vr-s04e33Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheid Radio laten we een libertarisch lichtje schijnen op de sharia, de Clintons, het WEF, het ABP, Dark Web en de begrafenis in je eigen achtertuin, waarbij een waterstofbom en de groene onderbroek niet gemeden zullen worden.

Bitcoin: 508
Goud: 1346
Olie: 46.85
Cannabis: 326.67
Vruchtbaarheidsmeter
Staatsschuld  486,8 miljard

 1.     WEF: Blockchain leidt tot armageddon
 2.     Drugverkoop Dark Web verdrievoudigt sinds sluiting Silk Road
 3.     ‘Bestuur ABP moet opstappen’
 4.     Limburger moet graf overleden vrouw ruimen
 5.     Sharia is onze manier van leven
 6.     De Clintons in Haïti

Presentatie: Peter Beukelman, Henk, David Verburg, Klaas Wassenaar en Johan Jongepier

3 REACTIES

 1. Het item over de Limburger die de laatste wens van zijn vrouw eerbiedigde is zowel veelzeggend als interessant. Met alle begrip voor ziekten die door lijken verspreid kunnen worden.

  De Wet op de Lijkbezorging heb ik vorig jaar eens rustig doorgelezen vanwege de symboliek die erin zit – ingegeven door geestelijken. Iemand sterft de [burgerlijke of fysieke] dood, en wat dan… Het inkapselen in metaal of hout met papier aan de binnenkant in afwachting van de opstanding der doden heeft een nogal morbide symboliek. Om maar niet te spreken over het ruimen van graven en het knekelhuis.

  Op gemeentelijk niveau zijn grafrechten een uitstekende melkkoe. Een paar vierkante meter grond met geringe waarde wordt liefst tot in alle eeuwigheid uitgemolken met exorbitante grafrechten, waardoor de grond tot een ware goudmijn verwordt. Verbieden om ergens anders te begraven of via ontmoedigende bureaucratische procedures voor ‘bijzondere begraafplaatsen’ de boel hinderen houdt de goudmijn operationeel.

  Het meest veelzeggende is nog wel dat de overheidsmachine zich na je [burgerlijke of fysieke] dood eigenaar acht van jouw lichaam en uiteindelijk je botten. Zoals men zich ook eigenaar acht van je botten annex morele normen, waarvan men veronderstelt dat men ermee kan doen wat men wenst. Zoals breken, graven schenden en weggooien. Deze denkwijze is afkomstig van de RKK en moreel absoluut onaanvaardbaar.

 2. @DzVzTkM [2]: Ha ha…
  Een denkbeeldige terrorist zou neergeschoten zijn en een zeemansgraf hebben gekregen ter voorkoming van bedevaarten. In werkelijkheid is dit kennelijk een vriend van de fam. Bush en is het maar de vraag of hij daadwerkelijk opgeruimd is. Het bewijsmateriaal is immers ook opgeruimd. Hoewel een graf (met lege grafkist) natuurlijk ook een schijn wekt.

  De vergelijking met de hedendaagse begrafenis is inderdaad evident. Allereerst gaat men uit van de veronderstelling dat iemand dood is. Maar dat is niet altijd zo, getuige krabbelwerk aan de binnenzijde van grafkisten. Kwam vroeger vaker voor dan nu, maar waar het gaat om een mens die de zgn. burgerlijke dood ondergaat is het oordeel van overheidsmachines uiterst discutabel.

  Een mens wordt bij zijn geboorte gedwongen uitgehuwelijkt aan een heerszuchtig vaderland of een duivelse moedertje staat die er een duivels genoegen in scheppen hem stelselmatig psychisch te verkrachten. Een klassiek kindhuwelijk. Hij wordt voortaan burger genoemd en als een misdadiger beschouwd tenzij hij het tegendeel kan bewijzen. Wordt hij middels de burgerlijke dood uit de roulatie gehaald omdat hij bezwaren tegen deze krankzinnige gang van zaken heeft, dan zal hij geen behoefte hebben om zijn agressors wijzer te maken teneinde uit zijn lot ‘gered’ te worden. Want het zijn en blijven zijn aartsvijanden.
  Een verkrachte vrouw heeft er geen behoefte aan om van haar verkrachter te gaan leren hoe ze de liefde moet bedrijven.
  Een voormalig burger heeft er geen behoefte aan om van zijn psychische verkrachter te gaan leren hoe hij de naastenliefde nu eigenlijk moet bedrijven.

  Als het van overheidsdienaren afhangt, dan is er slechts dood in de pot. Dat heb je met mensen die een duivels genoegen in scheppen om anderen kwellen. Maar, misschien zijn er medemensen, niet in overheidsdienst, die het noodzakelijke doen om een natuurlijker gang van zaken te bewerkstelligen. Daarvoor moeten wel eerst de menselijke bloedhonden in overheidsdienst op veilige afstand gehouden worden…

Comments are closed.