De aanstaande president Donald Trump is nu serieus met het afbouwen van zowel de NSA als de CIA. Hij ligt nu overhoop met de inlichtingendiensten, die hun baantjes zien verdwijnen.

Het is heel goed dat je nooit je troefkaarten meteen op tafel moet leggen en je intenties geheim houdt tot wanneer je ze gaat uitvoeren. Donald Trump volgt exact het zelfde draaiboek van Vladimir Putin in het zuiveren van de Deep State en de inlichtingendiensten, alsmede de banken en de oligarchen. Vladimir Putin zuiverde iedereen weg die Rusland had leeggeplunderd, inclusief de oligarchen.

Donald Trump gaat nu hetzelfde doen maar dan met de Neocons.

Nu proberen de Neocons van alles om zijn presidentschap te dwarsbomen met hulp van de usual suspects (Democraten, Republikeinse renegaten, reguliere Fake Newsmedia etc.). Ze zullen van een koude kermis thuiskomen, want alles is tot in de puntjes voorbereid.fake-news

Trump is geen Obama of Clinton. Hij is een independent en heeft zijn eigen strategie al vastgesteld, elke topzakenman doet dat altijd. Zoals ik veelal vertel aan sceptici volgt hij zijn grote voorbeelden Vladimir Putin en Margaret Thatcher, die hem zijn voorgegaan in de complete hervorming van hun landen en economieën, waardoor deze weer adem konden halen en groeien.

In Europa was Groot-Brittannië de grootste groeieconomie in de jaren 80 en Rusland de grootste groeieconomie in de jaren 2000. Sinds Putin aan de macht is gekomen in 1999 is de Russische economie met 300% gegroeid van $500 miljard tot meer dan $2000 miljard.

Donald Trump pakt namelijk een voor een de staatsvijanden van de VS aan. Op dit moment is het de schaduwregering, die de meest gevaarlijke is, want zij zorgen voor destabilisering en zijn bereid om zelfs presidenten uit de weg te ruimen, zie bijv. de moord op John F. Kennedy in 1963.

Nu hij zijn team klaar heeft, die niet bestaat uit politieke opportunisten, maar bijna allemaal afkomstig zijn van buiten de politieke kaste, kan hij zijn plannen methodisch gaan uitvoeren.

Zoals volgt:

 1. 1. Ontmanteling van de schaduwregering (CIA, NSA, militair-industrieel complex, Pentagon etc.)
 2.  2. Ontmanteling van de Federal Reserve (ontslag Yellen en de financiële macht terug laten keren naar de Treasury Dept.)
 3. 3. Invoering van een ethics code voor de reguliere media (zij moeten zich houden aan het vertellen van de waarheid en de opinies van alle kanten neutraal belichten)
 4. 4. Terugtrekking van troepen uit het Midden-Oosten en Europa, het sluiten van de meeste militaire bases in de wereld en het stoppen van regimeveranderingen en financiering van het internationale terrorisme.
 5. 5. Bedrijven worden te verstaan gegeven dat als zij hun productie naar lagelonenlanden verplaatsen om te produceren voor de Amerikaanse markt, zij te maken krijgen met een speciale invoerheffing (een vrije markt kan trouwens alleen maar bestaan als de goudstandaard is teruggekeerd, in een fiatgeld- en schuldeconomie hebben alleen de financiële instellingen, overheid en gevestigde balangen, ergo het corporatisme, het voor het zeggen).
 6. 6. Een sanering van de schulden, wellicht via de invoering van een Treasury dollar, zoals Kennedy reeds probeerde in de jaren 60 en na de moord op hem werd teruggedraaid door Lyndon Johnson.
 7. 7. Politici mogen nog maar een beperkt aantal termijnen hebben alvorens ze worden herkozen. Ook is het verboden om als lobbyist op te treden. Je krijgt dan toegewijde mensen die de kiezers gaan dienen in plaats van de gevestigde belangen.
 8. 8. Een totale hervorming van financiële waakhonden , zoals de SEC en CFTC, die dan gaan bestaan uit mensen die niet afkomstig zijn uit de grote bedrijven of systeembanken.

 

Dit zijn allemaal plannen die al bestaan en Trump kennende gaat hij ze een voor een heel snel uitvoeren, het belangrijkste is dat men dan moet schieten op een bewegend doel als je al je hervormen achter elkaar invoert. In Nieuw Zeeland deed Roger Douglas precies hetzelfde met de hervorming van die economie in de jaren 80 en werd toen de meest succesvolle economie in de westerse wereld.

Zelfs met de grote instorting van de markten dit jaar zal hij over 4 jaar met gemak worden herkozen. Na zo´n instorting duurt het zo´n 2-3 jaar alvorens de economie geheel hersteld is en dan is hij net als Reagan een van de meest favouriete presidenten ooit.

Dat is in ieder geval mijn voorspelling.

 

11 REACTIES

 1. Wij zullen zien. Trump lijkt zich toch ook te omringen met fossielen uit de Republikeinse partij. Of hij herkozen wordt over 4 jaar? Lijkt mij speculatie nu. Laat Trump eerst maar eens kijken of hij aan zijn eerste termijn kan beginnen. Vredesengel en -Nobelprijswinnaar Obama lijkt “hell bent” te zijn om een oorlog met Rusland te forceren en dat kan wel eens roet in het eten gooien.

  Als Trump inderdaad economische hervormingen tot een succes weet te maken kan dat wel eens interessante effecten hebben in Europa, waar wij -zoals bekend- de meest concurrerende economie van de wereld hebben (*). Het politburo in Brussel heeft al weinig successen om zijn eigen bestaan te rechtvaardigen. Een verder stagnerende economie in de EU zal voor nog minder geloofwaardigheid zorgen.

  (*) Quote: “the most competitive and dynamic knowledge-based economy in the world capable of sustainable economic growth with more and better jobs and greater social cohesion”, by 2010
  https://en.wikipedia.org/wiki/Lisbon_Strategy

 2. Klinkt allemaal erg leuk, maar ik als nuchtere Hollander zeg. Eerst zien, dan geloven.

 3. Ik was ook zo positief over hem.
  Maar toen zag ik:
  1)aanstelling van enkele goldmanites
  2) psotieve houding jegens Rusland gecompenseerd door assertiviteit (aggressie?) jegens China
  3) wie hij koos als nieuwe baas van de veiligheidsdiensten (nota bene een anti-Rusland/Putin havik).

  We zullen m.i. beter de kat uit de boom kijken eer we over ten vroegste een jaartjke of 2 een voorzichtig oordeel vellen o.b.v. concrete realisaties i.p.v. voorlopig alleen maar aankondigingen en benoemingen.

 4. Poetin heeft de oligarchen misschien opgeruimd, maar is zelf de top oligarch geworden. Ik zie dat niet als een vooruitgang.
  Dat de politiek de media gaat dwingen eerlijke berichtgeving te doen, lijkt me ook sterk. Politiek is per definitie oneerlijk zijn.
  Veel te hoog gespannen verwachtingen, hoewel beter dan Hillary. Hoewel aan de andere kant een groep mensen die terecht vertrouwen in de staat verloren had, er nu misschien onterecht weer achter gaat staan.

 5. zozo, dat is een heleboel ‘ change you can believe in’.

  beetje naief om te denken dat een president zoveel macht heeft/ kan / mag bereiken. het is maar een puppet die daar zit bij gratie van de powers that be.

  misschien als hij een grote ‘ S’ op zijn borst schildert en een cape gaat dragen, dan krijgen we een happy end. Droom lekker verder, als je dit soort dingen denkt (juiste poppetje op de juiste plek) dan ben je onderdeel van het probleem. Geen ring, geen iron throne dat is de oplossing.

 6. Als die flutkammers van voor de vloed maar geruimd worden vindt ik het best.Abgassen met die gasten vervelende rotlui die van de planeet afgetrapt moeten worden!

  Zag onlangs weer zo’n “kutkammer” die hadden ze nota bene een nobel prijs gegeven! Godver de godver zat even flink te bedelen voor meer fondsen en zo, vooral voor zijn eigen toko en en passant even te oreren dat een chip in de hersenen ook goed voor ons zal zijn.

  Meteen van de planeet afrossen, met Al Gore erbij! Wat en nep nobel prijzen geven ze vandaag de dag!

  Bah!

 7. Voor iedereen die niet denkt dat dit allemaal mogelijk is, vergeet niet dat er ook goede mensen tussen die elite/cabal/illuminatie/nwo zitten die ook kunnen zorgen dat hey juiste poppetje soms op de juiste plek terecht komt. Je hoort er alleen zo weinig van omdat ze hun positie niet kunnen veraden totdat het eindspel gespeeld gaat worden en dat zou nu kunnen zijn…

  Minute Repeater [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Joseph Kétèll [3]:

  Schoonschip maken ? Trump is alles behalve de man die de elite namens het volk wel even zal aanpakken. Hij heeft al meer bankiers om zich heen verzameld dan Bush, tijdens zijn campagne haalde hij flink uit naar Walstreet en Goldman Sachs (wat er natuurlijk erin ging als Ketelapper), maar ondertussen werd hij achter de schermen deels gefinancierd door belangrijke kopstukken van Goldman Sachs die hij “zogenaamd” publiekelijke verketterde.

  Daarnaast zijn de hoge officieren die wellicht niet bij het grote publieke bekend zijn, maar de (ex) officieren die in beeld zijn om (onder) minister te worden zijn allemaal “household” namen in de wereld van de “militairy industrial complex zijn, waarbij Mike Pompeo (die het hoofd van de CIA moet worden) ook nog door de jaren heen publiekelijk verschillende malen verteld heeft dat hij een groot voorstander is van de politiestaat, en als kers op de slagroomtaart heeft hij Dick Cheney (een van de grootste corruptste globalisten die er is) als 1 van zijn voornaamste adviseurs aangenomen.

  Trump mag dan nooit eerder voor een “publieke functie” gesolliciteerd te hebben, maar sinds dat hij geboren is hij al onderdeel van de elite, sorry maar Trump is niets minder dan “georganiseerd verzet” waarvan we erin Nederland helaas ook eentje hebben die door zionistische denktanks financieel gesteund word en die het waarschijnlijk in maart goed zal doen, en net zoals in Amerika zullen velen hier ook in dezelfde val trappen.

  Niet dat ik voor Clinton was, maar Trump is echt niet de redder in nood die jij denkt/hoopt dat hij is.

 9. @Mel [8]:

  Meent u dit serieus ? Er zitten geen mensen die het beste voor hebben voor de “normale mensen” op deze planeet. bij de globalisten/NWO/Illuminatie (of hoe iemand ze ook wilt noemen). Wanneer je hun plannen, gemanipuleer, lobby’s en biografieën etc volgt kan ik daar met de beste wil van de wereld er niet uit halen dat ze het goed voor hebben met de “normale mensen”. Ik ben erg benieuwd hoe u bij dit denkbeeld bent gekomen ?

Comments are closed.