Hier de ministers van Defensie van de liberale landen Noorwegen, Zweden, Nederland en Duitsland. Daaronder de nieuwe secretary of Defense ‘Mad Dog’ Mattis.

mattis

mattis-2

 

21 REACTIES

 1. Wat is er nieuw aan de realiteit dat vrouwen meer dan mannen gericht zijn op gezonde relaties?
  En de realiteit dat mannen die als vredestichter optreden een ‘pussy’ worden genoemd?
  En de realiteit dat rechtgeaarde vrouwen die met heerszuchtige of oorlogszuchtige mannen worden geconfronteerd furieus kunnen worden?

 2. Wow wat een fascistische meme dit weer, walgelijk. Een soort alt Right ding. Die pottenrammer met dat korte haar, dat is een ‘ echte man’ ?

  Ik dacht dat libertariers juist zo tegen imperialistisch staatsgeweld waren en nu verheerlijken jullie dezelfde sentimenten als de fascisten doen

  Die for oil, sucker.

 3. Dus als ik mij verzet tegen imperialistische oorlogsmisdaden, dan Ben ik een ‘pussy’ volgens de non agressie helden van het libertarisme. Dan Ben ik een kut, als ik jullie slachtingen verwerpt en dat moet ik dan erg vinden, want in mysogene cultuur, is een vrouw zijn het ergste scheldwoord toch. Vrouwen zijn minder toch ? Vrouwen kunnen jullie onderbroeken wassen en af en toe een tik op hun kont krijgen toch.

  Dit was de fascistische druppel, im ga geen woorden aan jullie simplistische troep vuil maken

 4. En het grappige is, het zijn de ‘ pussys’ in Rovja, de echte anarchistische ( vrouwelijke ) soldates, met machinegeweren, die de IS fascisten bestrijden, niet jullie toffe mannen. Jullie zitten thuis, op de bank, te huilen om het minimumloon

  Seneca [8] reageerde op deze reactie.

 5. @Jaas [7]: Je trekt e.e.a. nogal persoonlijk aan, krijg ik de indruk. Maar prima dat je hier geen woorden meer aan vuil wilt maken, had je veel eerder moeten doen.

 6. @mario [11]: Echte mannen… zijn volgens ons mannen die wel sterk zijn, maar niet heersen. Die hun kracht gebruiken om te beschermen, te dienen, te faciliteren, te voeden. Een echte vent… kan zijn kracht doseren en vermijdt dat hij die misbruikt.

  Vraag maar eens aan moeders wat ze van deze stelling vindt 😉

 7. Sorry , met alle respect , maar als ik die van DEFENSIE ( offensie ?) voorbij zie trekken , gaat er bij mij geen triiger af ….en ik ben toch echt hetro .

  Kijk maar eens goed naar haar gezicht…..het is een kerel joh…..

  PROOF Serena & Venus Williams Are MEN!! 2015

  https://www.youtube.com/watch?v=tUJQT46kHr0

  Je moet eens eten hoeveel er van die verbouwde producten rondlopen .

 8. Ik heb nooit interesse gehad in wat een echte man is, of een echte vrouw

  En ik ben niet eens transgender

 9. Voor mij is die kennis ook niet aantrekkelijk. Maar dat is totaal irrelevant, wat ik vind. Vrouwen kunnen ook agressie in zich hebben. In het tijdperk van de automatische wapens , hoeven vrouwen niet meer zwak te zijn, dat is een middeleeuwse misvatting , dat vrouwen zwak zouden zijn en een ridder nonodig hebben

 10. Mad Dog Mattis, is een nationalist, die geen moeite heeft om de plannen van zijn eigen gekozen leiders, tot op de letter op te volgen.
  Ik denk dat hij zijn orders als legaal ziet, omdat deze van een democratische overheid afkomstig zijn, en daarmee zijn eigen geweten opzij kan zetten, zonder dat hij doorheeft, dat hijzelf een crimineel is.
  Alle mensen die de overheid orders opvolgen en geweld plegen tegen onschuldige mensen, zijn geen mensen, maar gedragen zich als agenten van het systeem.
  Dit heeft ook helemaal niets met libetarisme te maken. De kerntaak van de overheid (voor de minanarchist) moet zich bezig houden met het beschermen van mens en eigendommen. Geweld mag allen gebruikt worden ter verdediging, maar je mag geen geweld initiëren.
  Alle collectieve systemen, zoals nazisme, fascisme, socialisme, communisme etc zijn politieke systemen die de mensen onderdrukt en vaak van zijn eigendommen en bezittingen berooft. Onder de noemer van het algemeen belang, waarbij van het individu zelfs geëist wordt, hieraan te gehoorzamen. Geweld om andermans bezittingen van een ander land weg te halen, is niets anders roof en diefstal op landelijke schaal.
  Het libertarisme is een politieke denkbeeld waarbij de mens en eigendomsrechten centraal staat, en niet de overheid. Mad Dog Mattis is een product van de nationalistische opvoeding, en deze mafkees volgt iedere order op van overheid, het maakt daarbij niets uit, of deze nu goed zijn of fout. Oorlogen is het domein van overheden en zijn handlangers.

 11. Precies Easy money

  Maar is er ooit een staat geweest die zich tot die morele kerntaken beperkt hield ? Altijd gingen ze buiten hun boekje

 12. Ik begrijp hier helemaal niets van.
  Ik begrijp de titel niet, de fotos niet, de spreuk op de foto niet.
  Maar kennelijk ben ik niet zo slim, want de reacties hier liegen er niet om.
  Waar reageert men eigenlijk op?
  Of was het alleen de bedoeling om te provoceren? Te laten zien hoe vol men zit van eigen perceptie en alles interpreteert naar eigen dunken zonder op feiten te letten?

  Raymond V. [20] reageerde op deze reactie.

 13. @Raymond V. [20]: Provocaties kunnen best nuttig zijn. Reacties uitlokken. Laat maar eens zien waarvoor je staat. Kleur bekennen is een goed ding. Daarmee is er wat meer duidelijkheid geschapen.

  De artikelen op deze website (inclusief titels, afbeeldingen) zijn soms wat provocerend, soms een uiting van beeldende kunst. Zoals dat met kunstliefhebbers gaat; verschillende mensen zien er verschillende dingen in. Op die manier komt wat erin zit naar buiten. In die zin is beeldende kunst een provocatie 😉

Comments are closed.