. Nu hij zijn taak heeft verricht om op theatrale wijze de van te voren geplande en door de top-aristocratie goedgekeurde (laten-we-net-doen-alsof-we-graag-binnen-willen-blijven) exit uit de EU, treedt hij af om een machtsvacuüm een kans te geven en krijgt als beloning een top positie binnen een multinational.

  Job well done.

  Mavado [1] reageerde op deze reactie.
  Mavado [1] reageerde op deze reactie.
  Raymond V. [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Raymond V. [2]: Ja stel je voor dat ik Farage en de vrijmetselarij in 1 regel durf te benoemen.

  Ooh ja, natuurlijk, we moeten allemaal geprogrammeerd worden dat de vrijmetselarij een gezellig clubje is waar ze alleen maar gezellig thee drinken met z’n allen en verder helemaal niet overal hun mannetjes hebben zitten die de opdracht hebben om aan beide kanten van het schaakspel te gaan lopen stoken. Ik mag geen roet in het eten gooien en al helemaal geen waanbeelden onderuit halen. Ja sorry, dat was ik even vergeten.

  Raymond V. [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Raymond V. [6]: goed filmpje.

  Ooh its such a nice attack… wink wink. Rode gordijnen aan de zijkant en mooie rode tekstbalk, staat mooi bij zijn zwarte pakkie… wink wink. EU vlag er nog even bij. En dan de tekst LIVE in de linkerbovenhoek (live omkeren en je krijgt EVIL).
  En ze laten je nog weten dat er 77 mensen zijn omgekomen, dat getal 77 is voor insiders een teken dat de aanslag vanuit hun zelf gecoördineerd is. En hoe handig, hij verlengd alweer direct de noodtoestand want terwijl de aanslag nog maar net voorbij is, weten ze zonder enige vorm van onderzoek al precies hoe de vork in de steel zit.

  En kijk nou eens naar die video en zet het geluid dan uit.
  Moet je ‘m zien staan dan , geen enkele emotie, geen empathie niks. Hij probeert er zelfs nog bij te lachen. Als je er naar kijkt met het geluid uit lijkt het wel een kersttoespraak.

  Echter zijn er net 84 mensen platgereden door een vrachtwagen.
  Zie je hoe ze ons subliminaal programmeren door langs de woorden heen een beeld van: joh-er-is-niks-aan-de-hand-gewoon-blijven-lachen beeld te geven.

  It’s a nice attack, its all nice and dandy.
  yeah right

  Raymond V. [8] reageerde op deze reactie.

  ***Bericht van de moderator***
  Dit is de laatste keer dat ik het kapen van een artikel naar de onderwerpen subliminaal en kleurcoderingen toesta. Indien u het nodig acht uw fixatie op die onderwerpen ten toon te spreiden, nodig ik u van harte uit om een artikel over dit onderwerp in te sturen naar info@vrijspreker.nl en bij geschiktheid plaatsen wij dit dat. Zodat u in dát topic uw “ei kwijt kunt” en niet alle andere topics kaapt met het Niburu-gezwam. Bij deze de waarschuwing dat de moderator reacties van u kan verwijderen, indien u wederom topics kaapt met gezwam dat “26 is 6 + 2 en dat is 8 en 88 is voor de insiders een veelbetekenend getal”. Yeah right. Moderator bestaat uit 9 letters, als je er daar 2 vanaf haalt (want dat is logisch) houd je 7 over, en daar gewoon weer (ook zo logisch) een 7 aan vastplakken? Nou, dan staat de hele satanische hobbyclub op zijn achterste duivelspoten en krijgen alle vrijmetselaars in de hele wereld een extra puist in de kleuren zwart, rood en wit op de kont.
  ***Einde bericht van de moderator***

Comments are closed.