Het Witte Huis afgetroefd.  

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

7 REACTIES

  1. Als het Witte Huis afgetroefd is, dan kan men zich afvragen welke troefkaart er is gespeeld. Trump heeft allerlei schijnmanouvres uitgehaald. Was het Wikileaks die de doorslag gaf, de troefkaart was? Of…

  2. Kijkende naar wat gegevens over Trump lijkt het me dat er wel iets bijzonders aan de hand is. Wat vanaf hier volgt (na de campagne volgt de realiteit) zal waarschijnlijk de moeite waard zijn om te volgen. Wie weet, worden mensen verrast.

  3. @dr. heinz [1]:
    Afgaande op de verhalen die ik las zijn Trump en de Clintons al vele jaren vrienden of op z’n minst goede bekenden. De “change” kan ook deze keer weer tegenvallen. De campagne is voorbij…

  4. @Naam * [6]: Interessant linkje. Wel goed dat een groep mensen die (in tegenstelling tot veel kiezers) weet waar ze mee bezig zijn nog eens goed kijken of alles behoorlijk verlopen is en de juiste keuze is gemaakt.

Comments are closed.