https://www.youtube.com/watch?v=nRu3U-nwyhw

9 REACTIES

 1. Ik had al wat analyses in deze richting gelezen. Het verbaast mij niet. Het Westen zal eerder ten onder gaan door rot van binnen uit dan omdat de vijanden zo machtig zijn. Wel grappig dat de Clintons in problemen zijn gekomen door de (min of meer) ex man van Huma die als ‘pervert’ door de mand is gevallen.

  Hitlery vindt alles goed zolang je maar betaald. Wat mij doet afvragen: is de totale puinhoop in het Midden-oosten op bestelling geleverd door Hitlery toen zij minister was? Uiteraard na een flinke donatie aan de Clinton Foundation want “pay to play”?

  Albert S. [2] reageerde op deze reactie.
  ratio [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Naam * [1]: Natuurlijk, kijk de Clintonistas zijn een zeer succesvolle maffiafamilie. Zij hebben het weten te schoppen tot in het Witte Huis. Zij werden deels ook gefinancierd door dezelfde mensen die eveneens Al Qaida en ISIS hebben ondersteund. Hillary Clinton wist dat en toch nam ze het geld van islamofascistische regimes uit het Midden-Oosten. Pay-to-play is wat deze odieuze familie drijft. http://21stcenturywire.com/2016/11/04/wikileaks-hillary-clinton-knew-saudi-qatar-were-funding-isis-but-still-took-their-money-for-foundation/

  De Amerikaanse leugenpers (CNN, MSNBC, CNBC, Washington Post, LA Times, NY Times etc.) heeft het hier met opzet nooit over gehad en met dien verstande is men in Nederland ook onwetend, inclusief onze journalistiek of wat daar voor moet doorgaan. Daarom zie je die domoren hier oreren dat Clinton ´president´ moet worden, omdat zij ´beter´ is dan Trump. Ik heb nog nooit zo´n vreselijke domheid en onwetendheid gekend in mijn hele leven. Geen wonder dat de gemiddelde Nederlander niets weet en gewoon op de automatische piloot naar waardeloze praatprogramma´s kijkt en zijn hersenen op de 0-modus zet.

  Naam * [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Albert S. [2]: @ratio [3]:
  Assange doet in dit interview ook nog even een duit in de pay-to-play bak: http://www.zerohedge.com/news/2016-11-05/julian-assanges-most-incendiary-interview-hillary-clinton-central-cog-establishment Je hebt het waarschijnlijk al gezien of gelezen, al heb ik er net snel doorheen gelezen.

  De onnozele slaafse verliefdheid van Nederlanders (op een paar uitzonderingen na) voor de Democratische partij stoort mij ook al lange tijd. Enig kritisch denkvermogen ontbreekt bij veel mensen die over andere onderwerpen toch vrij intelligent overkomen. Het is net religie.

  Albert S. [8] reageerde op deze reactie.

 4. @Naam * [6]: Volledig mee eens. Het is een linkse religie die hier heerst. Het cultureel Marxisme heeft hier sinds met name de jaren 60 behoorlijk huisgehouden en een land van onwetende domoren gemaakt. Kijk maar naar bladen als het NRC, Telegraaf, Volkskrant, FD etc. dan zie je dat er eigenlijk niet meer wordt nagedacht. Artikelen worden als gospel aangenomen, terwijl het eigenlijk gewoon ongeinformeerde opiniestukken zijn van mensen die nooit iets begrepen hebben van de Amerikaanse Grondwet, de Bill of Rights of de Declaration of Independence. Dat geldt tevens voor clowns als Maarten van Rossem en Bernard Hammelburg.

Comments are closed.