vr-s04e29-1

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio komt Mart van der Leer weer eens langs en nemen we het nieuws en de actualiteiten door vanuit een libertarisch perspectief:

Presentatie: Klaas Wassenaar, Peter Beukelman, Henk, Mart van der Leer en Johan Jongepier

4 REACTIES

  1. Alle macht of gekochte macht? Europees geld vloeit rijkelijk richting Turkije en nadat N-tv berichtte dat mensen (demonstranten) worden ‘uitgenodigd’ op kosten van de zaak, want die krijgen namelijk gratis openbaar vervoer aangeboden, gratis eten en drinken, gratis hotelovernachtingen, zou het ook kunnen zijn dat ze gratis geld krijgen, ons geld wel te verstaan. Tja, zo krijg je natuurlijk heeeul veeeul primaten op de dansvloer die zingen stay in de light.

Comments are closed.