Gewoon even genieten. Plurk rekent af met de VVD. De VVD imiteert tijdens de verkiezingen de PVV maar is na de verkiezingen CDA 2.0. In zijn meest regenteske variant:

5 REACTIES

 1. Oh ja…ik denk dat Mark Rutte nog wat interne ” mopping up ” moet verrichten , om op elk maatschappelijk vlak weer als vanouds , betrouwbaar over te komen.

  Teeven wil niet onder ede getuigen in ‘Rolodex-zaak’

  Fred Teeven gaat in beroep tegen het besluit van een rechter die hem opdroeg onder ede te getuigen over de Rolodex-zaak.

  Het Openbaar Ministerie (OM) ondersteunt het hoger beroep, liet een woordvoerster zaterdag weten.

  Waar stoppen dingen….en waar beginnen ze ?

  http://www.nu.nl/politiek/4269137/teeven-wil-niet-ede-getuigen-in-rolodex-zaak.html

 2. De datum van vandaag 9/11 is. Een datum met herinneringen. Ik ben benieuwd. Zou er vandaag weer iets gebeuren waarop mensen het noodnummer 911 gaan bellen? Waarbij misschien ditmaal een Porsche 911 betrokken is? 😀

 3. Om de associaties wat te verduidelijken: Edward Bernays bedacht in zijn boek Propaganda een klassieker. Klassiekers zoals de Porsche 911 worden vaak gerecycled; er verschijnt telkens een gemoderniseerde versie op de markt. Aangepast aan de eisen des tijds. Wat waren eigenlijk de gevolgen van Pearl Harbor en 911?

 4. Je moet een absolute idioot zijn op de VVD te stemmen. Een totale nietsnut als leider met een stelletje huichelaars in de kamer. Geen wonder dat ze het goed kunnen vinden met de PvdA, want het is gewoon hetzelfde zooitje.

Comments are closed.